Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szélforgó PET-palackból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Kellemes őszi délutánokon a napsugarak tancolni fognak egy ilyen vidám szélforgón.

windspirals_lead_jcurrie

0
Tovább

Őszköszöntő dekorációk befőttesüvegből

A legtöbb háziasszonyhoz hasonlóan én is gyűjtögetem a különböző méretű befőttesüvegeket. Ennek egyrészt praktikus oka van, hiszen a befőzési szezonban nagy hasznát vesszük a gondosan elraktározott üvegkészletnek. Másrészt pedig alkotói szemmel is tekintek rájuk, hiszen egy-egy különleges forma már önmagában is inspiráló, gondolatébresztő hatást gyakorol rám. Rájuk nézek és tudom, egyszer valamilyen kreatívságra fogom felhasználni őket. Például hangulatos őszköszöntő dekorációkhoz.

0
Tovább

13 lenyűgöző őszi lakásdísz

Nagyon szeretem azt az érzést, amikor valamilyen saját kezűleg készített dísszel dekorálom az otthonomat, és a végén egyszerűen csak végignézek a szobán. Egy nagyon kellemes elégedettségféle ez, nehéz megfogalmazni, de jó átélni. Biztos ti is ismeritek ezt. Aztán meg alig várja az ember, hogy valamelyik családtag észrevegye, és megdicsérje. Ősszel különösen sokféle alapanyaggal remekelhetünk lakásdekoráció terén. Nézzük csak!

DIY-fall-decoration1-1024x764.jpg

0
Tovább

Őszi ajtódíszek, koszorúk

Lassan eljön az őszi dekorációk ideje, amikor színpompás meleg árnyalatokba öltöztethetjük környezetünket. Amíg a szeptemberi fuvallat kisöpri a nyár utolsó ritmusát a szívünkből, amíg be nem költözik helyére a bársonyos őszi hangulat, addig gyűjtsünk ötleteket, inspirálódjunk együtt.

berries side.jpg

0
Tovább

Lámpások narancshéjból

Bizony derekasan az őszben járunk, ilyenkor már jólesik a meleg tea/kakaó, vágyunk egy kicsit pokrócba burkolózni, és élvezzük a melengetőn pislákoló fényeket. Gyújtunk gyertyát, mécsest, és miert ne fűszereznénk meg mindent egy kis aromaterápiával is?

0
Tovább

Mókás ötletek halloweenre gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Október utolsó napjaiban sokan készítünk tökös és szellemes dekorációkat gyermekeink legnagyobb örömére. Bár az angolszáz hagyományokat nem követjük, néhány vicces, jópofa és egyszerű alkotást érdemes közösen megvalósítani, mert nagyszerű kikapcsolódás!

0
Tovább

Kicsit őszi, kicsit téli ajtódísz

Most van az az időszak, amikor már olykor belekukkantok a télies ötletekbe, amikor már előszedtem néhány téli alapanyagot is, bár a szívemet még az ősz gyönyörűsége tölti ki. Most találtam ez a gyönyörű ajtódíszt, amely tökéletes átmenet a színpompás ősz, és a kopogós téli időszak között. Nézzétek!

0
Tovább

Festett tökök halloweenre

A tökfaragás a kislányom születése óta hagyomány nálunk, hihetetlenül élvezzük a vicces, ijesztő tökpofák faragását, rendkívüli élmény a számára, nekem meg nagyszerű kikapcsolódás. Idén valami újdonságot is akartam a faragáson kívül, így jött a tökfestés ötlete.

0
Tovább

Mandalák őszi levelekekből

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Közeledik október vége, manapság pedig egyre többen készítünk különféle tökös, illetve falaveleves dekorációkat. A múlt héten dekupázsolt tökdekorációkat készítettünk, ezúttal a falevelek kreatív felhasználhatóságát mutatjuk be.

0
Tovább

Különleges tökdekoráció gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Közeledik október vége, manapság pedig egyre többen készítünk különféle tökös dekorációkat. Ha a halloween hagyományát nem is szükséges átvenni, gyermekünk alkotói készségét remekül kibontakoztathatjuk ennek alkalmából!

0
Tovább

Letölthető őszi minták, sablonok

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzésben remek őszi témájú sablonokat, mintákat gyűjtöttünk össze!

0
Tovább

Színpompás horgolt sál

Mára egy gyönyörűséges, színpompás sál elkészítési útmutatóját hoztam nektek. Ezt a sálat bátran ajánlom kezdőknek is, mert ez elkészítése roppant egyszerű, s bár kissé monoton, a végeredményért mindenképpen megéri!

0
Tovább

Tündérkertek ősszel is

Ültetni jó. A virágzó kert, akármilyen picike is, szemünket és lelkünket egyaránt simogatja. A hagyományos kaspók és cserepek helyett választhatunk újrahasznosításra váró tárgyakat is ültetőedénynek. Mert egy törött cserép sem szemét!

0
Tovább

Origami falevél

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzésben gyönyörű origami faleveleket készíthettek az ősz mesés színárnyalataiban, amelyekből akár koszorút is készíthettek!

0
Tovább

20+1 gyönyörű őszi dekoráció

Az ősz a színekben leggazdagabb évszak, ez vitathatatlan. Ilyenkor szinte mindenki megpróbál becsempészni az otthonába belőle egy darabkát, s ez nem is csoda. Soha ennyit nem sétálok, mind a lombhullás idején, ilyenkor pedig az emberen eluralkodik a gyűjtögethetnék, és nap mint nap kincsekkel tér haza. Ezekből pedig fantasztikus otthondíszeket varázsolhattok ti is.

0
Tovább

Őszi erdő egy cipősdobozban

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy nagyon bájos őszi ötletet mutatunk nektek. Egyetlen cipősdobozban igazi kis erdei világot teremthetünk, esténként egy forró kakaó mellett kedves mesét is szőhetünk köré.

0
Tovább

Őszi dekorációk papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra papírdekorációkat gyűjtöttünk nektek!

0
Tovább

Gesztenye, a megunhatatlan őszi játék!

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Felénk már javában potyog a fáról vadgesztenye, és nem is tudom, hgy a gyerekek vagy mi felnőttek élvezzük jobban a gyűjtést. És annyi klassz figura készíthető belőle.

0
Tovább

Kollázskészítés - őszi minták

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzés már az ősz jegyében született, könynen elkészíthető, őszi hangulatú kollázsok birodalmába kalandozunk!

0
Tovább

Az idei kedvenc: így faragj csingilinges tököt!

Az idei tökfaragós időszak első számú sztárja egyértelműen a Csingiling avagy Tinker Bell minta. Első pillantásra beleszerettem, és a facebook rajongói oldalon is nagy sikert aratott. Rengetegen kérdeztétek, hogyan késízthető el, úgyhogy íme, nézzük meg részletesen!

FPPPFZMHM8DDPN1.LARGE.jpg

0
Tovább

Papírdekorációk halloweenre

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal könnyen elkészíthető vidám papírdekorációkat mutatunk halloween alkalmából!

111.jpg

0
Tovább

30+ zseniális töklámpás

Ha eddig nem tettétek, ezen a héten még belevághattok a tökfaragásba. Nálunk már visszatérő program, a kislányommal közösen választunk mintát (mintákat), majd a munka fúrás-faragás részét is együtt kivitelezzük. Gyertek, nézzétek meg az idei válogatásomat is!

1. Baglyos

19.jpg

0
Tovább

3 legjobb kreatív őszi ötlet gyermekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésünkben a mi három kedvenc őszi ötletünket mutatjuk be!

8.jpg

0
Tovább

Őszi asztaldíszek

Az ősz a színekben leggazdagabb évszak, ez vitathatatlan. Ilyenkor szinte mindenki megpróbál becsempészni az otthonába belőle egy darabkát, s ez nem is csoda. Én is ezt csinálom. Soha ennyit nem sétálok, mind a lombhullás idején, ilyenkor pedig az emberen eluralkodik a gyűjtögethetnék, és nap mint nap kincsekkel térünk haza. Ezekből pedig fantasztikus otthondíszeket varázsolhattok, így például kerülhet belőlük az asztalra is.

5d5f12c13d2039085e6e86e786e052ae.jpg

0
Tovább

Tökfaragás fúrógéppel

Lassan ideje beszerezni a faragnivaló tököket, és kitalálni, milyen mintát készítsünk az idén. Fúróval persze minden gyorsan és egyszerűen megy, aki tehát nem nagyon ér rá farigcsálni, vagy bátortalan, annak szívből ajánlom ezt a megoldást!

final_pumpkins.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek