Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti ajtódíszek 2017.

Elérkezett az idei húsvéti ajtódíszes mustra ideje. Ilyen posztot évről-évre írok, ihletet adva nektek az újabb kreációk elkészítéséhez.

húsvét

0
Tovább

Tavaszcsalogató ajtódíszek

Bizonyára észrevettétek, hogy itt a blogon megszaporodtak a tavaszi témájú posztok, de gondolom, nem vagyok egyedül azzal, hogy már nagyon-nagyon várom a tavaszt. Itt-ott már kandikálnak a bájos hóvirágok, a idő egyre barátságosabb és a madarak szüntelen csivitelése is egyre közelebb hozza a tél búcsúját. Ez pedig annyira meghozta a kedvemet a tavaszi barkácsoláshoz, hogy nem győzök inspirálódni az ötletek között. Ma az ajtódíszeket vesszük górcső alá!

ajtódísz tavasz tavaszi ajtódísz tavaszi dekoráció

0
Tovább

Ünnepi ajtódíszek gyűjteménye

Idén is elérkeztünk az év legizgalmasabb, alkotótevékenységben talán a legtermékenyebb, várakozással és csillogással teli időszakához. Mától az ünnepi készülődésé a főszerep, én szállítom nektek az inspiráló ötleteket a karácsonyi ünnepkör minden témájában, nektek pedig nincs más dolgotok, mint felhasználni őket. Én minden évben az ajtódísz és az adventi koszorú elkészítésével kezdem a dekorálást, úgyhogy itt az online felületen is ezt a gyakorlatot követjük most.

karácsony ajtódísz koszorú tél koszorúkészítés ünnep advent

1
Tovább

Tökös ajtódíszek, koszorúk

Leginkább a békesség kedvéért kezdem a következőkkel minden évben a bevezetőt: az egész halloween ünnep elég megosztó téma hazánkban, s én már többször állás is foglaltam e kérdésben. Eszerint, attól hogy kreatív megközelítésben vidáman, örömteli módon alkotunk, tököt faragunk, dekorálunk, sütögetünk, ünneplünk most éppen halloween alkalmával, még maximálisan tiszteletben tarthatjuk a saját hagyományainkat, a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást. Nem tartom "Amerika-majmolásnak", eretnekségnek, más nemzetek kultúrájának és hagyományainak megismerését, és megismertetését a gyermekeinkkel, hiszen ezáltal is tágul a világról alkotott képünk. Évről évre örömmel és lelkesen gyűjtögetem és osztom meg veletek a halloweenes ötleteket, vidám tökölődést kívánva nektek. Az első tökös egyvelegemben ajtódíszeket és koszorúkat gyűjtöttem csokorba.

halloween koszorú ajtódísz tökfaragás

0
Tovább

Virágcsokrok falevéllel

Az őszi színkavalkádban nem győzök gyönyörködni a meseszép, tarkabarka falevelekben. Alkalmi dekorációkhoz kitűnő, természetes alapanyag, akár virágcsokrot is köthetünk belőlük. Nézzétek csak!

ősz falevél koszorú

0
Tovább

Gesztenyekoszorúk

Nem múlhat el ősz gesztenyés bejegyzés nélkül itt a blogon, hiszen nem csak én, hanem a lányom is bolondul ezekért a fényes barna gombócokért. Ahogy elkezdenek potyogni a fáról, mi indulunk is gyűjtögetni, hogy aztán vidám dekorációkat készíthessünk belőlük. A jól ismert vidám figurák mellett ajtódíszként, koszorúként is pompázatosan mutat.

ősz gesztenye dekoráció ajtódísz koszorú

0
Tovább

Őszi almakoszorúk, ajtódíszek 

Sokféle őszi ötletet mutattam már nektek az idén, mára ropogós, almás ötleteket hoztam.

ősz ajtódísz koszorú dekoráció

0
Tovább

Színpompás őszi ajtódíszek

A színpompás ősz ezernyi árnyalatát csempészhetjük be az otthonunkba természetes alapanyagokból összeállított dekorációkkal. Egy kellemes séta (és gyűjtögetés) közben gyönyörködhetünk az ősz bámulatosan elegáns ruhatárában, este pedig egy forró kakaó mellett indulhat a barkcsolás.
ősz ajtódísz koszorú

1
Tovább

Nyári girland tengerparti kincsekből

A cím persze picit csalóka, hiszen nem kell feltétlenül a tengerpartig menni az alapanyagokért, hasonlókat bármelyik dekorkellékesnél is találhatunk. Viszont ha olyan szerencsések vagyunk, hogy a tengerpartról hozott kincsekkel dolgozhatunk, ez igazán méltó felhasználása az emlékbe gyűjtött daraboknak.

nyár ajtódísz fűzér girland tengerpart kagyló csiga

1
Tovább

Nyári ajtódíszek

Végre valahára kisütött a nap, úgy tűnik, vége a júliusi ősznek. A napsugarak meghozták a kedvemet egy csinos nyári ajtódísz elkészítéséhez, készítettem is gyorsan egy inspiráló gyűjteményt, ha ti is kedvet kapnátok!

nyár ajtódísz

0
Tovább

Húsvéti ajtódíszek 2016

Ha időben el szeretnénk készülni a húsvéti dekorációval, lassan ideje elkezdenia a felkészülést. A múlt héten mutattam nektek sokféle tavaszi ajtódíszt, ma pedig kifejezetten a húsvéti témára fogunk fókuszálni!

húsvét koszorú ajtódísz tavasz

0
Tovább

Tavaszváró ajtódíszek 2016

Lassan véget ér a február, és megállíthatatlanul közeledik a tavasz. A régóta várt, szívet és lelket egyaránt melengető, madárcsicsergős, rügyfakasztó évszak. Ebben a várakozással teli időszakban bizony nagyon jól esik tavaszi hangulatot hangulatot teremteni az otthonunkban is. Ma az ajtódíszekből hoztam egy csodaszép inspirációs galériát.

tavasz ajtódísz koszorú tavaszi ajtódísz koszorúkészítés

0
Tovább

Mesés koszorú/ajtódísz potpourriból

Egy csodásan egyszerű ötlettel ihletett meg a napokban Judit, a Juditu blog szerzője. Potpourriból készített koszorút, amit egyszerűen zseniálisnak tartok. Én is szeretem ezeket az illatozó válogatásokat, az illatukat vesztett csomagokat is mindig elteszem, hiszen nagyszerű dekorációs alapanyagok. Még az ősszel vettem ezt a lila F&F potpourrit, s bár az illata már elszállt, a színei és formái miatt nem pakoltam el. Jó volt nézegetni.

karácsony advent koszorú adventi koszorú ajtódísz

0
Tovább

Lélegzetelállító koszorú parafa dugóból - lépésről lépésre

Tegnap is a parafa dugóké volt a főszerep, de mivel rengeteg visszajelzés érkezett a csodaszép koszorúval kapcsolatban, úgy döntöttem, érdemes még egy bejegyzést szánni erre a témára.

Christmas DIY wreath ideas cork wreaths christmas decorations

Unique christmas wreath ideas cork wreath cranberries

0
Tovább

Ajtódíszek halloween-re

A halloween-hét átcsúszik még erre a hétre is, mert annyi remek témát találok, hogy nem lehet elmenni mellettük. Mára látványos ajtódíszeket hoztam nektek!

A collection of 25 Halloween wreaths to inspire you for your Halloween decor! { lilluna.com }

0
Tovább

Almamotívumos őszi díszek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Az ősz a legtermékenyebb évszak a természetes dekorációk palettáján, de ilyenkor is bátran nyúlhatunk a megszokott, legegyszerűbb alapanyagokhoz. Gondolunk itt a sima színes papírra.
Simple Apple Craft
0
Tovább

13 lenyűgöző őszi lakásdísz

Nagyon szeretem azt az érzést, amikor valamilyen saját kezűleg készített dísszel dekorálom az otthonomat, és a végén egyszerűen csak végignézek a szobán. Egy nagyon kellemes elégedettségféle ez, nehéz megfogalmazni, de jó átélni. Biztos ti is ismeritek ezt. Aztán meg alig várja az ember, hogy valamelyik családtag észrevegye, és megdicsérje. Ősszel különösen sokféle alapanyaggal remekelhetünk lakásdekoráció terén. Nézzük csak!

DIY-fall-decoration1-1024x764.jpg

0
Tovább

Őszi ajtódíszek, koszorúk

Lassan eljön az őszi dekorációk ideje, amikor színpompás meleg árnyalatokba öltöztethetjük környezetünket. Amíg a szeptemberi fuvallat kisöpri a nyár utolsó ritmusát a szívünkből, amíg be nem költözik helyére a bársonyos őszi hangulat, addig gyűjtsünk ötleteket, inspirálódjunk együtt.

berries side.jpg

0
Tovább

Húsvéti bloggerparti

A mai alkalommal egy különleges, és reményeim szerint hagyományt teremtő válogatásra invitállak benneteket. Nyolc hazai blogíró barátommal összefogtunk, és a közelgő húsvét apropóján készítettünk nektek egy válogatást munkáinkból, írásainkból. Remélem, sok-sok inspirációt, ötletet találtok nálunk, partizzatok hát velünk!

1. A Masni Dekoráció egyik háziasszonya, Dia egy igazán kreatív ötlettel rukkolt elő, az általa is kedvelt táblafestéket ezúttal függeszthető tojásokra kente. Kisgyermekeseknek kihagyhatatlan!

Részletes leírás ITT

2. BorsaBox Orsi egy hangulatos, vidám ajtódísszel szállt be a buliba. Posztjában a megmaradt anyagok felhasználására is kaptok tippeket.

Részletes leírás ITT

3. Brigi, a Scrapbook.hu háziasszonya egy káprázatos, sokféle technikát felvonultató képeslap elkészítésébe avat be minket. Ha egy igazán egyedi stílusú képeslappal lepnétek szeretteiteket, szívből ajánlom ezt a posztot.

Részletes leírás ITT

4. Eni, a Kreatív kert - Kreatív otthon tulajdonosa a hagyományőrzésre fektette a hangsúlyt, számomra sem múlhat el húsvét klasszikus, berzselt tojások nélkül. Enikő workshopjain a sokféle díszítési stílust is elsajátíthattok.

Részletes leírás ITT

5. Én, azaz a Színes Ötletek blog kaptam az ötös sorszámot a képen, bejegyzésemből megismerkedhettek számos tojásfestési és -díszítési technikával, legyen akár hagyományos, vagy modern stílusú, itt megtaláljátok a kedvetekre való díszítési stílust.

Részletes leírás ITT

6. A Vintage Bazaar.hu háza tájáról üde, friss színekben pompázó fagolyók érkeztek, amelyek merített festési technikával nyerték el külsejüket. A különböző méretű golyók a későbbiekben számtalan dekorációhoz felhasználhatók, ne hagyjátok ki.

Részletes leírás ITT

7. Judit, a Czippel Art műhelyéből gyönyörű, dekoratív tojásokat hozott, a repesztést, festést, gélpasztás díszítést is magába foglaló technika végeredménye szemet gyönyörködtető. Judit is rendszeresen szervez workshopokat, ha kedvet kaptatok, érdemes ellátogatni hozzá is.

Részletes leírás ITT

8. Gabi, a Re-Kreatív Kézműves Műhelyből egy olyan papírvirággal kápráztat el bennünket, amelyet a tavasz/húsvét elmúltával is elkészíthetünk, hiszen sokféle alkalomra bevethető. Gabinál online foglalkozások keretében is sajátíthattok el különféle kreatív technikákat.

Részletes leírás ITT

9. Bianca, a Bluer Design tulajdonosa egy pihe-puha barkavirágzatos koszorút hozott nekünk, türelmet igénylő alkotás, de minden perce megéri. Workshop (bútorfestés, és ugye a híres tortatálak) Biánál is van, immáron saját műhelyében várja érdeklődőket. 

Részletes leírás ITT

0
Tovább

Karácsonyi koszorú különleges technikával

Tudtátok, hogy egy vastagabb irattartó fóliára dekupázsolva akár 3D-s formákat is készíthetünk? Egy nagyon érdekes technikát mutatunk most Nektek, amihez csak egy mécsesre lesz szükség!

0
Tovább

20 csodálatos adventi koszorú

Célegyenesbe ért az adventi készülődés, aki saját kezűleg szeretné elkészíteni a koszorút, ajtódíszt, annak ideje iparkodni. Ehhez szeretnék ma segítséget nyújtani, ezzel az inspirációs galériával.

0
Tovább

Ajtódísz villámgyorsan

Rövid idő alatt, kevés alapanyagból is lehet nagyon látványos, dekoratív ajtódíszt készíteni, aki pedig hozzám hasonlóan kedveli a csillogást, annak kötelező darab!

0
Tovább

Húsvéti shabby chic

Kopott, repedezett, foltos, ugyanakkor elegáns, romantikus, ízléses, ez a shabby chic. A fehér, bézs, ekrü színeket felsorakoztató stílus manapság igen közkedvelt a lakberendezésben, ami a kreatív hobbi szerelmeseinek is kiváló terep arra, hogy lakásukat saját kezűleg öregített bútorokkal, kiegészítőkkel szépítsék.

0
Tovább

Szívecskés koszorú papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal A Valentin-naphoz is kapcsolható, ám más alkalmakra (szülinap, gyerekzsúr) is elkészíthető vidám koszorút mutatunk. Ajtó- vagy ablakdísznek is látványos lehet.

192.jpg

0
Tovább

Ajtókoszorú falevélrózsákból

A falevél hajtogatott rózsafej már tavaly felbukkant itt a blogon, méghozzá nagy sikerrel, hiszen sokatoknak tetszett (ha esetleg nem láttátok, itt megtaláljátok). A mai ötlet ennek a rózsának a továbbgondolt változata, fogadjátok szeretettel!

110.jpg

0
Tovább
«
12

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek