Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Könyvajánló: Ikreink lesznek!

A kislányom legjobb barátnői ikerlányok, akikkel már egészen pici koruk óta nagyon szoros a kapcsolatunk. Jól emlékszem még, a babavárás körüli és születés utáni akadályokra, nehézségekre, amelyekkel édesanyjuk, Ági nap mint nap szembesült. Most, hogy a Cser Kiadónál kezembe került ezt a hiánypótló kötet, úgy éreztem, meg kell mutatnom nektek is, hiszen nem kevesen lehettek, akiknek nagy segítség lehet.

könyvajánló

Ikreket várni, ikreket nevelni csodálatos élmény, ugyanakkor több szempontból kimerítő is. Olyan kihívás, amellyel könnyebben megbirkózol, ha megfelelően felkészítettek rá. 
Erre pedig ki más lenne alkalmasabb, mint egy ikres anyából és egy orvosokból és szakértőkből álló csapat (nőgyógyász, szülésznő, neonatológus, csecsemőápoló, pszichológus stb.), akik hasznos információkkal és tanácsokkal látnak el, hogyan élheted meg ezt a kalandot a lehető legjobban?! Éppen ezért minden témát két szempontból vizsgálunk: tudományos alapon egy orvos vagy más szakértő segítségével, és személyes szemszögből egy ikerpárral (sőt egy hármas ikrekkel!) megáldott édesanya részvételével és iróniájával. Velük járjuk végig azt az utat, amely az első ultrahangon átélt hitetlenkedéstől addig a hurrikánig tart, amely az ikrek életének első három hónapjában söpör végig a családon.

A kötet a Cser Kiadó webáruházából 20% kedvezménnyel rendelhető meg.

0
Tovább

Könyvajánló: Divat és hagyomány

Egy olyan egyedülálló kötetet szeretnék ma a figyelmetekbe ajánlani, amely sikeresen ötvözi  a hagyományos népviseleti elemeket  a mai modern ruhadarabokkal. Ebben az esetben nem kell gazdagon hímzett blúzokra, főkötőkre, bőszoknyás asszonyokra gondolnunk, hiszen a kötetben bemutatott modelleken a népviseletek egy-egy jellegzetes elemét variálják, akképp, hogy a mai korban is viselhető, new design ruhadarabokat kapjunk.

könyvajánló

A könyvben a hagyományos, népszerű népviseleti elemek másként való fölhasználásából mutatunk „kóstolót”. Nem törekszünk tájjellegű teljességre, néhány kiválasztott kedvenc elemet variálunk. A matyó hímzésekből, a gyapjú szűrkabátokból, a fehérhímzésekből, a horgolt csillagokból merítve, „megszüntetve megőrizve” alakította ki a szerző a new design ruhadarabokat. Otthon házilag elkészíthetőek: kézzel vagy géppel varrva, átfestve, díszítve. A modellek elkészítéséhez és további ötletekhez ad a kötet szöveges és képes segítséget. 
A könyv megrendelhető a Cser Kiadó webáruházából 20% kedvezménnyel.

0
Tovább

Csodás új kötetek a Cser Kiadónál

A Cser Kiadó havi újdonságait nézegetve nem is tudom eldönteni, hogy melyik kötet tetszik a legjobban. Igazi ínyencségek következnek!

Szabásminták

könyvajánló

Saját méretünkre - blúzokhoz, szoknyákhoz, nadrághoz stb. - tökéletes szabásmintát készíthetünk e nagyszerű könyv alapján. 

Horgolt virágok

könyvajánló

A könyv lapjain - könnyen követhető ábrákkal és világosan felépített leírásokkal - 35 virág várja, hogy megszülessen munkánk nyomán. 
Egy horgolt virág önmagában is nagyon kedves ajándék lehet, de ruhadarabokat, kiegészítőket vagy lakáscikkeket is díszíthetünk vele. Több virágból csinos csokrot készíthetünk, sőt ha magával ragad az alkotás lendülete, akár egy egész virágoskertet is horgolhatunk. 
 

Horgolt hópelyhek

könyvajánló

A könyv lapjain 40 minta kapott helyet az egyszerű hópelyhektől az egészen bonyolultakig. 
A mintákhoz ábra és ehhez kapcsolódó világos, könnyen követhető, lépésről lépésre haladó leírás tartozik. Ezeket követve fokozatosan mélyíthetjük el horgolótudásunkat. A kész hópelyhekkel ruhadarabokat, kiegészítőket és lakáscikkeket díszíthetünk. 
 

Kis Műterem: Portréfestés pasztellel

ELŐKÉSZÜLETBEN (megjelenés: február 20.)

könyvajánló

Harsányi Zsuzsanna grafikus festőművész 1962-ben született Kecskeméten, az óta is ott él. A pasztellkréta szerelmese. Mióta rátalált, teljesen elvarázsolta. Így vall róla: „a pasztell finomsága, szívet melengető színhatása az, amellyel leginkább közvetíteni tudom érzéseimet. Munkáimban a nőiességet, líraiságot, harmóniát, humánumot szeretném átadni.” 
A könyvben részletesen beavat bennünket a pasztellfestészet titkaiba, az anyagok és eszközök ismertetésétől kezdve, a színelméleten át a portré részletes kidolgozásáig. Néhány kép születését lépésről lépésre nyomon követhetjük, így akár az alapok elsajátításával mi is bátran hozzáfoghatunk a festéshez. 

A kötetek webáruházunkban 20% kedvezménnyel rendelhetők meg.

0
Tovább

Ünnepi inspirációk a Színes Ötletekkel

Közeleg az ünnep, mi, kreatív szemléletű, alkotókedvben gazdag  kézügyes emberek ilyenkor már lázasan készülődünk sokféle saját kezűleg készített dekorációval, ajándékkal, kisebb és nagyobb tárggyal a karácsonyi és adventi időszakra. Nekem is nagy segítség minden évben a Színes Ötletek könyvsorozat egy-egy kötete, és ez idén sincs másképp. Mutatom nektek az idei év legfrissebb, és a korábbi évek legnépszerűbb ötletadó, inspiráló köteteit, talán nektek a segítségetekre lesz valamelyik.

könyvajánló

könyvajánló

A köteteket természetesen megrendelhetitek webáruzáhunkból ERRE a linkre kattintva, állandó 20% kedvezménnyel.

Szeretettel teli, békés, meghitt készülődést kíván nektek a Színes Ötletek csapata!

0
Tovább

Könyvújdonság: Mikromakramé, 25 csodálatos ékszer

Végre kapható az általam is nagy várakozással kísért Mikromakramé könyv. A könyv csodálatos ékszereket felvonultató gyűjteményén keresztül felfedezhetjük a mikromakramé fantasztikus világát. Ezzel a technikával bámulatos darabokat alkothatunk, legyen szó karkötőről, nyakláncról, függőről vagy fülbevalóról. A minták között mindent megtalálunk - az egyszerű csomózott ékszerektől a szebbnél-szebb gyöngyök és zsinórok játékából felépülő bonyolultabb darabokig.

könyvajánló

könyvajánló

0
Tovább

Könyvajánló a Cser kiadó újdonságaiból

A héten három új kötet is megjelent a Cser Kiadó gondozásában, örömmel ajánlom figyelmetekbe mindegyiket!

könyvajánló cser kiadó

0
Tovább

Könyvajánló: Fantáziaékszerek

Mostantól Fantáziaékszerek címen egy egyedülálló kötet emelkedik ki a gyöngyfűzős kiadványok sokaságából, amelyet a gyakorlott gyöngyfűzők mellett a technikával épp csak ismerkedő olvasók is nagy örömmel forgathatnak és hasznosíthatnak majd. 

gyöngy gyöngyfűzés könyvajánló Cser Kiadó Színes Ötletek webáruház

A kötet igazi csemege a gyöngyrajongóknak, kifinomult, elegáns tervezésű darabokon mutatja be a gyöngyfűzés fogásait, de emellett bőséges anyagismertetőt, könnyen átlátható grafikákat is megoszt a szerző az olvasóval.  Külön értéke a könyvnek, hogy a minták könnyebb elkészítéséhez közli az alapbefoglalásokat is. A kötetben részletesen megismerkedhetünk a gyöngytípusokkal, alapanyagokkal, kellékekkel, a méretezéssel, színelmélettel, alapfűzésekkel, és persze a 20 fantasztikus ékszermintával is. A könyv angol-magyar nyelven jelenik meg. 

Megrendelhető a Színes Ötletek webáruházból 20% kedvezménnyel. 

0
Tovább

Karácsonyi könyvajánló

Kedvenc kiadónk, a kreatív könyves Cser Kiadó ünnepi újdonságaiból készítettem nektek egy kis kedvcsináló összeállítást!

könyvajánló karácsonyANAPTÁR

0
Tovább

FEKETE PÉNTEK - az év legnagyobb kedvezményei a Cser Kiadónál

Ha eddig csak szemezgettél az áhított barkács-, és kreatív könyvekkel, akkor most érdemes a tettek mezejére lépni! Fekete péntek alkalmából tényleg kihagyhatatlan kedvezmények várnak rátok az ország legnagyobb kreatív könyves kiadójánál!

könyvajánló black friday fekete péntek

0
Tovább

Őszi készletkisöprés a Cser Kiadónál

A hosszú hétvégén sokan épp a falveleket, a Cser Kiadó pedig a könyveket söpri ki, hogy még karácsony előtt újakkal tölthesse fel a raktárát. Aki elég gyors, most hihetetlenül jó áron juthat hozzá többek között kreatív, művészeti, gasztró, barkács, kertészeti, sport, vagy éppen életmód könyvekhez, de akár már karácsonyi ajándékokat is találhattok.

A 70-93 %-os kedvezménnyel kapható könyveket IDE KATTINTVA találjátok. Az akció október 22-től november 1-ig, ill. a készlet erejéig tart, szóval siessetek!

További részletek itt.

0
Tovább

Tavaszi és húsvéti könyvek - készletek feltöltve

Örömmel ajánlom figyelmetekbe a Színes Ötletek könyvsorozat tavaszi és húsvéti ötleteket bemutató köteteit, amelyek segítségetekre lehetnek, hogy tavaszi/húsvéti pompát teremtsetek otthonotokban saját kezűleg készített dekorációkkal.

Ne feledjétek, amennyiben webáruházunkból rendelitek meg a könyveket, úgy természetesen a 20% állandó kedvezmény továbbra érvényes! 

0
Tovább

Gumikarkötő mánia

A vidám és színes gumikarika ékszerek újszerűségükön kívül talán annak is köszönhetik a népszerűségüket, hogy filléres alapanyagokból, rövid idő alatt elkészíthetők. A minták és a színek variálásával szinte mindenki megtalálhatja köztük a kedvencét.
A színes gumikarikákból készülhet nyaklánc, karkötő, gyűrű, kitűző, hajpánt, szemüvegtartó lánc, díszíthetünk velük csatokat, strandpapucsot. A legegyszerűbb szövéssel már az óvodások is megbirkóznak, biztos a sikerélmény, a gumikarikák rugalmasak, így a szövés szép egyenletes lesz.

0
Tovább

Könyvajánló kézműveseknek, bloggereknek, webáruház-tulajdonosoknak

Megjelent egy olyan fotóskönyv, amelyben pont azokra a kérdésekre kaphattok választ, ami egy kézműves alkotót érdekelhet. A szerző maga is kézműves, vagy de fotózást is tanult, ezért tapasztalatból tudja, milyen hibákat követnek el a kezdők, ezeket hogyan lehet elkerülni, hogyan lehet otthon összeállítani fénysátrat, fénydobozt, állványt, végtelenített hátteret...

termekfot2_nyitokep_blog.jpg

0
Tovább

Könyvajánló: Fakanálfigurák

Fakanalakból nem csupán a sokak által ismert fakanálbábok készíthetők el, ezen kívűl számos területen bevethetők. Ehhez mutatok most néhány igazán kreatív ötletet. Szomorkás téli estéken remek elfoglaltság egy-egy ilyen ötlet megvalósítása.

0
Tovább

Fekete péntek - kihagyhatatlan akciók a Cser Kiadónál

Ha eddig csak szemezgettél az áhított kreatív könyvekkel, akkor most érdemes a tettek mezejére lépni! Fekete péntek alkalmából tényleg kihagyhatatlan kedvezmények várnak rátok az ország legnagyobb kreatív könyves kiadójánál! Nézzük csak:

A lényeg - és ezzel mindent el is mondtam- minden, azaz minden könyvre 40% kedvezmény jár november 28-án (péntek) 0 órától éjfélig!

Az összes Színes Ötletek kötetre:

A szép kivitelű, keménytáblás kézimunkás kötetekre:

És ezeken kívül természetesen az összes témakörre is vonatkozik a kedvezmény!

Kertészeti szakkönyvekre:

Barkács és mestermunka kötetekre:

Gasztromóniai könyvekre:

Kis Műterem sorozat köteteire:

A kötetekkel magatoknak vagy szeretteiteknek is kedveskedhettek, a karácsonyfa alá is kerülhetnek.

És mindezt itt találjátok: CSER KIADÓ WEBÁRUHÁZ

0
Tovább

Könyvajánló - Horgolt kiscipők

A legapróbb lábacskákra a legtündéribb, és gondos kezek által készült cipellők kívánkoznak. Ha ezzel az állítással egyetértesz, akkor feltétlen olvass tovább!

0
Tovább

Könyvajánló: újra kapható a 100 kötött és horgolt virág

Újra megjelent a nagy sikerű és már régóta keresett 100 kötött és horgolt virág című kiadvány, ennek örömére kicsit virágba borítjuk a blogot is!

0
Tovább

Kreatív könyvek hétvégéje a Cser Kiadónál

Ez a hétvége a kézművesek hétvégéje a Cser Kiadónál, ugyanis óriási kedvezménnyel szerezhettek meg rengeteg kreatív könyvet! 

Az akcióban részt vevő kötetek mindegyike 200 Ft (nem írtam el, tényleg ennyi), de mutatom is a teljes listát:

  1. Adventi naptárak - Fortélyok 85.
  2. Agyagtárgyak - Fortélyok 22.
  3. Álomesküvő - Fortélyok 45.
  4. Csak kalózoknak! - Fortélyok 103.
  5. Csak királylányoknak! - Fortélyok 102.
  6. Ékszerek romantikus stílusban - Fortélyok 121.
  7. Ékszerek termésekből - Fortélyok 104.
  8. Ékszerórák - Fortélyok 20.
  9. Filctáskák - Fortélyok 14.
  10. Függönyök, térelválasztók - Fortélyok 23.
  11. Gyöngyövek - Fortélyok 52.
  12. Jelmezek - Fortélyok 109.
  13. Karácsonyi gömbök - Fortélyok 108.
  14. Karácsonyi üvegfestés - Fortélyok 106.
  15. Keleti motívumok a lakásdíszítésben - Fortélyok 80.
  16. Képek, díszek természetes anyagokból - Fortélyok 125.
  17. Linómetszés - Fortélyok 9.
  18. Natúrdíszek karácsonyra - Fortélyok 126.
  19. Nemezelés selyemre és gézre - Fortélyok 127.
  20. Ötletek papírból és vasalható gyöngyből - Fortélyok 116.
  21. Papír ékszerek - Fortélyok 120.
  22. Papírdíszek és -füzérek - Fortélyok 111.
  23. Papírdíszek karácsonyra - Fortélyok 107.
  24. Papírhajók - Fortélyok 118.
  25. Parafa tárgyak - Fortélyok 27.
  26. Pillangógyöngy-ékszerek - Fortélyok 101.
  27. Pomponállatok - amigurumik - Fortélyok 91.
  28. Sablonfestés - Fortélyok 19.
  29. Szalvétatechnika művészképekkel - Fortélyok 11.
  30. Színes gyöngydíszek - acrybello - Fortélyok 76.
  31. Tavaszi és húsvéti papírdíszek - Fortélyok 110.
  32. Térbeli fonalgrafika - temari gömbök - Fortélyok 98.
  33. Valentin-napi ajándékok - Fortélyok 2.
  34. Velencei álarcok - Fortélyok 1.
  35. Világító képek - Fortélyok 17.

A felsorolt könyvek megrendelhetők a Cser Kiadó webáruházából.

 Az akció 2014 február 21-én, reggel 8h-kor indul, és  2014 február 24-én, reggel 8h-kor ér véget. 

FONTOS! Mivel néhány kötetből már csak korlátozott darabszám van, ezért a megrendeléseket A KÉSZLET EREJÉIG tudják teljesíteni, úgyhogy legyetek gyorsak!

Kérhetitek utánvéttel (+990 Ft), előre utalással (+790 Ft), de 10000 Ft felett nincs postaköltség. Ha a közelben laktok, vagy arra van dolgotok, személyesen is bemehettek a csomagért (1114 Budapest, Ulászló utca 8.).

0
Tovább

Könyvajánló a tánc világnapja alkalmából (X)

1983 óta a klasszikus balett óriásának tartott Jean-Georges Noverre születésnapja, április 29-e a tánc világnapja. Ebből az alkalomból  a Cser Kiadó három könyvét 50 % engedménnyel rendelhetitek meg. Az akció  április 26-tól május 5-ig érvényes. Táncra fel!

Hastánc

Kevés nőiesebb mozgásforma van, mint a hastánc. Napjainkban egyre több nő kezd hastáncot tanulni, hogy miközben elsajátítja a több évezredes, végtelenül kecses mozdulatokat, felfedezve saját nőiességét, önmagát is megtalálja. Míg egyesek női lényük kiteljesítésére vágynak, másokat a kelet misztikus varázsa vonz. Ön bármelyik táborba is tartozik, hasznosnak fogja találni Laura Cooper: Hastánc című kötetét. A varázslatos képekkel illusztrált könyvből ötleteket meríthetünk, hogy milyen zenét válasszunk, vagy mit viseljünk tánc közben, és végül, hogy minként állítsuk össze saját táncelőadásunkat. A fotókon szereplő táncosok is bizonyítják, hogy a hastáncot bárki, bármilyen testalkattal, bármikor gyakorolhatja. Az egyszerű lépések a kezdőknek kínálnak bevezetést ebbe a rejtélyes táncba, míg az összetettebb mozdulatsorok, mint például a kardtánc, a haladó táncosokat szólítják meg.

banner1.jpg

Latin-amerikai táncok

A latin-amerikai táncok izgatóan erotikusak, az egész test részt vesz bennük, szeretetet, életörömöt egyaránt kifejeznek. Temperamentumuk kivétel nélkül mindenkit felpezsdít. A könyv elsősorban azoknak szól, akik szeretnének megtanulni táncolni, esetleg már elvégeztek egy kezdő tánctanfolyamot, vagy éppen tánciskolába járnak. A kötet kiváló segítség lehet az otthoni gyakorláshoz. Fellapozhatjuk, ha netán elfelejtettünk egy lépést, illetve a fejezetek elején hasznos tippeket kapunk azzal kapcsolatosan, hogy milyen zenét válasszunk. A latin-amerikai táncok csak ránézésre tűnnek ördöngösnek, ha követjük a könyvben szereplő útmutatást, és kitartóan gyakoroljuk a lépéseket, egy-kettőre a táncparkett ördögévé válhatunk!

Salsa Banner.jpg

 

Társastánc

A cél az, hogy bárhol, bárkivel, bármilyen zenére táncolni tudjunk. Bizonyára ön is lenyűgözve szemléli az elegáns angol keringőt lejtő táncosokat, és irigykedve figyeli a játékos gyors tánclépéseit. A Társastánc című kötet a világtáncprogram 11 táncának alaplépéseit mutatja be. A könyv elsősorban azoknak szól, akik szeretnének megtanulni táncolni, esetleg már elvégeztek egy kezdő tánctanfolyamot, vagy éppen tánciskolába járnak. A kötet kiváló segítség lehet az otthoni gyakorláshoz. Fellapozhatjuk, ha netán elfelejtettünk egy lépést, illetve ha nagyon ügyesek vagyunk, megpróbálhatunk elsajátítani egy-egy haladó táncfigurát is. Az illusztrációk között a népszerű Szombat esti láz című műsorból ismert Angyal Andrásról és Südi Iringóról is találunk képet.

ballroom.jpg

 

0
Tovább

Csak semmi fakszni - egyszerű, kötött kézmelegítő (X)

Felejtsük most el a körben kötést, szaporítást, fogyasztást és a hasonló huncutságokat. Szemrevaló kézrevalót készíthetünk egyszerű téglalapokból is. A kesztyűk fő részét végig sima szemekkel, síkban kötjük. A fonal és a lustakötés rugalmassága miatt a kesztyű mindenhol illeszkedik majd a kezünkre.

kotos1.jpg

0
Tovább

Egy belsőépítész műhelye 1940 - 1985 között (X)

A könyv bevezet bennünket Kaesz Gyula és Kozma Lajos tanítványának műhelyébe. A bemutatott számtalan munkán keresztül képet kapunk arról, hogyan viszonyul a belsőépítészet az építészethez, mi a belsőépítészet szerepe az iparművészetben, a tárgyművészetben. A szerző sok-sok megvalósult munkája bizonyítja, hogy az építész kimetszi a térben azt a keretet, amelyet lakhatónak képzel; a lakhatóságot a tárgyak és formák összhatásának kompozíciójával a belsőépítész teszi emberivé, humanizálttá. Akár a funkció, akár a látvány hangsúlyozódik, mindkettő ember- és lélekalakító tényező. Erről a fontos feladatról óriási áttekintést kapunk a szerző 112 megvalósult – közülük több díjazott – munkájából.

hornicsek.jpg

A kötet különleges ajánlatunk keretében korlátozott példányszámban rendelhető meg! Az akciós ár kizárólag webáruházunkban a készlet erejéig érvényes! (részletek a képre kattintva!)  

Oldalak száma: 448
Nyelv: magyar
Formátum: 251 x 300 x 28 mm
Súly: 2270g
Kiadás éve: 2011
Kiadó: Cser Kiadó

0
Tovább

Üvegművészet az építészetben – több, mint ólomüveg ablakok (X)

Az építészetben már több ezer éve is használtak különböző átlátszó anyagokat az ablaknyílások elfedéséhez. Az ókori Rómában a kő- vagy márványlapok apró nyílásait átlátszó alabástrom és csillámpala lapocskákkal fedték, de használtak kicsi üvegdarabokat is. Nagy Károly idején hatalmas fejlődésnek indultak a művészetek. A kor ízlésének megfelelt minden fénylő, csillogó anyag, és köztük egyre nagyobb szerepet kapott a színes üveg.

evszakok_rb_500x400.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek