Közeledik az anyák napja. Igyekeztünk néhány olyan ötleteket összegyűjteni, amelyek kevéssé szakavatott kezek is könnyedén megvalósíthatnak. 

 
 

 

Ehhez a lánchoz csak néhány alátétre (hello apukák!) és egy kis fonalra van szükség, meg egy kis segítségre az összeszereléshez.

Szintén fonalmaradékokból készülhetnek ezek a karkötők.

Ha már a horgolás is megy egy kicsit, megpróbálkozhatunk egy hasonló képeslap elkészítésével.

De aki a kötőtűkkel barátkozik inkább, az készíthet akár ilyen szívecskéket is.

Szereti anyukád a gyűrűket? Szerintem ezzel a vidám darabbal biztos levennéd őt a lábáról.

Persze, ha a virágokat jobban szereti, egy egész csokorral is készíthetsz neki...

Az ajándékkészítéshez segítségünkre lehetnek a 100 kötött és horgolt virág illetve a Szívből... című könyvek, mely utóbbiból én is mazsoláztam kicsit.

 Ha ajándékba adnád, bátran válassz a webshopban található könyvek közül, egy kreatív anyukánál bármelyikkel sikert arathatsz. És persze ne feledkezzünk meg egy friss, tavaszi csokorról sem. Egy csokor színes fonalról, természetesen, hiszen kreatív anyukákról beszélünk.

A Barka új pamutfonalai, a Patak, a és a Tenger, különböző vastagságukkal és gyönyörű színeikkel könnyen megmozgatják a fantáziát!! Ugye tudod? A Barkában már hétvégén is tartunk tanfolyamot azon kötni- és horgolni vágyó vásárlóinkra gondolva, akik nem tudnak hétköznap időt szakítani kedvelt időtöltésük gyakorlására. Így hát a táblázatban jelölt időpontokra szeretettel várjuk jelentkezéseteket, és további specifikus tanfolyam-tematika ötleteiteket, amik gyakorlása, vagy megtanulása okán szívesen ellátogatnátok pár óra erejéig hozzánk!