Eljött végre a játék ideje, és tudom, hogy már egy kis ideje ígérgetem, de van mentségem a pár nap csúszásra. Tehát, eredetileg "havas" játékot szerettem volna, mert a múlt héten még térdig gázoltunk benne. Aztán ahogy elértünk a 2000 rajongót egyik napról a másikra tavasz lett. Szóval emiatt át kellett gondolnom az egészet, így gyorsan gyártottam még egy nyereményt.

 

És így lett igazán jó az egész, hiszen ha már 2000 rajongó, akkor kezdődjön kettessel a nyeremény is, nem igaz? 

A nyereményekről:

mint mindig, most is én készítettem, és ezúttal két pár fülbevalót ékszergyurmából.

Az első egy hófehér hópelyhes cukiság, strasszkövekkel és egy-egy szem Swarovski-gyönggyel díszítve. Az ötletet egyfelől a hirtelen lehullott kései hó adta, másfelől pedig azokban a napokban mutogatták sokszor a tévében a sarki fényt (aurora borealis), amelyről az AB bevonatú gyöngyök kapták a nevüket. És én ilyen AB kristályokat használtam a díszítéshez. Így született meg a februári hó és a sarki fény nászából ez a kis hópihe ikerpár.

 

 

 

 A másik nyereményt már a tavaszi zsongás ihlette, és villámgyorsasággal készült. Pink (fukszia árnyalatú) virágfej, egy szem lime árnyalatú csiszolt gyönggyel, ezüst pikkelyes láncon, domború lakkdíszítéssel, orgnazamasnival.

 

 

 

Játékszabály:

Most nincs semmi feladat, mert egyszerűen csak örülök, örüljetek velem ti is. 

A részvételhez mindössze egy emailt (a levél tárgya legyen ennyi: 2000) kell küldenetek a megszokott címre: szinesotletekblog@gmail.com 

A játék ma indul és 2012. február 29-ig (jövő hét szerda) tart. A sorsolást aznap este ejtem meg. 

A nyertessel email útján veszem majd fel a kapcsolatot.

És a két pár fülit külön-külön sorsolom ki, tehát két nyertes is lesz!

Gyertek, játszatok velem!

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.