Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti tojások filcanyagból

Egy bő hónapunk van húsvétig, úgyhogy épp itt az ideje a kreatív felkészülésnek. Én nagyon szeretem a húsvéti készülődést, főleg mert összekapcsolódik a tavaszvárással, ilyenkor annyi színt, anyagot, tömény életet lehet vinni a kreatív alkotótevékenységbe. A mai alkalommal bűbájos filcdíszeket mutatok nektek.

húsvét filcanyag filcdísz húsvéti dísz húsvéti tojás

0
Tovább

Lakásdekoráció: mandalák régi cédékből

A régi, megkarcolódott cédék újrahasznosításáról már többször esett szó itt a blogon, a mozaikozástól kezdve sokféle látványos dolgot készíthetünk a felhasználásukkal. Ma egy különleges lakásdekorációt mutatunk, amelyhez csupán jó minőségű, jól fedő akrilfestékre lesz szükség.

0
Tovább

Diszkógömb régi cédéből

Régi cd-k, dvd-k újrahasznosításáról sokféle poszot olvashattatok már nálam, kedvelem ezt a témát. Látványos, prakitus dolgokat lehet összehozni a felhasználásukkal. Ez a mai inkább csak látványos, gyermekkori imádatom tárgyát kelti életre igazán kreatív módon. Többféle méretben is elkészítve összejövetelek alkalmával teraszok, otthonok, egyébként pedig nappalik, gyermekszobák, közösségi termek jópofa dísze lehet.

0
Tovább

Mozaikozzunk régi DVD-lemezekből

Régi CD-k újrahasznosításáról már írtam korábban egy posztot, ide kattintva csemegézhettek az akkori ötletek között. Már akkor is érintettük a témát, miszerint idővel feleslegessé válhatnak a fizikai adathordozók. Bár ez még a jövő zenéje, tény, hogy egy csomó lemez lapul a mi otthonunkban is immáron fölöslegesen. Rengeteg olyan is akad közte, amelyet már nem lehet lejátszani sem, de ezek sem tekinthetők szemétnek egy kreatív kéz számára. A DVD-lemezeket is újra tudjuk hasznosítani, remek alapanyagul szolgálnak például kisebb mozaikos munkálatokhoz.

7
Tovább

Karácsonyi filcdíszek

Filcanyagból annyi mindent lehet készíteni az ünnepek közeledtével. Most az apró mütyürökre koncentrálok, amelyeket akaszthattok a fára, használhatjátok a csomagolásnál, de ajándékba is adhatók, és persze annyira szerethető, gyömöszölhető kis mindegyik, hogy néhány darabnál nehéz lesz leállni a gyártással.

210472982556809034_z6LD3xe2.jpg

0
Tovább

Újrahasznosítás: régi, karcos CD-k, DVD-k

Mostanában egyre többször kapnak szárnyra olyan hírek, amelyek a fizikai adathordozók feleslegessé válásáról szólnak. És bár talán korai még temetni a CD-ket, a mai délutánt mi is egy alapos selejtezésre szántuk. Gondolom, nem vagyok egyedül a problémával, hiszen más számítógép-felhasználó vagy zenerajongó is rengeteg régi CD-t tárol ok nélkül. Ezen felbuzdulva összegyűjtöttem 10 kreatív ötletet az újrahasznosítás jegyében.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek