Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trendi kötés és horgolás – Schachenmayr My Mountain! (3. rész)

Schachenmayr My Mountain logó.jpgFolytatódik Schachenmayr My Mountain programunk cikksorozata! A korábbiak során megismerhetted programunk lényegét és a benne szereplő mutatós kötőfonalakat, megmutattuk a sapkakötés és -horgolás trendjeit, és a fantasztikus Schachenmayr original Lumio fényvisszaverő kötőfonalunkfelhasználásához remek ötleteket adtunk!

0
Tovább

Trendi kötés és horgolás – Schachenmayr My Mountain! (2. rész)

A 2014. január végén publikált 4. cikkünk bemutatta Neked Schachenmayr My Mountain programunkat, mely reményeink szerint felkeltette érdeklődésedet!

Ahogy leírtuk, a fiatalok körében egyre népszerűbbé váló sapkakötés és sapkahorgolás inspiráló, gyorsan és könnyen elkészíthető, szép végeredményt adó modelleket igényel.


Schachenmayr My Mountain logó.jpg

Lumio fényvisszaverő fonal (853x1280).jpg

0
Tovább

Trendi kötés és horgolás – Schachenmayr My Mountain! (1. rész)

A 2013 év végén publikált 3 cikkünk után ismét jelentkezünk, hogy folytassuk Schachenmayr My Mountain logó.jpgcikksorozatunkat 2014-ben is - bemutatjuk Schachenmayr original kötőfonalainkra épülő új programunkat. A Schachenmayr egy előremutató márka, mely elkötelezett a fiatal közönség megszólítása iránt is. Ezt az irányvonalat képviseli új My Mountain programunk.

Az új trendek értelmében a fiatalok körében egyre népszerűbbé váló sapkakötés és sapkahorgolás inspiráló, gyorsan és könnyen elkészíthető, szép végeredményt adó mintákat és modelleket igényel. My Mountain programunk lényege, hogy minél jobban megfeleljünk e követelményeknek!

My Mountain 1.jpg

0
Tovább

Kötött kiegészítők – a férfiakra is gondolunk!

Reméljük, első két cikkünk kapcsán ismét kedvet kaptál a kötéshez! Schachenmayr logó.jpg

"Új területre evezünk", hiszen a Schachenmayr original kötőfonalaink segítségével nem csak a hölgyek, de az urak számára is mutatós és színes ruhadarabok készíthetőek!

RZ_MyMountain_Booklet_Ansicht-3.jpg

0
Tovább

Kötött kiegészítők – a sor nem a sapkával zárul!

Reméljük, első cikkünk kapcsán kedvet kaptál a sapkakötéshez, Schachenmayr logó.jpgmost, hogy már a nappalok is egyre hidegebbé válnak, s visszavonhatatlanul közelednek a téli napok. A Schachenmayr original kötőfonalak segítségével sok-sok színt és derűt csempészhetsz az említett napokon túl a ruhatáradba is.

Bravo Big Color körsál fotó.jpg

0
Tovább

Újra itt a kötésszezon – mi felkészültünk! (X)

Egész Európában reneszánszát éli a kötés, mely a klasszikus Schachenmayr logó.jpgfelhasználási területek mellett ötletes, gyors, kevésbé gyakorlottak és kezdők számára is elsajátítható technikákkal, és ezekhez kifejlesztett termékekkel vonz egyre több régi- és új felhasználót. Nem mellékesen, a végeredmény is igen látványos!

20120211091319_7e293.jpg

0
Tovább

Schachenmayr – az egyediség vonzereje: Újévi trendek 2013! (X)

Schachenmayr logó 2010.jpgJavában tart még a tél, a kötés is reneszánszát éli, ám az új esztendőben hamar elindul a készülődés a tavaszi szezonra! A Schachenmayr márka fejlesztőcsapata is ennek szellemében dolgozik, így joggal mondhatjuk - készen állunk 2013-ra!

0
Tovább

Schachenmayr – az egyediség vonzereje: Kössünk „játékosan”! (X)

Schachenmayr logó 2010.jpgA kötés kedvelői jól tudják, hogy nem csak klasszikus- és divatos ruhadarabokat és ruházati kiegészítőket lehet a szebbnél-szebb fonalakból készíteni - de őket is meg lehet lepni!

Schachenmayr márkánk fonalkínálatához minden szezonban egyedi ötletek is társulnak - ezúttal egy olyanra hívjuk fel figyelmed, mellyel szinte bármelyik gyermeknek örömet okozhatsz!

PicMonkey Collage.jpg

0
Tovább

Schachenmayr – az egyediség vonzereje (X)

Márkatörténelem

coats logo2.gif

A Coats Crafts egész Európában ismert és kedvelt kötőfonal márkája, Schachenmayr, hosszú és sikeres történelemre tekint vissza. 1817-ben járunk, amikor a németországi Salachban, Johann G. Kolb elindította a fonalak gyártását üzemeiben - Salach napjainkban is a Schachenmayr márka, a termékfejlesztés és európai marketing, központja.

1.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek