Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szívhez szóló karácsonyi ajándékötletek

Az ajándékozás sok esetben komoly fejtörést okoz, különösen, ha a nagyszülőkről van szó. Nálunk évről évre ez a legnagyobb dilemma. Naná, hogy szeretnénk valami ötletessel, egyedivel, szívhez szólóval előrukkolni, de ez nem mindig könnyű feladat. Az elmúlt napokban pont ezért sokat keresgéltem a megfelelő dédi-ajándékot, mikor is rátaláltam a Képáruház.hu-ra.

karácsony keparuhaz.hu karácsonyi ajándékötletek

0
Tovább

Ajándékötlet pedagógusnapra/ballagásra

Közeledik az évzáró és végzősök esetében a ballagás ideje, ilyenkor sokan egy kis ajándékkal köszönik meg az óvó- és tanítónénik munkáját. A bonbon és a határidőnapló/jegyzetfüzet is hasznos, de talán nem vagyok azzal egyedül, ha szívesebben ajándékoznék valami kézzel készített apróságot, valami olyasmit, ami szívhez szóló és kedves. Pedagógusnap is most lesz, ez alkalomból is kedveskedhetünk az óvó- és tanítónéniknek/dadusoknak/gondozóknak egy apró figyelmességgel, elismerve egész éves munkájukat, szerető odafigyelésüket.

pedagogusnap_00.jpg

0
Tovább

Valentin-nap: szerelmes üzenetek 365 napra

Tudom, hogy nagyon sokan fanyalognak a Valentin-nap hallatán, és sokszor hallom azt is: "az évnek ne csak ezen az egy napján szeressük egymást", meg hogy "én ugyan nem tartok semmilyen amcsiktól importált ünnepet". Én egyáltalán nem vagyok ellene, hogy megismerjem más nemzetek kultúráját és szokásait, és ettől még nem szorítom háttérbe a mi létező, saját hagyományainkat sem. Ez a bejegyzés fanyalgóknak is szól, talán pont ma enyhül meg a szívük.

0
Tovább

10 igazán eredeti Valentin-napi ajándékötlet 2/2.

A saját kezűleg készített ajándékokkal sokkal többet mondhatunk, mint amit egy doboz bonbonnal ki lehet fejezni. És ötletek vannak bőven, megvalósítani pedig semmivel sem nehezebb, mint leszaladni a szupermarketbe. Egy ilyen apró figyelmességbe tényleg belevarázsolhatjuk azt a fajta szeretetet és odafigyelést, amit a rohanó hétköznapokban elfelejtünk kimutatni. Vagy olyasmit mondhatunk el, amit szavakkal sokszor nehezebb kifejezni. Ezúttal a második ötletcsokor következik gasztro ötletekkel, az elsőt itt találjátok.

0
Tovább

10 igazán eredeti Valentin-napi ajándékötlet 2/1.

A saját kezűleg készített ajándékokkal sokkal többet mondhatunk, mint amit egy doboz bonbonnal ki lehet fejezni. És ötletek vannak bőven, megvalósítani pedig semmivel sem nehezebb, mint leszaladni a szupermarketbe. Egy ilyen apró figyelmességbe tényleg belevarázsolhatjuk azt a fajta szeretetet és odafigyelést, amit a rohanó hétköznapokban elfelejtünk kimutatni. Vagy olyasmit mondhatunk el, amit szavakkal sokszor nehezebb kifejezni.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek