Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bájos papírfenyők sablonnal

A saját kezünk által létrehozott dolgoknak mindig van egy sajátos bája, ezért is szeretek annyira ilyesmivel foglalkozni. A papír egy nagyon általánosnak mondható alapanyag, azonban valódi csodákat alkothatunk belőle. Ezekkel a mesés 3D-s fenyőfákkal különleges ünnepi hangulatot teremthetünk otthonunkban.

karácsony papírdísz papírfenyő ablakdísz

karácsony papírdísz papírfenyő ablakdísz

3
Tovább

Ünnepi ablakdíszek

Az ablakok dekorálásával elképesztően hatásos ünnepi pompát varázsolhatunk az otthonunkba, hiszen egy-egy látványos ablakdísz tökéletessé teszi a karácsonyi hangulatot. Ablakdíszt sokféle alapanyagból, sokféleképpen készíthetünk, nézzük csak!

karácsony ablakdísz

0
Tovább

Ablakdíszek karácsonyra

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Egy-egy látványos ablakdísz tökéletessé teheti otthonunk ünnepi dekorációját, pláne, ha a gyermekeink is segíthetnek az elkészítésében.

pritt karácsony ablakdísz papírdísz

0
Tovább

Almamotívumos őszi díszek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Az ősz a legtermékenyebb évszak a természetes dekorációk palettáján, de ilyenkor is bátran nyúlhatunk a megszokott, legegyszerűbb alapanyagokhoz. Gondolunk itt a sima színes papírra.
Simple Apple Craft
0
Tovább

Hóemberke egyujjas kesztyűből

Két nappal ezelőtt előkerestük a kesztyűket a szekrény mélyéről, mert a lánykámnak fázott reggelente a kis keze. A gondosan gombócba párosítva elpakolt kesztyűk között mi sem természetesebb, akadt félpár. Biztos a zoknifaló szörny mászott ki a mosógépből, más nem lehetett... A gombócok felét pedig időközben is nőtte a kis hölgy, úgyhogy lett egy jópár fölös kis kesztyűnk. A lényeg, hogy ez alkalmoból keresgettem ötleteket a félpár és kinőtt kesztyűcskék felhasználására. Ezt a cuki hóemberkét választottuk kifli és levendulától!

0
Tovább

Tavaszcsalogató ablakdíszek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal gyerkekekkel is könnyen elkészíthető, tavaszcsalogató ablakdíszeket mutatunk be.

0
Tovább

20+ lélegzetelállító ünnepi ablakdísz

Szerintem, az adventi koszorú elkészítésén kívül a legtöbben örömmel gyártunk több-kevesebb ajtó- és ablakdíszt is. Hiszen annyira látványos, mosolyt csak a saját és a kintről befelé kíváncsiskodók arcára is. Ezért mára ablakdíszítéshez gyűjtöttem nektek ötleteket. Remélem, mindenki talál kedvére valót!

14.jpg

0
Tovább

Hópiheminták papírból

Többen kértetek tőlem papírból kivágható hópehelymintákat, persze a kicsit bonyolultabb és látványosabb fajtából. Sikerült egy egész szép gyűjteményt összeállítanom, remélem, hasznosnak találjátok!

snowflake collage.jpg

Kép forrása: Bon temps beignet

0
Tovább

Ablakdíszek karácsonyra (X)

A karácsony közeledtével egyre nagyobb a kísértés, hogy előszedjük a szekrény mélyén lapuló díszeket, és ünnepi pompába öltöztessük otthonunkat. Az adventi koszorú már elkészült, talán egy dekoratív ajtódísz is a helyére került, szerintem, ablaknál érdemes folytatni a dekorálást. Ezzel nem szaladunk nagyon előre, mégis az ünnepre hangolódunk, és nem mellesleg a gyerkőcök is segíthetnek a készülődésben. Hiszen saját kezűleg is készíthetünk csodálatos és különleges ablakdíszeket.

Origami-Christmas-Stars-Step-9.jpg

0
Tovább

Hópelyhek papírból

Íme néhány egyszerűen elkészíthető papír hópehely, icipici origami, néhány nyisznyasz és kész az ablakdísz!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek