Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

20 csodálatos papírvirág

Papírvirágokat sokféle alkalomra készíthetünk, ajándékba, szülinapra, jeles napok okán (pl. anyák napja), ballagásra, és persze egyszerűen csak a saját örömünkre. Csokorba köthetjük, beltéri dekorációként is használhatjuk, vagy akár hajdísz is lehet belőlük. A közeljövőben ünnepelhetjük az édesanyákat, és a ballagási meghívók is célba érnek lassan, tehát alkalom ígérkezik bőséggel, válogassatok hát az ötletekből.

DIY csináld magad papír papírvirág virágkészítés anyák napja

0
Tovább

Ötletek anyák napjára

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Május első vasárnapján az édesanyákat köszöntjük, de az ötletelést időben el kell kezdeni, hogy a megvalósításra is jusson elegendő idő. A mai posztban ilyen ötleteket gyűjtöttünk csokorba, szeretettel ajánljuk pedagógus olvasóink figyelmébe is!

pritt anyák napja ötletek anyák napjára

0
Tovább

Anyák napi képeslapok

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a közelgő anyák napja alkalmából mutatunk néhány remek képeslapkészítős ötletet!

Pillangó tenyérmintával

0
Tovább

Alkoss és nyerj! Kreatív pályázat anyák napjára

A Cser Kiadó anyák napja alkalmából egy kreatív pályázattal kedveskedik az olvasói és persze minden ügyes kezű, alkotni szerető érdeklődő számára.

0
Tovább

Anyák napi ajándékok fonalból 

Közeledik az anyák napja. Igyekeztünk néhány olyan ötleteket összegyűjteni, amelyek kevéssé szakavatott kezek is könnyedén megvalósíthatnak.

1
Tovább

Szívecskés papírdíszek anyák napjára

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A közelgő anyák napja alkalmából mutatunk egy remek ötletet, amelyet pedagógusok figyelmébe is szeretettel ajánlunk, hiszen könnyen elkészíthetők csoportos foglalkozás keretein belül is!

A folded paper heart

1
Tovább

Ötletek anyák napjára

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. MA már az anyák napi készülődés jegyében mutatunk ötleteket.

0
Tovább

Anyák napi ötletek apró kezecskéknek

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Mivel sok óvó- és tanítónéni kért egyszerű ötleteket anyák napjára, amelyeket az aprómanók is könnyen elkészíthetnek, íme, következik az első ötletcsokor!

1. 3D-s üdvözlőlap

1.jpg

0
Tovább

Természetes ajakbalzsam házilag

Szappant már készítettem házilag, de ebben ki is merült az kozmetikumgyártásom, pedig nagyon imádtam. Már bánom, hogy nem fordítottam is nagyobb figyelmet a témának, és eszembe sem jutott, hogy lehetne ajakírt is készíteni itthoni körülmények között. Na, most ezt pótolni fogom. Mondanom sem kell, hogy mennyi előnye van, hiszen természetes, nincs benne tartósítószer és színezék, sem mesterséges összetevők, és ugye a saját kezünk munkája. És ajándékba is milyen klassz (anyák napja egy hét múlva, én szóltam)!

0
Tovább

Kreatív ötletek anyák napjára - nagyoknak

A címben azért írtam, hogy nagyoknak, mert készülök még egy bejegyzéssel, amelyet gyerekeknek szánok, benne olyan ötletekkel, amelyeket ők is meg tudnak valósítani. Ez az első most a kreatív felnőtteknek szól, akik -velem együtt- szeretnék kézzel készített meglepetéseket készíteni, akik szeretik a saját alkotásuk által kifejezni a szeretetüket. Ugye sokan vagyunk így ezzel?

0
Tovább

Hangulatos dekoráció előszobába

Péntekre ígértem, hogy megmutatom, mit készítettem anyunak, de szombat lett belőle. Úgy terveztem rögtön a helyszínen fotózok hozzá (anyu előszobájában), de egy hatalmas jégeső miatt úszott minden (szó szerint). A vízmeregetés, takarítás, száradás után ezért jól megkésve itthon készültek a képek az ideiglenesen kinevezett előszobában.

0
Tovább

Martha Stewart ajándékötletei anyák napjára

A nemzetközileg ismert és elismert televíziós személyiséget, Martha Stewartot senkinek sem kell bemutatnom. Amellett, hogy mindenhez ért (süt-főz, varr, lakberendez, kertészkedik), egy egész birodalmat épített fel. Könyvei, magazinjai és tévés műsorai szépen ívelő karrierjének ékes bizonyítékai, melyet még 2004-es börtönben töltött hónapjai sem igazán tudtak megtépázni. Engem ugyan kicsit zavar ez a mindenhez remekül értő házitündér-szerep, mert mintha kicsit túl tökéletes lenne, de kétségkívül ez a sikerének záloga. A szinkronhangját is lecserélték időközben, de erről legkevésbé ő tehet. Körülnéztem háza táján, dekorációs ötletekben tényleg tökéletes.

0
Tovább

Ravasz tavaszi csokor

A mai ötletet az American Crafts oldalán találtam, ez magyarázat lehet a kólásdobozra, ellenben a virágok nagyon helyesek és sosem hervadnak el.

0
Tovább

Ajándékötletek anyák napjára

Elképesztő, alig párolgott el a húsvéti kölnifelhő, máris itt dübörög a nyakunkon a következő ünnep. Vasárnap már május (!) első vasárnapja lesz. Az anyák napi készülődés jegyében mától minden nap megleplek titeket egy-egy kreatív ötlettel, elsőként egy bájos üvegecskét mutatok. Melyik édesanya tud ennek ellenállni?

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek