Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Letölthető fűszercímkék

A befőzős címkék sikerén felbuzdulva (és persze a sok-sok kérésnek is eleget téve) nekiálltam elkészíteni egy fűszercímkés kollekciót is. Először csak a legfontosabb, legtöbbet használt fűszereket pakoltam bele, de ahogy körülnéztem a konyhámban (elég nagy fűszerrajongó vagyok), egyre csak bővült a listám. Végül 48-nál sikerült megállnom, így a gyűjteményben helyet kapott nagyon sok minden. Egy szép, színes kis társaságot sikerült összeverbuválnom, remélem, nagy hasznát veszitek!

fűszercímke letölthető címke

22
Tovább

Letölthető címkék iskolakezdésre

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Becsöngettek, kinyíltnak is iskolakapuk, s nekünk szülőknek is nagyon sok a teendőnk, gondoljunk csak a tankönyvek csomagolására és címkézésére. Ma ehhez nyújtunk egy kis segítséget.

forrás: innen

0
Tovább

Letölthető címkék befőzéshez

Itt a nyár, ideje elraktározni a zamatos ízeket télire ezért egy kis meglepetéssel készültem nektek, készítettem 10 darab, ingyenesen letölthető címkét befőzéshez.

2
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek