Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bájos só-liszt gyurma angyalkák

Épp valami teljesen más után kutattam, amikor szembe jött ez a tüneményes angyalsereg a Pinteresten. A formájuk nagyon el van találva, nem az a cukorhabos, csillámporos csicsamicsa, mégis olyan kedves, bájos imádnivaló mind. Minimális költségvetéssel is egy egész halom ilyen angyalkát készíthettek, amelyeket aztán lehet ajándékba is adni, de persze a dekoráláshoz is jól jönnek, akaszthatjátok a fára is (ha nem túl nehezek). Nézzük, hogy készülnek!

angels.jpg

0
Tovább

Foltos angyalkák (X)

Különböző, egyébként önállóan is használható natúr fadíszekből egy pici fantáziával nagyon édes figurákat készíthettek. Ilyen ez az angyalka is, amelynek a teste egy karácsonyfa, a szárnya egy szív, a feje egy fagolyó, a kis cipellői pedig fagombok. És nem utolsó sorban gyerekjáték elkészíteni.

fa angyal sok2.jpg

0
Tovább

Sürgő-forgó angyalkák papírszalagból és papírzsinórból

A különböző technikával készült angyalkák a karácsony legnépszerűbb díszítőelemei, legyen szó karácsonyfa-, vagy éppen ablakdíszről, asztali dekorációról, adventi koszorúról, ajtódíszről vagy ajándékcsomagolásról, egyszerűen mindenhol ott vannak. Vannak dundi puttók, karcsú, légiesen bájosak, pilleszárnyúak, csengettyűsök és trombitások is, én mindegyiket szeretem. Most a legegyszerűbb alapanyagot, a papírt használjuk, és már a képen is láthatjátok, mennyire elbűvölő, csodás figurák fognak születni. A munkálatok során Faragó Krisztina lesz a segítségünkre, akit talán nem is szükséges bemutatnom nektek. Kézműves, kosárfonó, oktató, a Míves Portékák háziasszonya, sok helyről csenghet ismerősen a neve. Nézzétek, mi szépséget tartogat nekünk!

angyalos eletkep kozeli_blog.jpg

0
Tovább

Karácsonyi ötletek - flitterbe bújt angyalkák

"Az angyalok a Földre vágynak" énekelték Azok a fiúk valamikor '94 környékén, jelentem, hozzám meg is érkeztek, flitteres, csillogó ruhában, mosolyogva, ünnepi pompában.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek