Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hópehelyfüzér papírból

Nagyon szeretem a papíros ötleteket, főleg így az ünnepek táján. Annyi különleges dolgot készíthetünk ebből az egyszerű alapanyagból, nekem pedig sok-sok szép emléket is visszaidéz a papíros tevékenység. Gyermekkoromban újságpapírból, illetve a szaloncukros papírokból hajtogattunk mindenféle szépségeket a nagymamámnál. S bár tényleg csak tévéújságból alkottunk, mégis minden évben imádtuk előszedni a dobozból a megsárgult papírcsillagokat és díszeket... Ma már sokkal több lehetőségünk van alapanyagok terén is kiteljesedni, de egyszerű fénymásolópapírból is fantasztikus dolgokat készíthetünk.

karácsony hópehely füzér papírfüzér hópehelyfüzér

0
Tovább

Nyári girland tengerparti kincsekből

A cím persze picit csalóka, hiszen nem kell feltétlenül a tengerpartig menni az alapanyagokért, hasonlókat bármelyik dekorkellékesnél is találhatunk. Viszont ha olyan szerencsések vagyunk, hogy a tengerpartról hozott kincsekkel dolgozhatunk, ez igazán méltó felhasználása az emlékbe gyűjtött daraboknak.

nyár ajtódísz fűzér girland tengerpart kagyló csiga

1
Tovább

Partidekorációk gyerekzsúrokhoz

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy nagy csokornyi gyerekzsúrokon bevethető dekorötletet gyűjtöttünk össze, de igyekeztünk olyanokat keresni, amelyek készítésében a gyermekek is aktívan kivehetik a részüket!

dekoráció gyerekzsúr partidekoráció girland lampion füzér papír pritt

dekoráció gyerekzsúr partidekoráció girland lampion füzér papír pritt

0
Tovább

Tavaszi virágfüzér

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy igazi, üde tavaszi ötletet hoztunk, amelyet otthon családi körben, vagy iskolai, óvodai foglalkozás, szakkör kereteében is elkészíthetünk a gyermekekkel!

DIY Flower Garland

0
Tovább

Papírfüzérek 4.

Máris elérkeztünk az utolsó insipráló blogbejegyzéshez, amelyet a Madarak és Fák Napja alkalmából szervezett pályázatunkhoz készítettem.

0
Tovább

Papírfüzérek 3.

Elérkeztünk a harmadik blogbejegyzéshez, amelyet a Madarak és Fák Napja alkalmából szervezett pályázatunkhoz készítettem.

0
Tovább

Papírfüzérek 2.

Tovább gyűjtögetem a papírfüzéres ötleteket, így szeretném inspirálni a Madarak és Fák napja alkalmából szervezett pályázatunk résztvevőit.

0
Tovább

Papírfüzérek

Papírfüzért készíteni tényleg egyszerű, bármilyen alkalomra jól jön és a gyerekeket is be lehet vonni a munkába. Készíthetünk tarkát, vagy egyszínűt, nagyon hosszút vagy kurtát, dekorálhatjuk vele a lakást vagy a teraszt, készülhet alkalomra (szülinapra, tavaszköszöntésre, kerti partikhoz stb.) vagy csupán a magunk örömére.

Összegyűjtöttem néhány kedvcsináló ötletet hozzá:

1. Egyszerű füzér zászlócskákból (fiúknak és lányoknak is)

Forrás: T.S.O.

0
Tovább

Tavaszi és húsvéti ötletek tojástartóból

A tojás árát elnézve kétszer meggondolom, hogy megvegyem-e, vagy hogy mennyit használjak belőle. Piskóta nem lesz húsvétkor, az tuti. Egyetlen előnye, hogy beindítja a fantáziámat az újrahasznosítás szempontjából. Első körben a tojástartókat veszem górcső alá, a következő bejegyzésben pedig a tojáshéj következik.

Lássuk, akkor, mire jó a tojástartó,

lehet belőle égősor köré bura:

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek