Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elképesztően jó kartonjátékok gyerekeknek

A téli hidegben a szabadidős lehetőségeink olykor korlátozottak, így a gyerekek több időt töltenek otthonunk melegében, s ilyenkor bizony le kell kötni őket. Nekünk felnőtteknek is remek kikapcsolódást nyújtó időtöltés (akár a gyermekek bevonásával is) szimpla kartondobozokból alkotni játékokat, amelyek aztán gyermekeinknek is kedvencei lehetnek.

újrahasznosítás kartondoboz gyerekjáték kartonjáték

0
Tovább

Befőtdekorálás gyermekkézzel

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A befőzési szezon közepén nem csak a konyhában segédkezhetnek gyermekeink, hanem egészen egyedi "befőtteket" is készíthetnek kreativitásuk kiteljesítésével.

mintaív papírjáték

0
Tovább

Szivárványszínű papírpáva - ingyenes mintaívvel

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai alkalommal látványos papírpávát készítünk, amelyet tetszés szerint színezhetnek gyermekeink.

papírjáték

0
Tovább

Játékok forró napokra: pancsoló teknősök

játék PET-palack újrahasznosítás pritt

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésünkben a forró nyári napok ihlette, saját kezűleg elkészíthető pancsolójátékot mutatunk be!

játék PET-palack újrahasznosítás pritt

0
Tovább

Nyárköszöntő kreatív játékok

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Már nem sokat kell várnunk a vakációra, ideje kreatív ötletekkel is is feltöltekeznünk a nyári napokra!

nyár kreatív játék DIY

0
Tovább

Black Friday Kívánságlista nyereményjáték az Extreme Digital-nál

A Black Friday, ez az Amerikából induló és világszerte - így Magyarországon is - nagyon népszerű kedvezményes vásárlási nap egyre nagyobb tömegeket mozgat meg. Ennek kapcsán invitállak benneteket most egy tényleg kihagyhatatlan játékra!

0
Tovább

Mókás gyerekjátékok bentre!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Az iskola/ovi kezdetével egyre fontosabbá válik, hogy a gyermekünkkel együtt időt hasznosan, mégis játékos formában töltsük el. Napsütéses idő esetén érdemes szabadtéri programot tervezni, de rossz idő esetén sem muszáj a tévé előtt ücsörögni.

20 fun crafts and activities your kids will love

0
Tovább

Kreatív ötletek plüssfigurák tárolásához

Gyermekeink szobájában idővel bizony áthevetik a hatalmat a plüssfigurák. Rengeteget mi is ajándékba kaptunk, de persze sok darabot a gyermek könyörgött ki, és egyre csak gyűlnek. Egy-egy szűk polcra, hálós tárolóba bezsúfolás helyett kreatív ötletkeben is gondolkodhatunk.

20+ Creative DIY Ways to Organize and Store Stuffed Animal Toys

0
Tovább

Játékgitár újrahasznosított alapanyagokból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy szuper ötletet hoztunk a borongósabb napokra. Íme, így készül a játékgitár!

DIY Guitar

0
Tovább

Játékkonyha és büfé régi szekrényből

Kettő az egyben gyerekjáték egy régi szekrényből? Persze! Kreatív szemléletű közösségünknek semmi sem lehetetlen, csupán fantázia, leleményesség és némi kézügyesség szükségeltetik a megvalósításhoz.

.

0
Tovább

Nyereményjáték kreatív könyvekért!

A mai naptól az Ünnepi Könyvhéthez kapcsolódóan egy szuper akciót indít útjára a Cser Kiadó, méghozzá igazán nekünk való, csábító könyvnyereményekkel! Nézzük is a részleteket gyorsan!

0
Tovább

Nyereményjáték a kötés, horgolás szerelmeseinek

Kíváncsi vagy, milyen kiváló minőségű kötő- és horgolófonalak érhetők el kedvező áron? Regisztrálj hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess aktuális ajánlatainkról, és kivételes áron juthass hozzá prémiumkategóriás fonalainkhoz!

Te is a kötés szerelmese vagy? Szeretnéd, hogy a munkáid ne csak a kézügyességednek köszönhető szépségük miatt, hanem az alapanyagukból adódóan is értéket képviseljenek? A Barka kínálatában elsősorban természetes összetételű fonalak szerepelnek.

Örömmel jelentjük be, hogy az újonnan feliratkozó érdeklődők, valamint a a régi regisztrált vásárlóink között is most egy-egy 5000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki.

Regisztráláshoz kattints a www.barkafonal.hu oldalra, ahol fonalkülönlegességeinkről, kézimunkakönyveinkről és tanfolyamainkról is bővebben olvashatsz.

Nyereményjátékunk 2015. január 23-tól február 1-je éjfélig tart. Aki ez idő alatt iratkozik fel hírlevelünkre (vagy már korábban feliratkozott), az részt vesz sorsolásunkon. A nyertesek nevét a www.barkafonal.hu oldalon tesszük közzé, és email-ben is értesítjük őket.
Sok szerencsét kívánunk! 
0
Tovább

Nyereményjáték: karácsonyi, téli könyvcsomagok várnak!

A mai nappal egy szuper akciót indít útjára a Cser Kiadó, méghozzá igazán nekünk való, csábító kreatív karácsonyi és téli témájú könyvnyereményekkel! Nézzük is a részleteket gyorsan!

0
Tovább

Nyereményjáték eredményhirdetés

Kedves olvasóim, bizonyára emlékeztek rá, hogy a múlt héten egy közös nyereményjátékot hirdettünk a Cser Kiadó csodás könyvcsomagjaiért.

Elérkezett az eredményhirdetés pillanata, mostanra összegeztünk a névsorokat, és megtörtént a sorsolás!

0
Tovább

Kreatív könyvekből álló csomagot nyerhetsz!

A mai naptól egy szuper akciót indított útjára a Cser Kiadó, méghozzá igazán nekünk való, csábító könyvnyereményekkel! Nézzük is a részleteket gyorsan!

0
Tovább

Hokedliből kiskonyha

Ebben a bejegyzésben egy olyan ötletet mutatunk meg Nektek, amit egy kis kreativitással és ügyességgel minden kisgyerekes Anyuka elkészíthet csemetéjének. A saját kézzel barkácsolt kiskonyha kedves meglepetés a piciknek, érdemes kipróbálni!

0
Tovább

Aligátor papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma aligátort készítünk papírból!

0
Tovább

10 ingyenesen letölthető papírjáték

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mára csokorba kötöttünk 10 igazán szuper, ingyenesen letölthető mintaívet papírjátékok készítéséhez!

0
Tovább

Játékok szünidőre: hinta-palinta egy cipősdobozban

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ez mai a projekt gyermekkorom egyik kedvelt meséjét juttatta eszembe (Iskola a faliszekrényben), amelyben a nagypapa a kisunokájának papírdarabokból, régi üvegcsékből, gyufásskatulyából és más holmikból apró iskolát épít a faliszekrényben. Borongósabb időben mi is készíthetünk csodajó játékokat akár egy egyszerű cipősdobozból is!

0
Tovább

Csináld magad: ülőkés homokozó

Akinek kisgyermeke van, és olyan szerencsés, hogy kertes házban él, az tudja, mekkora öröm egy saját, külön bejáratú homokozó. Ma egy ügyes kezű apuka vagy nagypapa által sk kivitelezhető, többfunkciós, fullextrás megoldást hoztam, amely amellett hogy szuperül néz ki, rendkívül praktikus is, ilyet kívánok minden kisgyerkőcnek!

0
Tovább

Csodavilág kartonpapírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy téli mesevilág elkészítését mutatjuk be, amely fillérekből kivitelezhető, s remek szórakozást ígér gyermekeinknek.

peg-doll-winter-cardboard-animals.jpg

0
Tovább

Pritt Kreatív Klub Különkiadás – Pritt Kvíz (2. rész)

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1.jpg

Ahogy a pénteki Pritt Kreatív Klub postban is olvashattátok, ezen a héten három alkalommal különkiadással jelentkezünk, hiszen nyakunkon az iskolakezdés, és mindenkinek jól jön egy kis segítség ilyenkor. Három forduló nyereményjátékunk második része következik (az első részt IDE kattintva érhetitek el).

Mr_Pritt_Reference_PRV.jpg

Íme a második kérdésünk:

 2.        Miért használható a Pritt Universal ragasztó gél gyermekek számára is?

  • a.        Nem tartalmaz oldószereket és ruhából kimosható.
  • b.        Gyakran használják az űrhajókabinok szigetelésénél                    
  • c.        Fritz Henkel elsõként ezt a terméket találta fel 1876-ban

A három megfejtést (kérjük a válaszokat ne külön-külön, hanem egyben küldjék el!) vasárnap (szeptember 8.) éjfélig várjuk a szinesotletekblog@gmail.com e-mail címre.

A heyesen válaszolók között egy-egy Pritt ajándékcsomagot sorsolunk ki, amelyek a következőket tartalmazzák: 1 db Pritt Manó plüss kulcstartó, 1 db Pritt stift, 1 db Pritt universal 40 g, 1 db Pritt sulifix cseppmentes ragasztó, 1 db Pritt Olló Nélkül ragasztószalag és 1 db vászontáska.

A második kérdést szeptember 4-én (szerda), a harmadikat pedig szeptember 6-án (péntek) tesszük közzé!

Sorsolás, eredményhirdetés: 2013. szeptember 9. (hétfő)

Sok szerencsét kívánunk és ne feledd: válaszolj három kérdésünkre és nyerj Pritt ajándékcsomagot!!

0
Tovább

Pritt Kreatív Klub Különkiadás – Pritt Kvíz

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1.jpg

Ahogy a pénteki Pritt Kreatív Klub postban is olvashattátok, ezen a héten három alkalommal különkiadással jelentkezünk, hiszen nyakunkon az iskolakezdés, és mindenkinek jól jön egy kis segítség ilyenkor. Most induló, három fordulós nyereményjátékunkban minden alkalommal egy-egy kérdést teszünk fel a Pritt termékeivel kapcsolatban, a helyesen válaszolók között pedig 5 db Pritt ajándékcsomagot sorsolunk ki!

Mr_Pritt_Reference_PRV.jpg

Íme az első kérdésünk: 

Hány százalékban készül megújuló, természetes anyagokból a Pritt ragasztóstift?


a.        50%-ban   
b.        90%-ban 
c.        3%-ban 

 

A három megfejtést (kérjük a válaszokat ne külön-külön, hanem egyben küldjék el!) vasárnap (szeptember 8.) éjfélig várjuk a szinesotletekblog@gmail.com e-mail címre.

A heyesen válaszolók között egy-egy Pritt ajándékcsomagot sorsolunk ki, amelyek a következőket tartalmazzák: 1 db Pritt Manó plüss kulcstartó, 1 db Pritt stift, 1 db Pritt universal 40 g, 1 db Pritt sulifix cseppmentes ragasztó, 1 db Pritt Olló Nélkül ragasztószalag és 1 db vászontáska.

A második kérdést szeptember 4-én (szerda), a harmadikat pedig szeptember 6-án (péntek) tesszük közzé!

Sorsolás, eredményhirdetés: 2013. szeptember 9. (hétfő)

Sok szerencsét kívánunk és ne feledd: válaszolj három kérdésünkre és nyerj Pritt ajándékcsomagokat!!

0
Tovább

Rácsvédő és babajáték kiságyba

Első pillantásra magával ragadott eme a csodálatos rácsvédő minden kis részlete, a gyönyörű élénk színei, vidám, formás mintái és láthatóan pihe-puha anyaga.

1098145_597667930256580_963413457_n.jpg

0
Tovább

Tanuljunk játékosan: oktató óra régi cédéből

Pritt_KK_0208_Fejlec_1.jpg

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai ötletünk már a közelgő iskolakezdés felé kacsingat. Készítsünk gyermekünkkel közösen egy újrahasznosított órát, amely játszva vezet be a számok világába.

22.jpg

0
Tovább
«
12

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek