Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így készül a csodás levendulás illatosító

A levendulaszüret után a begyűjtött virágokat számos dologra felhasználhatjuk (illatosítás, szépségápolás, gasztronómia, lakásdekoráció), ma az illatosításra és a dekorációra mutatok nektek egy pompás ötletet. Ajándékozási céllal is elkészíthetitek, a címzett garantáltan örülni fog!

Ha tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad, kérlek, oszd meg az ismerőseiddel is, megtisztelsz vele!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

Iratkozz fel YouTube csatornámra, és nézd meg a legfrissebb videóimat is.

0
Tovább

Levendula-szerelem

Szeretem a levendulát. Az illatát, a színét, a hangulatot, amit áraszt, ahogy betölti a provence-i tájat, ahogy kényezteti az érzékeimet, szeretem mindenestül. Velem tartotok most egy levendulás körutazásra? Gondolatébresztő, színes és szinte szagos-ízletes képek, minden ami levendula, minden, amiért szeretem.

dekoráció inspiráció levendula

0
Tovább

Levendulás színspiráció

Közel egy hónappal ezelőtt írtam egy hosszú-hosszú bejegyzést a levenduláról. Összeszedtem rengeteg kreatív ötletet, hasznos információt, és gondolatébresztő fotót. A levendulaszüret mostanra véget ért, a csokrokat felhasználtuk, zsábka töltöttük, koszorút fontunk, vagy épp a gasztronómia terültén hasznosítottuk. Egyetlen dolgot, nevezetesen a pompás színét, és az abban rejlő lehetőségeket azonban még nem jártuk körbe alaposan. Ma erről lesz szó!

0
Tovább

Levendula, a nyár ajándéka

A minap olvastam A napfény illata blogon egy remek összeállítást a levendula felhasználásáról. Adta magát az ötlet, hogy a magam szemszögéből is levendulázzunk kicsit. Hiszen szeretem a levendulát. Az illatát, a színét, a hangulatot, amit áraszt, ahogy betölti a provence-i tájat, ahogy kényezteti az érzékeimet, szeretem mindenestül. Velem tartotok most egy levendulás körutazásra? Gondolatébresztő, színes és szinte szagos-ízletes képek, és persze ami azokon túl van. Sorra vesszük, mi mindenre használható, mert amellett, hogy egyszerűen csak gyönyörködünk finom kis virágaiban és illatában, sokféle terülen hasznosíthatjuk is.

Lavanda

0
Tovább

Levendulás sópárna készítése

A mai bejegyzésben egy kedves és lelkes olvasóm ötletét szeretném bemutatni, fogadjátok szeretettel Bajzák Anna (Nolám naturlabor) posztját! Át is adom a szót!

Lilus (4) volt a segítségemre tegnap délután a nyugtató sópárna elkészítésében. Az elkészült batyu akár túlmozgásos, akár nyugtalan csemetével rendelkező családoknál könnyítheti meg a hétköznapokat vagy épp segítheti a gyerekek álmát. Összetevőinek köszönhetően újszülött babák vagy áldott állapotban lévő anyukák is élvezhetik a hatást.

borito.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek