Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti nyuszifészek - tüneményes ötletek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpgA Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma is a húsvéti készülődés jegyében hoztunk ötleteket.

0
Tovább

Lélegzetelállító húsvéti tojás quilling technikával

Most találtam rá erre a lélegzetelállító húsvéti tojásra. Quilling technikával készült, aprólékos, finom, türelmet igénylő alkotás, tehát nem egy pár perc alatt összedobható dekoráció, de aki rászánja az időt, nem fogja bánni.

0
Tovább

Húsvéti tojásdíszítések - 25 kreatív minta

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ugyan húsvétig még egy kerek hónap van hátra, de a kreatív alkotók ilyenkor már hozzáfognak az előkészületeknek, hogy az ünnepi időszakra minden elkészüljön. Ennek megfelelően elkészítettünk egy bőséges válogatást kreatív húsvéti tojásdíszítések készítéséhez.

0
Tovább

Meglepetéstojások papírmaséból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a húsvéti készülődés jegyében egy házilag készíthető meglepetéstojást mutatunk be, amelybe apró húsvéti ajándékokat csempészhetünk csemetéinknek.

papier-mache easter eggs

0
Tovább

Húsvéti színezők gyerekeknek

A színezés megunhatatlan és szerencsére kiemeríthetlen téma a kisgyermekesek körében, ma nekik szeretnék örömet szerezni ezzel a poszttal. Gyűjtöttem jónéhány húsvéti témájú oldalt, ezek a kicsiknek kinyomtatva remek színezők lesznek, a nagyobbak pedig használhatják sablonnak, ablakdísznek vagy más dekorációnak is.

Először néhány tojásminta:

2 (446x298, 121Kb)

0
Tovább

Húsvéti ötletek gyerekeknek letölthető mintaívekkel

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a húsvéti készülődés jegyében az apró kezecskéknek hoztunk ötleteket!

Funny collage for small kids

1
Tovább

Kreatív receptek és tálalási ötletek húsvétra

Húsvét alkalmával -pláne ha kisgyermek is van a családban- bátran kísérletezhetünk valami igazán különleges megoldással, már ami a terítéket és az új receptek kipróbálását illeti. A sonkán és főtt tojáson kívül ezerféle vidám, kreatív és nagyon finom, ínycsiklandozó recept vár megvalósításra! Nézzétek csak!

0
Tovább

Ötletek és minták tojásfestéshez a hagyományostól a modernig

A húsvét közeledtével egyre többen kerestek nálam tojásfestős ötleteket, legyen szó hagyományos vagy éppen modern mintákról. Az évek során már több bejegyzés is született itt a blogon e téma köré, de olyan igazi, átfogó nagy bejegyzést még írtam. Mivel amúgy is szeretek ilyen nagy gyűjteményeket készíteni, mert így minden egy helyen megtalálható, így nincs más hátra, mint hogy belekezdjek. Remélem, sokatok hasznára válik!

482171_512522722123578_892174324_n.jpg

0
Tovább

Tojáshéjas mozaik gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy különleges technikát mutatunk be, a mozaikozást tojáshéjjal.

0
Tovább

20 húsvéti nyuszis ötlet

Közeleg a húsvét, ideje, hogy elhalmozzalak titeket az alkalomhoz illő ötletekkel. Néhány nappal ezelőtt kaptam egy levelet Christine-től, a the DIY dreamer háziasszonyától, ő mutatta meg figyelemre méltó nyuszis mintákból álló gyűjteményét, amiért nagyon hálás vagyok. Ma ezekből szemezgettem nektek, érdemes átböngészni, hiszen jobbnál jobb ötleteket találhattok.

1. Nyuszikosárkák textilből

0
Tovább

Húsvéti shabby chic

Kopott, repedezett, foltos, ugyanakkor elegáns, romantikus, ízléses, ez a shabby chic. A fehér, bézs, ekrü színeket felsorakoztató stílus manapság igen közkedvelt a lakberendezésben, ami a kreatív hobbi szerelmeseinek is kiváló terep arra, hogy lakásukat saját kezűleg öregített bútorokkal, kiegészítőkkel szépítsék.

0
Tovább

Húsvéti kosárka lufival madzagból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy húsvéti kosárkát készítünk egy igazán különleges technika segítségével.

0
Tovább

Húsvéti dekoráció vintage hangulatban

Néhány jól megválogatott színnel, egy-egy ügyes technikával, egyszerű alapanygokból is hangulatos és egyedi dekorációt készíthetünk a húsvéti ünnep időszakára.

0
Tovább

Húsvéti nyuszik papírgurigából

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal elérkeztünk a húsvét témaköréhez, papírgurigából készíthető tapsifüleseket hoztunk!

0
Tovább

Angry Birds tojások

Ma nem egy klasszikus tojásfestési technikát fogok mutatni, de nagy sikere lesz, pláne a gyerkőcök körében.

0
Tovább

Virágcsokor tojástartóból

A tojástartó az egyik legsokoldalúbban újrahasznosítható alapanyag a kézművesek körében. Készítettünk már képkeretet,vidám gyerekjátékokat, húsvéti pipiket, Valentin-napi szívet, tojástartó kakast cikláment és még világító füzért is. Ezúttal egy igazi tavaszi virágcsokor elkészítését mutatom meg!

0
Tovább

Ciklámen tojástartóból

A tojástartó az egyik legsokoldalúbban újrahasznosítható alapanyag a kézművesek körében. Készítettünk már képkeretet, vidám gyerekjátékokat, húsvéti pipiket, Valentin-napi szívet, tojástartó kakast és még világító füzért is. Virágkészítős ötletet még nem mutattam, holott erre a célra is remekül hasznosítható, látványos alkotáskat készíthettek belőle. Például cikláment.

0
Tovább

25 last minute húsvéti ötlet

Tudom, hogy sokan hagyják az utolsó pillanatra az ünnepi készülődést, pláne, hogy a legtöbben a hólapátolással voltunk elfoglalva, nem pedig a piros tojásokkal. De még előttünk a hétvége, hoztam is 25 "utolsó pillanatos"ötletet, fogadjátok szeretettel!

last_minute_easter_ideas_1.jpg

0
Tovább

Inspiráció: húsvéti alkotások tőletek

Ebbe a bejegyzésbe az általatok küldött húsvéti fotókat gyűjtöttem össze, remélve, hogy sokaknak szerzek ezzel egy kis örömet. A válogatást persze korántsem teljes (sajnos lehetetlen minden fotót belesűríteni egyetlen bejegyzésbe), de még több olvasói ötletet találtok Facebook rajongói oldalunk üzenőfalára feltöltve. Nézzetek körül ott is!

éva.jpg

Éva viasszal írt hímesei

Az írókázásról IDE kattintva részletesen olvashattok!

0
Tovább

Pipis ötletek húsvétra

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A mai naptól új rovattal gazdagodik blogunk: A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva az jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd.

Ebben az első bejegyzésben a húsvéti készülődéshez szeretnék egy kis segítséget nyújtani a következő bájos dekorációs ötletekkel, amelyeket gyermekek segítségével is megvalósíthattok.

122.jpg

0
Tovább

Hímzőfonalas tekert tojások

A facebook rajongói oldalon nagy sikere volt idén a hímzőfonalas tojásoknak. Sokan kérdeztétek is, hogy hogyan készülnek. Most lépésenként mutatom meg egy egyszerű "cérnás" tojás készítését!

bakers twine eggs tutorial 5.jpg

0
Tovább

Tavaszhozó jácint papírból - 2. variáció

Ez már a második tavaszi jácintos ötlet, de annyira bájos, hogy mindenképpen meg szeretném osztani veletek is. Az elkészítése hasonlít a korábban bemutatottéhoz, de egy pici csavar van benne. Nézzük is!

123.jpg

0
Tovább

Mézes csodák húsvétra is!

"A mézeskalács varázslat: napfényből, nektárból és a keleti fűszerek zamatából figurákat formázott a több ezer éves hagyomány" - ezekkel a szavakkal vezet be minket birodalmába Tószegi Judit mézműves. Mindenkit szeretettel bátorít mézeskalácsok készítésére, s bár sokunknak ez klasszikus karácsonyi édesség, húsvétra is sokféleképpen elkészíthető.

mezes_jav-13.jpg

0
Tovább

Pöttyös hímesek

Mára egy villámötlettel készültem természetesen a húsvéti készülődés jegyében! A képsor alapján ti is könnyedén készíthettek ilyen vidám húsvéti tojásokat. Igazán szép kék színe csak fehér héjú tojással lesz, de más színek működnek a hagyományos barna héjú tojásokon is. 

crea2.jpg

Forrás: creative ideas

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

Fókuszban az articsókatechnika

Egy kevésbé elterjedt, de rendkívül látványos és szerethető technikával ismertetlek meg ma titeket, ez pedig ahogy a címből is kiderül, nem más, mint az articsókatechnika. Remélem, ti is megkedvelitek majd, gyönyörűséges mindenféléket alkothattok, nem egy nagy wasistdas, és rengeteg variációt rejt.

1565.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek