Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyári girland tengerparti kincsekből

A cím persze picit csalóka, hiszen nem kell feltétlenül a tengerpartig menni az alapanyagokért, hasonlókat bármelyik dekorkellékesnél is találhatunk. Viszont ha olyan szerencsések vagyunk, hogy a tengerpartról hozott kincsekkel dolgozhatunk, ez igazán méltó felhasználása az emlékbe gyűjtött daraboknak.

nyár ajtódísz fűzér girland tengerpart kagyló csiga

1
Tovább

Partidekorációk gyerekzsúrokhoz

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy nagy csokornyi gyerekzsúrokon bevethető dekorötletet gyűjtöttünk össze, de igyekeztünk olyanokat keresni, amelyek készítésében a gyermekek is aktívan kivehetik a részüket!

dekoráció gyerekzsúr partidekoráció girland lampion füzér papír pritt

dekoráció gyerekzsúr partidekoráció girland lampion füzér papír pritt

0
Tovább

Hópihés balerinák

Ez az igazán egyszerűen elkészíthető, elbűvölő kis balerina garantáltan a kislányok kedvence lesz. Készítsétek el minél többféle színben, sőt a szoknya mintája is változhat, és fűzzétek össze egy gyönyörű girlanddá! Az ötletet pedagógusok figyelmébe is szeretettel ajánlom!

papír papírdísz papírgirland girland

0
Tovább

Karácsonyi girland és angyalka muffinpapírból

Muffinpapírból már készítettünk hópelyheket, de még sok más dologra is használhatjuk dekorációk terén. Ez a kis apróság párszáz forintos kiadás csupán, sokféle színben és mintával beszezerhető, és a sütésen kívül bizony kreatív ötletekhez is nagyon jól használható!

karácsony papírdísz girland muffinpapír

0
Tovább

Szívecskés girland

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ez a tényleg bájos szívecskés füzér nem csupán Valentin-nap alkalmából aktuális, hiszen összejövetelek, szülinapi bulik jellegzetes kellékéül is szolgálhat!

0
Tovább

Húsvéti tojásfüzér

Cérnatekerős megoldás áttört, muris tojások készítéséhez. Ha szerettek kutyulni (kutyulni jó!), próbáljátok ki, én pár éve készítettem hasonlót (csak azok karácsonyi gömbök voltak) egy csajos, kidumálós, dekorálós hétvégén, és remek kikapcsolódás volt.

0
Tovább

Farsangi lakásdekor ötletek: lampionok, lámpások, girlandok

Ha farsangi bulit szerveztek, néhány saját készítésű kellékkel remekül ki lehet dekorálni a lakást.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek