Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt a farsang, áll bál!

A farsangi időszak az ügyes kezű anyukák egyik nagy kihívása. Nálam magától érhetődik, hogy saját kezűleg készítek jelmezt, el sem tudnám képzelni, hogy ne álljak neki a jelmezbarkácsolásnak. És mi tagadás, jól szeretnénk teljesíteni ezen a fronton, hisz a dicsérő szavakból azért az anyukáknak is jut majd a farsangi mulatságon. És az idő szűkét sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen a tuti jelmez elkészítéséhez idő kell, az anyagok és kellékek beszererzéséről nem is szólva. Tehát időben el kell kezdenünk a felkészülést, ehhez gyűjtöttem most remek ötleteket.

farsang jelmez

0
Tovább

Így készült a polipjelmezünk

Már a korábbi, farsangi jelmezes posztomban is említettem nektek, hogy mi idén polipjelmezt fogunk készíteni. Nem nagyon kapkodtunk, ráadásul az utolsó pillanatig kétséges volt, hogy a tapadókorongokat például hogyan fogjuk elkészíteni. De kezdjük csak az elején...

farsang jelmez jelmezkészítés

0
Tovább

Jelmezötletek 2016

A farsangi időszak az ügyes kezű anyukák egyik nagy kihívása. Nálam magától érhetődik, hogy saját kezűleg készítek jelmezt, el sem tudnám képzelni, hogy ne álljak neki a jelmezbarkácsolásnak. És mi tagadás, jól szeretnénk teljesíteni ezen a fronton, hisz a dicsérő szavakból azért az anyukáknak is jut majd a farsangi mulatságon. És az idő szűkét sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen a tuti jelmez elkészítéséhez idő kell, az anyagok és kellékek beszererzéséről nem is szólva. Tehát időben el kell kezdenünk a felkészülést, ehhez szeretnék ma segítséget nyújtani.

jelmez farsang jelmezkészítés

0
Tovább

Farsangi jelmezek varrás nélkül

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Immár beköszöntött a farsangi időszak, így hétről hétre ehhez kapcsolódó témákkal készülünk. Ezen a héten még a farsang a slágertéma, így a jelmezkészítéshez szeretnénk ötleteket adni.

Hableány

Halloween-Costume-Little-Mermaid.jpg

0
Tovább

Jelmezötletek kartondobozból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Immár beköszöntött a farsangi időszak, mi pedig igyekszünk jobbnál jobb jelmezötleteket szállítani nektek.

Airplane-Costume-2.jpg

0
Tovább

Csináljunk jelmezt: pillangótündér és szuperhős

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Az év első bejegyzésében máris egy nagyon izgalmas témakört kezdünk körüljárni, hiszen beköszöntött a farsangi időszak. Készítsünk hát együtt jelmezeket!

111.jpg

0
Tovább

Jelmezötletek tőletek

Olyan sok szép jelmezötletet küldtetek nekem az elmúlt napokban, hogy úgy gondoltam, szentelek nekik egy önálló bejegyzést. Így mások is könnyebben, egy helyen megtalálják a képeket és a remek ötleteket.

erika.jpg

Erika szivárványjelmeze

0
Tovább

Csináljunk jelmezt!

Már ti is töritek a fejeteket a gyerkőc idei farsangi jelmezén? Nem akartok drága/kommersz bolti maskarát vásárolni? A kölcsönőzi jelmezek is unalmasak? Itt az ideje, hogy egy igazán egyedi és ötletes jelmezt dobjatok össze. 13+1 szuper ötlettel járulnék ma hozzá a készülődéshez!

1. Dinoszaurusz kartondobozból

A kartondoboz az egyik legolcsóbb alapanyag, és a rengeteg lehetőséget rejt. Szinte bármit létrehozhattok belőle, nem csak dinót, és egy kis festékkel (pl. tempera, akril) tökéletes lesz a végeredmény.

anthro_1.png

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek