Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Programajánló - Akciók a Kreatív Centrumban

 Péntekre egy jópofa akciót eszeltek ki a rayheres lányok, ahogy látom, nekik sem kedvencük a leltározás. Már a szó leírásától is komoly sebek szakadnak fel a lelkemben, pedig én egy jóval kisebb üzletben szenvedtem el a kötelező leltározás gyötrelmes velejáróit, egyszóval teljesen megértem őket.

A lényeg, pénteken érdemes benézni hozzájuk, nemcsak ők, ti is jól jártok!

 

0
Tovább

Programajánló - Nyílt napok a Hobbyművész üzleteiben

"Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2011. május 14-én (szombaton) a Hobbyművész boltjaiba, ahol szakértő kollégák segítségével ismerhetik meg az újdonságokat és a legújabb technikákat! A nyílt napon ingyen készíthetnek el egy-egy mintadarabot az üzletbe látogatók!" - olvastam a minap a Hobbyművész hírlevelében. Én hiányzást csak nyomós okkal fogadnék el, ugyanis a program nagyon tartalmasnak ígérkezik! Nézzétek csak:







0
Tovább

Programajánló: Tavaszváró húsvéti hímesek

 

A közel háromszáz darabból álló, tojáshímzők munkáit bemutató tárlat a Népi Iparművészeti Gyűjtemény hímes tojás kollekciójából nyújt ízelítőt. A tárlat hazánk jeles néprajzi tájainak motívumkincseit a különböző technikákkal díszített alkotásokon keresztül mutatja be. A berzselt, karcolt, írott, maratott, drótozott, pingált és áttört tojások mellett idén patkolt strucc-, lúd- és tyúktojásokat is láthatnak az érdeklődők.

Látogatható 2011. ápr. 30-ig.

Részletekért  ide kattints!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
Tovább
123
»

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek