Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lélegzetelállító húsvéti tojás quilling technikával

Most találtam rá erre a lélegzetelállító húsvéti tojásra. Quilling technikával készült, aprólékos, finom, türelmet igénylő alkotás, tehát nem egy pár perc alatt összedobható dekoráció, de aki rászánja az időt, nem fogja bánni.

0
Tovább

Maga a csoda: a papírfonás és a quilling házassága

Két méltán nagyon népszerű technika ötvözéséből vajon mi születhet? A quillingezés, azaz a már-már művészi szintre fejlesztett papírcsíktechnika önmagában is szemet gyönyörködtető látvány, a papírfonás pedig egy igazán egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technika, így adja magát a lehetőség, hogy ötvözzük a gyönyörűt a hasznossal. Megéri? Meg hát!

102415079_Pletenki_iz_gazet_s_yelementami_kvillinga_Masterklass__11_.jpg

0
Tovább

Napraforgó quillingtechnikával

A quillingtechnika csodálatos, a lehetőségek tárháza végtelen, s aki már az alapokat ismeri, szinte bármit megvalósíthat. Egy kis gyakorlással hamar bele lehet jönni, és utána már nincs megállás! Ma egy nyári témájú ötletet szeretnék bemutatni, így készül a quilling napraforgó lépésről-lépésre!

DIY-Quilling-Sunflower1.jpg

0
Tovább

Quillingformák haladóknak

A quillingtechnika csodálatos, a lehetőségek tárháza végtelen, s aki már az alapokat ismeri, szinte bármit megvalósíthat. A mai posztom a nekik, a haladóknak szól, akik már tudják, hogy a kis papírcsíkok miként elevenednek meg a kezünk alatt.

ella1_edited-1.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek