Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaszi kosárkák

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal belevetjük magunkat a tavaszi dekorálás örömeibe!

Cardboard basket

0
Tovább

Húsvéti tojástartó kosár papírfonással

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig, bútorokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Mára egy gyönyörű, tojástartó kosár elkészítését hoztam el!

DIY Woven Paper Easter Egg Basket and Tray

0
Tovább

Különleges tároló papírfonással

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Kosárból már sokfélét mutattam nektek, de ilyen különleges vonalvezetésűt még nem!

0
Tovább

A nagy epres kosár fonása lépésről lépésre

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Most egy igazi, tavasz ihlette ötletet mutatok, az eper alakú kosárkát.

0
Tovább

Papírból font tojások

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük!

1
Tovább

Papírból font fiókok

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Ma egy fiókkészítős ötletet hoztam, lám, papírfonással hasznos bútorkiegészítőket is készíthetünk.

0
Tovább

Gyönyörű kosárkák papírfonással

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Ma nagyon dekoratív kosarak készítésének kulisszatitkait leshetitek el.

97247088_large_shkatulkaizkazet1.jpg

0
Tovább

Fonott tároló papírból

A papírfonás témakörét igyekszem minél jobban körüljárni, bemutatni nektek, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Mivel folyamatosan gyűlnek az ötletek, praktikák, időről-időre közkinccsé teszem a legújabbakat! Mára egy egészen nagy tárolót (fiókot) mutatok, dohányzóasztal alatt, cipőszekrényben, könyvespolcon fiókként is hasznosítható, és ráadásul még dekoratív is.

1.jpg

0
Tovább

Papírból font fűszertartó kosár

Már jó ideje igyekszem nagyon alaposan feltárni a papírfonás rejtelmeit, s aki figyelmesen követi a blogot, az már magabiztosan bánik a kis papírcsövekkel. Ez az egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technika rengeteg használati tárgy elkészítéséhez alkalmazható, a pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig. Ne dobáljátok hát a ki a szemétnek tűnő reklámújságokat, hiszen ezek valóságos kincsek, alkossatok inkább belőle hasznos dolgokat.

75002122_dsc02920.jpg

0
Tovább

Maga a csoda: a papírfonás és a quilling házassága

Két méltán nagyon népszerű technika ötvözéséből vajon mi születhet? A quillingezés, azaz a már-már művészi szintre fejlesztett papírcsíktechnika önmagában is szemet gyönyörködtető látvány, a papírfonás pedig egy igazán egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technika, így adja magát a lehetőség, hogy ötvözzük a gyönyörűt a hasznossal. Megéri? Meg hát!

102415079_Pletenki_iz_gazet_s_yelementami_kvillinga_Masterklass__11_.jpg

0
Tovább

Váza papírfonással

A papírfonás témakörét igyekszem minél jobban körüljárni, bemutatni nektek, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Mivel folyamatosan gyűlnek az ötletek, praktikák, időről-időre közkinccsé teszem a legújabbakat!

DIY-Newspaper-Tube-Vase-and-Violets.jpg

0
Tovább

Újságpapírból használati tárgy - legújabb papírfonós ötletek

A papírfonás témakörét igyekszem minél jobban körüljárni, bemutatni nektek, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Mivel folyamatosan gyűlnek az ötletek, praktikák, időről-időre közkinccsé teszem a legújabbakat!

Füles kosárka

12982_596316290391744_1170474851_n.jpg

1
Tovább

Kosárfonás papírból - trükk a tökéletes formájú kosárhoz

A papírfonás témakörét igyekszem minél jobban körüljárni, bemutatni nektek, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük!

DIY-Zrob-to-sam1.jpg

0
Tovább

Kosárfonás papírból: a perem eldolgozása

A papírfonós téma itt a blogon még mindig nagyon népszerű, és már többen többször kérdeztétek, hogyan lehet a kosarak peremét szépen és látványosan eldolgozni. Ma erre is megkapjátok a választ!

1 warkocz papierowa wiklina BluReco (1).jpg

0
Tovább

Karácsonyi kosárkák (X)

Egy kosárkát karácsonyi díszítéssel ellátni szinte már rutinfeladatnak számít, de ha a kosarat is magatok fonjátok, nem győzitek majd bezsebelni a dicsérő szavakat. Ráadásul egyáltalán nem nehéz elkészíteni, egy kisebb méretű kosárkához mindössze 15 perc szükséges! És nem csupán asztali dekorációként funkcionálhat, hiszen ajándékba is adható.

Csipkésszélű kiskosár2.jpg

0
Tovább

Kosárfonás papírból

Az elmúlt napokban többen is érdeklődtetek, a pontos technikáról, hogyan is készül a papírból font kosár. Az apropót egy csodálatos olvasói alkotás, Nyári Mária munkája adta, ámuldozva néztük a kosárkáját, ami a megszólalásig hasonlított a peddignádból fonott testvéreihez. Nem is bonyolult művelet pedig, nézzétek csak!

196472_440280802681104_1114276174_n.jpg

Nyári Mária kosara

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek