Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

20 csodálatos papírvirág

Papírvirágokat sokféle alkalomra készíthetünk, ajándékba, szülinapra, jeles napok okán (pl. anyák napja), ballagásra, és persze egyszerűen csak a saját örömünkre. Csokorba köthetjük, beltéri dekorációként is használhatjuk, vagy akár hajdísz is lehet belőlük. A közeljövőben ünnepelhetjük az édesanyákat, és a ballagási meghívók is célba érnek lassan, tehát alkalom ígérkezik bőséggel, válogassatok hát az ötletekből.

DIY csináld magad papír papírvirág virágkészítés anyák napja

0
Tovább

Ötletek anyák napjára

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Május első vasárnapján az édesanyákat köszöntjük, de az ötletelést időben el kell kezdeni, hogy a megvalósításra is jusson elegendő idő. A mai posztban ilyen ötleteket gyűjtöttünk csokorba, szeretettel ajánljuk pedagógus olvasóink figyelmébe is!

pritt anyák napja ötletek anyák napjára

0
Tovább

Anyák napi képeslapok

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a közelgő anyák napja alkalmából mutatunk néhány remek képeslapkészítős ötletet!

Pillangó tenyérmintával

0
Tovább

Alkoss és nyerj! Kreatív pályázat anyák napjára

A Cser Kiadó anyák napja alkalmából egy kreatív pályázattal kedveskedik az olvasói és persze minden ügyes kezű, alkotni szerető érdeklődő számára.

0
Tovább

Anyák napi ajándékok fonalból 

Közeledik az anyák napja. Igyekeztünk néhány olyan ötleteket összegyűjteni, amelyek kevéssé szakavatott kezek is könnyedén megvalósíthatnak.

1
Tovább

Szívecskés papírdíszek anyák napjára

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A közelgő anyák napja alkalmából mutatunk egy remek ötletet, amelyet pedagógusok figyelmébe is szeretettel ajánlunk, hiszen könnyen elkészíthetők csoportos foglalkozás keretein belül is!

A folded paper heart

1
Tovább

Ötletek anyák napjára

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. MA már az anyák napi készülődés jegyében mutatunk ötleteket.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek