Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Játékok forró napokra: pancsoló teknősök

játék PET-palack újrahasznosítás pritt

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésünkben a forró nyári napok ihlette, saját kezűleg elkészíthető pancsolójátékot mutatunk be!

játék PET-palack újrahasznosítás pritt

0
Tovább

Szélforgó PET-palackból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Kellemes őszi délutánokon a napsugarak tancolni fognak egy ilyen vidám szélforgón.

windspirals_lead_jcurrie

0
Tovább

Malackás és sünis ültetőedények PET-palackból

Az újrahasznosítás, a kreatív újragondolás fontosságát sokszor hangsúlyozom, kiemelkedő szerepet kapnak itt a blogon. Ma ebben a szellemben hoztam két vidám kerti barátot, egy kukori farkú malackát és a tüskés sünit. Mindkettő PET-palack alapokon nyugszik.

0
Tovább

Fóliasátor PET-palackból

Talán nem vagyok vele egyedül, hogy a hétvégét a kertbe kimerészkedéssel, ágyások tervezgetéssel, és a vetőmagok beszerzésével töltöm. Ez azt ötletet mindenkinek ajánlom, aki konyhakertet tervez, elég sok variáció és lehetőség rejlik benne.

0
Tovább

Madáretetők PET-palackból

Közeleg a tél - s bár a szakemberek véleménye megoszlik a madáretetés helyességéről -, ilyenkor sokan várjuk finom csemegével kertünk/ablakunk/erkélyünk szárnyas látogatóit. Ha nem is szélsőségesen hideg az időjárás (ilyenkor lehet indokolt madáretetéssel beavatkozni a természet rendjébe), egy fontos szabályt mindenképpen tartsatok be: ha elkezditek, tavaszig etessétek is szorgalmasan a kis vendégeket! S persze mi kézügyesek a madáretetőt is magunk készítjük! Ezúttal PET-palackos ötleteket hoztam!

külön-díj-pet-678x1024.jpeg

0
Tovább

A Föld napja - újrahasznosítós ötletek

A Föld napja alkalmából különféle eseményeket rendeznek világszerte, amikkel felhívják a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására. A célom ugyanez, csak én blogbejegyzés formájában teszem meg. Hiszen oly sokszor mondtam/írtam már, a legtöbb szemét is lehet érték, és amellett, hogy szelektíven gyűjtjük, és ésszel vásárolunk (hogy a lehető legkevesebb hulladékkal terheljük a környezetet), a megmaradt dolgok nagy részét kreatívan újra is hasznosíthatjuk.

A Föld napja alkalmából most a PET-palackokra, és a műanyag flakonokra fókuszálok, mert szerintem, ezekből a "szemetekből" halmozódik fel a a legtöbb a háztartásokban.

Ez mind-mind szemét!

Recycle.jpg

0
Tovább

Bútorfelújítás maradék tapétából

A nyár sokaknak szól a kisebb-nagyobb mértékű lakásfelújításokról (is), ezzel talán nem vagyok egyedül. Ma annak eredtem nyomába, hogy hogyan újíthattok fel bútorokat kis költségvetéssel, megmaradt tapétákból megfűszerezve egy kis festéssel. Szép és látványos, inspiráló képek következnek. Válogassatok...

móvel papel parede14.jpg

0
Tovább

Lélegzetelállító ötletek PET-palack újrahasznosítására

Naponta gyűlik otthon, tapossuk, gyűjtjük, visszük a hulladékszigetre, ismerős ugye? Azért néhány darabot az otthoni újrahasznosítás jegyében is megtarthatunk, nézzük, mire megyünk vele saját kezűleg!

0
Tovább

Vásár-nap

Szombat reggel jól felöltözve egy gyorséttermi reggeli után pont kapunyitásra érkezünk meg a Petőfi Csarnok elé. A pénztáros mosolyogva tűri a humorom, a sor kegyetlen hosszú, de szerencsére mind mögöttünk vannak, mehetünk tovább, beengedőember kedvesen beenged, hurrá bejutottunk, már csak egy Exit magazin kell a boldogságomhoz, begyűröm a táskámba és kezdhetjük.

0
Tovább

Programajánló: Kézműves Kiállítás és Vásár a Pecsában

A tavasz közeledtének egyik biztos jele nálam a Pecsa kreatív vására. :) Volt már, hogy vékony tavaszi kabátban kelhettem útra, idén sanszosabb a sapka+sál+kesztyű+vastagkabát kombó, de ettől függetlenül nagyon várom már.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek