Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti tojások filcanyagból

Egy bő hónapunk van húsvétig, úgyhogy épp itt az ideje a kreatív felkészülésnek. Én nagyon szeretem a húsvéti készülődést, főleg mert összekapcsolódik a tavaszvárással, ilyenkor annyi színt, anyagot, tömény életet lehet vinni a kreatív alkotótevékenységbe. A mai alkalommal bűbájos filcdíszeket mutatok nektek.

húsvét filcanyag filcdísz húsvéti dísz húsvéti tojás

0
Tovább

Okostokok saját kezűleg

Napjainkban már sokunk életének szerves részévé váltak a különféle okoskütyük (telefonok, tabletek, eBook olvasók), amelyek persze mindenhová velünk is jönnek. Miért is ne készítenénk mi magunk, saját kezűleg egyedi, személyiségünket tükröző tokot nekik?

varrás mobiltok telefontok filcanyag

0
Tovább

Készítsünk fogtündért!

Akinek van óvodáskorú gyermeke, az előbb-utóbb szembesül a fogváltás nehézségeivel és örömeivel. Egy igazi, személyes fogtündér viszont biztosan megszépíteni majd az első fogacskák elvesztésének bánatát.

filcanyag fogtündér kabala szabás_varrás

0
Tovább

A legtündéribb filcfigurák - szabásmintával

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai összeállításunkkal a varrni szerető anyukák kedvében szeretnénk járni!

szabás varrás filcanyag kabala filcfigura

0
Tovább

Bájos kis fácskák filcanyagból

Amikor megláttam ezeket a tüneményes fácskákat, teljesen új megvilágításba kerültek a filcanyagok felhasználásának lehetőségei. Persze eddig is tudtuk, hogy rengeteg dologra használhatók, de hogy ilyen mesebéli élővilágot is teremthetünk, eszembe sem jutott!

0
Tovább

Korcsolyás karácsonyfadísz gemkapocsból

Mára egy gyorsan elkészíthető, nagyon vidám kis ötletet hoztam! Karácsonyfára is akaszthatjátok, de ajándékkísérőnek, dekorációnak a terítékhez szintén jól mutat!

0.jpg

00.jpg

1
Tovább

Gyönyörű virágok filcanyagból és papírból

Mára két virágkészítő tutoriált hoztam, jól jönnek a tavaszi és húsvéti dekorálás során. Szép kiegészítői lehetnek ajtódíszeknek, tavaszi koszorúknak, de akár vidám füzéreket is fűzhettek belőlük. Szárral készítve vázába is állíthatók.

21.jpg

0
Tovább

Karácsonyi filcdíszek

Filcanyagból annyi mindent lehet készíteni az ünnepek közeledtével. Most az apró mütyürökre koncentrálok, amelyeket akaszthattok a fára, használhatjátok a csomagolásnál, de ajándékba is adhatók, és persze annyira szerethető, gyömöszölhető kis mindegyik, hogy néhány darabnál nehéz lesz leállni a gyártással.

210472982556809034_z6LD3xe2.jpg

0
Tovább

Karcsúsító édességek bikiniszezonra

Habos, krémes, édes kalóriabombák, mégsem hizlalnak! Létezik ilyen egyáltalán? Megtaláltam a nyár legtutibb süteményeit, filcanyag, tű és cérna legyen kéznél!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek