Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hangulatos fények úszógyertyákkal

Úszógyertyákkal igazán különleges hangulatot teremthetünk nyáresti borozgatáshoz, kerti bulikhoz, összejövetelekhez, grillpartikhoz. Használjuk ki a balzsamos nyári éjszakákat, élvezzük a hangulatos, vibráló, sejtelmes fényeket.

gyertya gyertyaöntés úszógyertya

0
Tovább

Illatgyertyák a konyhából

A zord, nyirkos, hűvös, szeles novembernek van néhány nagyon szerethető sajátossága. Ilyen például egy erőt adó gyömölcstea, egy csésze forró kakaó, vagy gyertyák melengető fénye. Mert ugye a novemberrel beköszönt a gyertyagyújtogatós szezon is. Egy átdidergett, utálatos nap végén nekem az egyik legmegnyugtatóbb dolog gyertyát gyújtani, s kicsit megpihenni melengető fényénél. Ilyenkor végre kikapcsol a lüktető, rohanó külvilág, s minden olyan nyugodt, harmonikus. Illatgyertyákkal fokozható az élmény, s nem is kell messzire menni, ha magunk készítenénk el.

574b29b1-cd9a-4e26-b6e9-3b1b050a8b1b.jpg

0
Tovább

Csináld magad: természet ihlette gyertya

Ilyenkor, a hűvösebb, nyirkosabb idő beköszöntével többször üldögélünk gyertyafény mellett, hiszen olyan jó bekuckózni, merengeni, tűnődni olykor. Gyertyákat pedig mi magunk is készíthetünk, ma erre mutatok egy jó ötletet! Csempésszünk otthonunkba egy csipetnyi erdei hangulatot!

DIY-Smell-of-the-Forest-Candle1.jpg

0
Tovább

Szuper ajándékötlet: gyertya gombaházikó ruhába bújtatva

Egy szívhez szóló ajándékötletet hoztam nektek mára, amely gyakorlatilag bármilyen alkalomra megállja a helyét.

sveča goba 20.jpg

2
Tovább

Hangulatos gyertyák a szecesszió jegyében

A gyertyaöntés korántsem olyan bonyolult, mint azt elsőre gondolnánk. A mai bejegyzésben részletesen megismerkedhettek a fortélyokkal, de a kevésbé vállalkozó kedvűek a kész gyertyák díszítését is elsajátíthatják.

0
Tovább

Martha Stewart ajándékötletei anyák napjára

A nemzetközileg ismert és elismert televíziós személyiséget, Martha Stewartot senkinek sem kell bemutatnom. Amellett, hogy mindenhez ért (süt-főz, varr, lakberendez, kertészkedik), egy egész birodalmat épített fel. Könyvei, magazinjai és tévés műsorai szépen ívelő karrierjének ékes bizonyítékai, melyet még 2004-es börtönben töltött hónapjai sem igazán tudtak megtépázni. Engem ugyan kicsit zavar ez a mindenhez remekül értő házitündér-szerep, mert mintha kicsit túl tökéletes lenne, de kétségkívül ez a sikerének záloga. A szinkronhangját is lecserélték időközben, de erről legkevésbé ő tehet. Körülnéztem háza táján, dekorációs ötletekben tényleg tökéletes.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek