Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fűszeroszlop a teraszra

Ha nincs kerted, vagy csak egészen picike hely áll a rendelkezésedre, ugyanakkor szeretnél a saját magad termeszteni fűszereket, és még kézügyes is vagy, akkor ez a mai poszt bizony neked szól!

fűszerkert nyár erkély

0
Tovább

Kreatív kiskertek erkélyre, teraszra

A mai bejegyzésben erkélyekhez gyűjtöttem kiskertes és kiülős ötleteket. Mert a kert, akármennyire picike is, öröm, és egész kis helyeken is megvalósítható! Futónövényeket még egy kisebb falfelületre is futtathatunk!

erkély kert terasz

0
Tovább

Paradicsomi hangulat egy panelerkélyen

A panelkerkélyek nem az esztétikumukról, a látványos megoldásaikról vagy éppen a kényelmükről híresek. Szerintem a legtöbben szűkös, sok esetben kacatokkal telezsúfolt, csúnyácska, egyenüveggel fedett aprócska helyként gondolunk rájuk, persze nem véletlenül. Hiszen általában ilyenek. De ki ne szeretne mégis egy üde kis szigetet helyette, ahol napközben limonádét, este finom bort szürcsölgetve gyönyörködhet az őt körülvevő kis paradicsomi idillben? Vajon lehetséges egyáltalán? Judit szerint nincs lehetetlen, nézzétek csak!

0
Tovább

12 elragadó balkonkert

A nyár legforróbb napjait éljük. Ehhez mérten egy könnyen emészthető bejegyzést készítettem nektek, nézegessünk szépséges, hangulatos balkonkerteket...

2101-630x632.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek