Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Adventi koszorúk - második felvonás

Idén már bemutattam nektek az éves adventi koszorús gyűjteményemet, de azóta is jobbnál jobb ötletekbe botlok böngészés közben. Mivel láthatóan a legnépszerűbb adventi témakörről van szó, készítettem nektek egy második válogatást is. Tartsatok, inspirálódjatok velem ma is!

advent adventi koszorú karácsony tél DIY csináld magad

0
Tovább

Adventi koszorúk saját kezűleg

Idén is elérkeztünk az év legizgalmasabb, alkotótevékenységben talán a legtermékenyebb, várakozással és csillogással teli időszakához. Mától az ünnepi készülődésé a főszerep, én szállítom nektek az inspiráló ötleteket a karácsonyi ünnepkör minden témájában, nektek pedig nincs más dolgotok, mint felhasználni őket. Én minden évben az ajtódísz és az adventi koszorú elkészítésével kezdem a dekorálást, úgyhogy itt az online felületen is ezt a gyakorlatot követjük most. Tegnap megnéztük az ajtódíszeket, ma az adventi koszorúkon a sor.

advent adventi koszorú karácsony koszorúkészítés

0
Tovább

Mesés koszorú/ajtódísz potpourriból

Egy csodásan egyszerű ötlettel ihletett meg a napokban Judit, a Juditu blog szerzője. Potpourriból készített koszorút, amit egyszerűen zseniálisnak tartok. Én is szeretem ezeket az illatozó válogatásokat, az illatukat vesztett csomagokat is mindig elteszem, hiszen nagyszerű dekorációs alapanyagok. Még az ősszel vettem ezt a lila F&F potpourrit, s bár az illata már elszállt, a színei és formái miatt nem pakoltam el. Jó volt nézegetni.

karácsony advent koszorú adventi koszorú ajtódísz

0
Tovább

Adventi koszorúk - 2015-ös mustra

Egy saját készítésű adventi koszorú nem csak a készítője szemében sokkal értékesebb, hanem családi körben is becsesebb darab lesz. Birtokolhatod az alkotás semmivel össze nem hasonlítható érzését, s az örömödben a környezeted is osztozni fog. Hogy általánosságban mire kell figyelned, és milyen alapanyagokra van szükséged egy adventi koszorú készítésénél, azt EBBEN a posztomban részletesen bemutatom, itt pedig következzen egy inspiráló válogatás a témában.

3
Tovább

Lélegzetelállító koszorú parafa dugóból - lépésről lépésre

Tegnap is a parafa dugóké volt a főszerep, de mivel rengeteg visszajelzés érkezett a csodaszép koszorúval kapcsolatban, úgy döntöttem, érdemes még egy bejegyzést szánni erre a témára.

Christmas DIY wreath ideas cork wreaths christmas decorations

Unique christmas wreath ideas cork wreath cranberries

0
Tovább

20 csodálatos adventi koszorú

Célegyenesbe ért az adventi készülődés, aki saját kezűleg szeretné elkészíteni a koszorút, ajtódíszt, annak ideje iparkodni. Ehhez szeretnék ma segítséget nyújtani, ezzel az inspirációs galériával.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek