Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hóember fonalból

Az igazi havazás megérkezéséig remek móka egy ilyen vidám hóemberfigura elkészítése. Akár be is vihetjük a lakásba, de az ajtó mellett, teraszon is tökéletesen mutat.

karácsony hóember

A technikát már korábbról ismerhetitek, a lufis, ragasztós, körbetekerős megoldásról van most is szó. Ragasztóként a decoupage ragasztó tökéletes lesz, a többi hozzávaló pedig egyértelmű (fonal, lufi, ragasztószalag, ragipisztoly, faág, kartonpapír, textilanyag-maradék).

karácsony hóember

Az alábbi videón lépésről lépésre végigkövethetitek az elkészítés menetét:

Forrás: muy ingernioso

0
Tovább

Óriás hóember

Egy nagyon jópofa hóembermintát találtam, teljesen odavagyok érte. Ha már igazit mostanában nem készíthetünk, egy ilyen mókás emberkét helyette befogadnék. És ő nem olvad el, mint jeges haverja, ráadásul időtálló darab.

0
Tovább

Tüneményes hóember madzagból

A madzagtekerős ötletek tavaly és idén is nagy slágertémák itt a blogon. Mutattam már nektek világító karácsonyfát és picuri hóemberkét és lámpaburát is ezzel a technikával. Most nagyobb hóembert mutatok nektek, lenyűgözően látványos, ilyet nekem is kell készítenem!

1
Tovább

Hóemberkés mécsestartó

A mai szupergyors ötletem egy befőttesüveges mécsestartó hómbernek ötlöztetve.

0
Tovább

Hóemberke egyujjas kesztyűből

Két nappal ezelőtt előkerestük a kesztyűket a szekrény mélyéről, mert a lánykámnak fázott reggelente a kis keze. A gondosan gombócba párosítva elpakolt kesztyűk között mi sem természetesebb, akadt félpár. Biztos a zoknifaló szörny mászott ki a mosógépből, más nem lehetett... A gombócok felét pedig időközben is nőtte a kis hölgy, úgyhogy lett egy jópár fölös kis kesztyűnk. A lényeg, hogy ez alkalmoból keresgettem ötleteket a félpár és kinőtt kesztyűcskék felhasználására. Ezt a cuki hóemberkét választottuk kifli és levendulától!

0
Tovább

További fonalas trükkök: készítsünk hóembert!

A minap egy kedves olvasóm kérdezte, hogy a fonaltekeréses-lufis módszerrel hogyan készíthet kisebb méretű gömböket, mert nem kap hozzá kicsike lufit. Nos, egyrészt modellező lufiból (tudjátok, amiből a lufifigurákat készítik) is formázhatunk kisebb gömböket, de ha csak nagyobb lufi áll a rendelkezésre az sem gond. Csak felfújás után ne a szájánál, hanem feljebb kössétek el, így akkorra gömböt kaptok, amekkorára épp szükség lesz. És akkor már el is érkeztünk a mai témánkhoz, a tündéri hóemberkékhez. Egy újabb kis költségvetésű, otthon is megtalálható apróságokból elkészíthető látványos dekoráció!

480336_503714846392967_1885952869_n.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek