Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaszi asztaldíszek

Tavaszvárásom következő fejezete az asztali dekorációk felé vezérelt. Az asztalra minden évszakban, illetve különféle jeles napokon is készítek az adott alkalomhoz illő dekorációt, így az étkezőbe lépve máris sokkal jobb kedvem lesz. Persze az is sokat számít, hogy szépen dekorált asztalnál étkezünk, s végezzük az egyéb napi tevékenységeinket, így mindig felemelő érzés lecsüccsenni egy kis időre.

tavasz tavaszi dekorációk

0
Tovább

Tavaszcsalogató ajtódíszek

Bizonyára észrevettétek, hogy itt a blogon megszaporodtak a tavaszi témájú posztok, de gondolom, nem vagyok egyedül azzal, hogy már nagyon-nagyon várom a tavaszt. Itt-ott már kandikálnak a bájos hóvirágok, a idő egyre barátságosabb és a madarak szüntelen csivitelése is egyre közelebb hozza a tél búcsúját. Ez pedig annyira meghozta a kedvemet a tavaszi barkácsoláshoz, hogy nem győzök inspirálódni az ötletek között. Ma az ajtódíszeket vesszük górcső alá!

ajtódísz tavasz tavaszi ajtódísz tavaszi dekoráció

0
Tovább

Virágzó tojáshéjak

A cím első hallásra talán picit furcsán hangzik, de pontosan erről van szó! A legutóbbi, tavaszváró blogbejegyzésem nem csak az én szívembe varázsolt igazi kikeketi hangulatot, hiszen nektek is tetszett, s én azóta is hasonlóan varázslatos képekben gyönyörködöm. A téma tehát most is a tavaszvárás, méghozzá igazán különleges köntösben.

tavaszi dekoráció

0
Tovább

Tavaszváró dekorációs ötletek

Habár a hőmérő higanyszála még nem tavaszi magaslatokban tetőzik, azért a napkorong már magasabban jár és később is nyugszik, a levegőben érződik már a kikelet közeledte és bizony a madarak beszédes csicsergése is reménykeltő.

tavasz tavaszi dekoráció

1
Tovább

Dekorációk szilveszteri bulira

Eljött az év vége, az utolsó napok nálunk legtöbbször pihenéssel, laza szilveszteri készülődéssel, családi körben telnek. Ma néhány mókás szilveszteri csináld magad ötletet hoztam nektek, amelyeket családi és persze baráti összejöveteleken is bevethettek.

szilveszter új év BÚÉK dekoráció

0
Tovább

Fűszeres karácsonyi fahéjdíszek

Az ünnepi készülődés számomra elképzelhetetlen üde narancs-, fűszeres fahéj- és persze az elengedhetetlen fenyő/tobozillat nélkül. Mindezeket a fantasztikus alapanyagokat mind-mind felhasználhatjuk dekoráláshoz is. Narancsos és tobozos dekorációkat már mutattam nektek az elmúlt posztjaimban, most végre a fahéjon a sor!

dekoráció karácsony fahéj narancs

0
Tovább

Illatozó díszek narancshéjból

Az ünnepi készülődés számomra elképzelhetetlen üde narancs-, fűszeres fahéj és persze az elengedhetetlen fenyő/tobozillat nélkül. Mindezeket a fantasztikus alapanyagokat mind-mind felhasználhatjuk dekoráláshoz is. Mindháromhoz hozok nektek ötleteket, az előző posztomban a tobozok kerülnek terítékre, most a narancshéjon a sor.

karácsony narancshéj narancshéj dekoráció

0
Tovább

Különleges karácsonyi dekorációk befőttesüvegből

Az elmúlt két napban végigvettük az ünnepi időszak nyitótémáit, az adventi koszorúkat és az ajtódíszeket. Folytatván a sort, az egyik legegyszerűbb, végeredményében viszont káprázatosan látványos alapanyagra fókuszálok: a befőttesüvegre. Ez a minden háztartásban megtalálható alapanyag rendkívül sokoldalúan felhasználható, festhető, díszíthető, vázaként, tárolóként, mécsestartóként is igazán mutatós.

karácsony befőttesüveg mécsestartó dekoráció

0
Tovább

Meseszép tökdíszek otthonra

A héten tovább folytatom az őszi, halloweenes dekorációparádét, a mai alkalommal a tök, mint dekoralapanyag kerül a fókuszba. Most nem a halloweenes, rémisztős oldalról hozok ötleteket, sokkal inkább a dekoratőrök megközelítéséből. Fogadjátok szeretettel.

ősz tök tökdekoráció dekoráció lakásdísz halloween

0
Tovább

Gesztenyekoszorúk

Nem múlhat el ősz gesztenyés bejegyzés nélkül itt a blogon, hiszen nem csak én, hanem a lányom is bolondul ezekért a fényes barna gombócokért. Ahogy elkezdenek potyogni a fáról, mi indulunk is gyűjtögetni, hogy aztán vidám dekorációkat készíthessünk belőlük. A jól ismert vidám figurák mellett ajtódíszként, koszorúként is pompázatosan mutat.

ősz gesztenye dekoráció ajtódísz koszorú

0
Tovább

Hangulatos tökgyertyák

Egyre hűvösebbek az őszi napok, estére jól esik egy forró teával a gyertyafény mellé kucorodni. A klasszikus gyertyák mellett különleges, kézzel készült darabokat is készíthetünk, kifejezetten az évszak hangulatához szabva.

ősz dekoráció tök tökgyertya

0
Tovább

Őszi almakoszorúk, ajtódíszek 

Sokféle őszi ötletet mutattam már nektek az idén, mára ropogós, almás ötleteket hoztam.

ősz ajtódísz koszorú dekoráció

0
Tovább

Falevelezzünk!

Minden évben csodálattal szemlélem a természet őszi változásait, az aranyló falevelek hullását, a sápadt napsugarak utolsó szikráit, a kopogó vadgesztenyék játékát a járdán. Imádok belegázolni az illatozó, ropogós avarba, és csokorba gyűjteni a legszebb darabokat. Kislányommal szabad délutánjainkon pedig kiélhetjük kreativitásunkat, és színpompás őszi dekorációkat készítünk.

ősz

0
Tovább

Őszváró sünikék

Hűvösebbre fordult az idő, s bár a természet még viseli dús nyári ruháját, bizony itt kopogtat a küszöbön az ősz. Nekem ez a kedvenc évszakom, nem tudok betelni a színeivel, illatával, múló, fakuló szépségével. Egy picit már hangolódhatunk az őszi dekorációkra, és készíthetünk ilyen bájos kis tobozsünikéket.

ősz DIY csináld magad lakberendezés dekoráció sün Süni

0
Tovább

Őszindító dekorációk

Ma reggelre már nem csak a naptár szerint, hanem az időjárás tekintetében is igazi őszi napra ébredtünk. A kedvenc évszakom ugyan, mégsem esett jól az esős hűvösség. A gumicsizma esőkabár kombót is tartogattam volna még egy darabig a szekrényben, de ha már így alakult, nem kesergek tovább, hanem újult erővel keresem az adott időszak szépségeit. Hiszen az ősz a bús esős szürkeség mellett melegséggel, színekkel teli ragyogó évszak, a mai inspiráló galériámban is épp ezt szeretném hangsúlyozni.

ősz lakásdekoráció

0
Tovább

Varázslatos tüll-labdák saját kezűleg 

A mai bejegyzésben egy hihetetlenül látványos, pofonegyszerűen elkészíthető dekorációt mutatok nektek, amely rendezvényeken, céges bulikon, esküvőkön, no meg persze baráti összejöveteleken és lakásdekorációként is fantasztikus látványelem lehet!

lakásdekoráció tüll

0
Tovább

Könyvek, füzetek bekötése írisz technikával

A mai ötletünk az éppen aktuális iskolakezdéshez renekül hasznosítható, ismerkedjetek meg ti is ezzel a különleges technikával.

csináld_magad csomagolás dekoráció iskolakezdés papír pritt

2
Tovább

Pillangódekoráció a falra

Legyen akár a gyermekek birodalma, akár a saját hálószobánk vagy nappalink a helyszín, ez az egyszerű pillangós dekoráció fantasztikusan mutat otthonunk bármelyik helyiségében.

pritt faldekoráció gyermekszoba

0
Tovább

Levendula-szerelem

Szeretem a levendulát. Az illatát, a színét, a hangulatot, amit áraszt, ahogy betölti a provence-i tájat, ahogy kényezteti az érzékeimet, szeretem mindenestül. Velem tartotok most egy levendulás körutazásra? Gondolatébresztő, színes és szinte szagos-ízletes képek, minden ami levendula, minden, amiért szeretem.

dekoráció inspiráció levendula

0
Tovább

Készítsünk fűfejet!

Biztosan nektek is volt már ilyen vicces figurátok, egyszer, jó régen én is kaptam a nagyimtól. Akkor még nem tudtam, hogy házilag is el lehet készíteni, pedig csak néhány egyszerű alapanyag szükséges hozzá. A fűhaj néhány nap alatt hajtani kezd, és hamarosan lehet tervezgetni az első frizurát is!

csináld_magad dekoráció diy fűfej kert

0
Tovább

Szívmintás faldekoráció

Ez az ötlet annyira megkapó, látványos, csak úgy vonzza a szememet! Először írtó bonyolultnak tűnt, de ahogy jobban szemügyre vettem, kiderült, hogy közel sem olyan nehéz elkészíteni. Bakancslistás ötlet következik!

papírdísz fali dísz

0
Tovább

Partidekorációk gyerekzsúrokhoz

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy nagy csokornyi gyerekzsúrokon bevethető dekorötletet gyűjtöttünk össze, de igyekeztünk olyanokat keresni, amelyek készítésében a gyermekek is aktívan kivehetik a részüket!

dekoráció gyerekzsúr partidekoráció girland lampion füzér papír pritt

dekoráció gyerekzsúr partidekoráció girland lampion füzér papír pritt

0
Tovább

Játékok tojástartóból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai ötletcsokorban tojástartóból készíthető játékokat mutatunk.

dekoráció festés ragasztás recycle tojástartó újrahasznosítás pritt

0
Tovább

Tavaszi és húsvéti dekorációk

A mai bejegyzésben összeállítottam nektek egy inspirációs galériát hangulatos húsvéti és tavaszi dekorációkból, asztaldíszekből, terítékekből, vidám kis apróságokból.

tavasz húsvét asztaldísz dekoráció

0
Tovább

A legédesebb húsvéti bárányka

Ez a bárányka tényleg a legédesebbek közül való, hisz ellenállhatatlanul bájos. Egyszerű elkészíteni, és igazán örömteli tevékenység is, nekem folyton mosolyognom kellett közben, szinte éreztem, hogy tavasz költözik a szívembe. Szeretettel ajánlom nektek, készítsétek ti is el, szerezzetek vele örömet valakinek, vagy éppen saját magatoknak.

húsvét bárány dekoráció húsvéti dekoráció húsvéti bárány

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek