Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zseniális ötlet nyomdázáshoz

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra egy elképesztően egyszerű, ugyanakkor zseniális ötletet hoztunk nektek!

pritt nyomdázás

Az anyagszükségletként egy egyszerű habszivacs/hungarocell tálcára lesz szükségetek, amely egy nagyobb főzés után bizonyára megmarad, mint csomagolási hulladék. Ezután én sem ebbe pucolom majd a zöldéget (nálunk ez a sorsa általában). 

Erre a tálcára rajzoljuk fel a mintát (filctoll a legjobb, mert mély nyomot hagy, de nem lyukasztja át), majd jöhet is a festék és a nyomdázás. A henger azért praktikus a festés felvitelére, mert egyszerre több színnel is dolgozhatunk és egyenletes is lesz a festékrétegünk.

Az ötlet forrása: pinterest

Kellemes szórakozást kíván a Pritt!

0
Tovább

Tenyér- és talplenyomatok apró művészeknek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Nem is hinnénk, hogy mekkora lehetőség, kreativitás rejlik egy kis nyomdázásban. Persze most nem a hagyományos lehetőségekre gondolunk, hiszen gyermekeink használhatják pecsételésre a tenyerüket, vagy épp a talpacskájukat. És persze a gazdag gyermeki fantáziavilágukat.

pritt kézlenyomat nyomdázás ujjfesték ujjfestés

0
Tovább

Krumplinyomda: fessünk textilre

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy kis gyógyírt hoztunk a napok óta hűvös, borongós idő miatt "szobafogságra" ítélt gyerkőcöknek. Amíg újra beköszönönt a nyár krumplinyomdázzunk egyet!

DIY wrapping paper using potato printing. Sweet! #DIY

Scarf with print - cats on potatoes

0
Tovább

Pecsét dekorgumiból

A dekorgumi az egyszerű külseje ellenére egy igen sokoldalúan felhasználható alapanyag, hisz könnyen vágható, ragasztható, hővel hajlítható és gyerekek is kedvükre alkothatnak belőle. Most egy nagyon jópofa felhasználás módját osztjuk meg veletek, megmutatjuk, hogyan készítsünk belőle nyomdát! Nyáron nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek elfoglaltság pólóra, strandruhára, terítőre stb. nyomdázni néhány vidám mintát, szóval ne hagyjátok ki!

0
Tovább

Nyomdakészítés saját kezűleg

Pritt_KK_0208_Fejlec_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Nem túlzok, ha azt mondom, a legtöbb gyermek imád nyomdázni (és nem csak papírra), így nagy meglepetést szerezhetünk egy saját kezűleg gyártott nyomdakészlettel!

stamps.jpg

0
Tovább

Nyomdakészlet parafa dugóból

Parafa dugóból megvalósítható ötleteket már korábban is mutattam (ide kattintva 10 szuper tippet olvashattok), most egy olyat hoztam, aminek a gyerkőcök is örülni fognak. Saját kezűleg elkészíthető nyomdák a srácok kedvenc motívumaival.

Cork-Stamps-.1b.jpg

0
Tovább

Lélegzetelállító ötletek PET-palack újrahasznosítására

Naponta gyűlik otthon, tapossuk, gyűjtjük, visszük a hulladékszigetre, ismerős ugye? Azért néhány darabot az otthoni újrahasznosítás jegyében is megtarthatunk, nézzük, mire megyünk vele saját kezűleg!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek