Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Játékkonyha és büfé régi szekrényből

Kettő az egyben gyerekjáték egy régi szekrényből? Persze! Kreatív szemléletű közösségünknek semmi sem lehetetlen, csupán fantázia, leleményesség és némi kézügyesség szükségeltetik a megvalósításhoz.

.

0
Tovább

Konyhatrend találkozó a 6. Konyhakiállításon

Létezik szerelem első látásra? A Konyhakiállításon biztosan, hiszen itt mindenki megtalálhatja azt, ami számára a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye.

0
Tovább

Őszi hangulatú díszítőfestés lépésről lépésre

Itt van az ősz itt van újra... Elővehetjük tehát azokat az őszi motívumokat, és színeket, amikkel a természetben találkozhatunk. Ilyenkor divatos az egyedi bortartók készítése, mi azonban most egy konyhai papírtörlő tartó dekorálását osztjuk meg veletek!

0
Tovább

Hokedliből kiskonyha

Ebben a bejegyzésben egy olyan ötletet mutatunk meg Nektek, amit egy kis kreativitással és ügyességgel minden kisgyerekes Anyuka elkészíthet csemetéjének. A saját kézzel barkácsolt kiskonyha kedves meglepetés a piciknek, érdemes kipróbálni!

0
Tovább

A konyha már a spájzban van! – Konyhakiállítás 2014, programajánló és nyereményjáték

Pár nap és megtudhatjuk, milyen konyhai trendeket tartogat a 2014-es év. A Las Vegas-i és kölni nemzetközi szakkiállítások januári világpremierei után számos konyhabútor- és konyhagép újdonsággal most találkozhat először a hazai közönség. És hogy hol? Természetesen az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Konyhakiállításon, február 28 - március 2. között a Budapest Sportarénában, ahol az idei év színe, a "ragyogó orchidea" is megjelenik a konyhában.

0
Tovább

Inspiráció játékkonyha készítéséhez

Játékkonyhát többféle, otthon is fellelhető alapanyagból készíthettek. a legegyszerűbb a vastag kartonpapír, de egy régi, kidobásra szánt szekrénnyel is csodákat lehet tenni. Tapétázhatjátok, festhetitek, díszíthetitek szalvétatechnikával is. És persze rengeteg filléres kreatív megoldás kínálkozik az egyes kiegészítők elkészítésére is. Mutatom is, hogy miről beszélek!

734245_515065661869284_731152392_n.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek