Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Levendula-szerelem

Szeretem a levendulát. Az illatát, a színét, a hangulatot, amit áraszt, ahogy betölti a provence-i tájat, ahogy kényezteti az érzékeimet, szeretem mindenestül. Velem tartotok most egy levendulás körutazásra? Gondolatébresztő, színes és szinte szagos-ízletes képek, minden ami levendula, minden, amiért szeretem.

dekoráció inspiráció levendula

0
Tovább

Hófehér karácsony

Megoszlanak a vélemények a műfenyők létjogosultságától, sokan úgy tartják, hogy igazi fenyő, és fenyőillat nélkül bizony nincs karácsony. Hiszen gyerekkorunkban magunkba szívtuk a fenyőgyanta, a csillagszórók, a gyertyák és a mézeskalács illatának varázlatos, semmivel fel nem érő egyvelegét, természetes, hogy nehezen mondunk le róla.karácsony karácsonyfa fehér karácsonyfa dekoráció inspiráció

0
Tovább

50 csodálatos kertkapu

Készüljön rusztikus öregedő fából, míves kovácsoltvasból, vagy éppen kiselejtezett kerti eszközökből, a gyönyörű kertkapuk vonzzák a szemet, szívesen nézegetjük őket. Beköszöntött a tavasz, ennek örömére készítettem a mai válogatást szebbnél szebb, inspiráló, gondolatébresztő kertkapukból.

14.jpg

2
Tovább

Inspiráció: húsvéti alkotások tőletek

Ebbe a bejegyzésbe az általatok küldött húsvéti fotókat gyűjtöttem össze, remélve, hogy sokaknak szerzek ezzel egy kis örömet. A válogatást persze korántsem teljes (sajnos lehetetlen minden fotót belesűríteni egyetlen bejegyzésbe), de még több olvasói ötletet találtok Facebook rajongói oldalunk üzenőfalára feltöltve. Nézzetek körül ott is!

éva.jpg

Éva viasszal írt hímesei

Az írókázásról IDE kattintva részletesen olvashattok!

0
Tovább

Tavasz - ezért szeretlek!

Nehéz fába vágtam a fejszémet, amikor elhatároztam, hogy megpróbálom egyetlen bejegyzésbe sűríteni mindazt, amit szeretek a tavaszban. Hiszen számomra ez a leginspirálóbb hónap, tele színekkel, szagokkal, madárcsicsergéssel, egyszóval mindazzal, amire egész télen csak sóvárogva vártam. Újjászületik a körülöttünk a világ, napokig lehet csodálni az apró változásokat, ahogy a napfény előcsalogatja a szunnyadó természetet.

d743ff245160f038050548179ccfd523 másolata.jpg

0
Tovább

Tél - ezért szeretlek!

Január első hetei... Az év talán leggyötrelmesebb időszaka. Ilyenkor már nem várjuk annyira a hóesést, a munkában sem jönnek úgy az ötletek (vagy semennyire sem), minden sivárabbnak látszik, mint pár nappal azelőtt, és úgy tűnik, sosem akar véget érni ez a hónap. Szürke lepel borul a hétköznapokra, az enyhébb napokon is didergünk, utáljuk a rövid nappalokat és a véget nem érő éjszakákat, és valahogy minden csak döcög és lelassul. Én a tél szülötte vagyok, és alapvetően szeretem is ezt az évszakot minden nyűgjével együtt, de így a karácsonyi időszak után engem is mindig ilyen érzések kerítenek hatalmukba. A legjobb ellenszer ez ellen, ha picit megpróbáljuk más szemszögből nézni a dolgokat, és igyekszünk észrevenni ennek az időszaknak a szépségeit. Mert akad bőven, és ha szánunk időt megcsodálni a tél varázslatos világát, és értékeljük azt, amit ilyenkor nyújthat nekünk, minden könnyebben megy majd. Engem ezek az apróságok lendítenek át a mélyponton, és mindjárt jobban megy a munka, ismét öröm az alkotás, és újra süt a nap.

1. Gyönyörködöm azokban a helyekben, ahová életemben el szeretnék jutni. És megnézem, hogy télen is olyan szépek-e. Egyébként igen.

141300507028793962_3eKSKUwJ_c.jpg

0
Tovább

Mámorító ősz, ezért szeretlek...

Az ősz néha nyirkos, sokszor vizes, sőt, olykor bizony még hűvös is, egyvalamiben mégis verhetetlen. A színei mámorítóak, betelni velük lehetetlen. Szeretem a természet változásait figyelni, erre mindig szakítok időt. Ihletet ad, inspirál, feltölt, átlendít egy-egy holtponton. Olykor muszáj megállni -még a kreatív kezeknek is-, és egyszerűen csak körülnézni a természetben. Ez a bejegyzés most erről szól, töltekezzetek fel ti is színekkel, természettel, inspirálódjatok, gyertek velem, és nézzétek meg, én miért szeretem...

tumblr_mao5fhYg5c1ruh7lqo1_500.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek