Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Papírdíszek a karácsonyfára

Gyermekkoromban nagy hagyománya volt a papírdíszkészítésnek. A szaloncukor csillogó papírjából, régi tévéújságokból gazdálkodtunk a mama instrukciói alapján, mégis óriási élmény volt. A díszeket persze eltettük, és évről-évre elővettük (a ti szüleitek is konzum szaloncukros dobozban tárolták?), ez pedig varázslatosan izgalmas volt. Ma már csodaszép alapanyagok és ötletek tömege áll a rendelkezésre, csak győzzünk válogatni. Ma egy csokornyi papírdíszes ötletet hoztam nektek.

karácsony papírdísz DIY papírcsillag

1
Tovább

Fókuszban: Óriás papírcsillag készítése

A papír karácsonykor is a legsokoldalúbban felhasználható alapanyag, aki ismer néhány néhány hajtogatási trükköt, annak bizonyára gyerekjáték a megvalósítás is. Ne aggódjanak azonban azok sem, akik még járatlanak-e témában , mert karácsonyig még sok papíros ötlettel készülök. És az első máris itt van: óriás papírcsillagok, de ti persze tetszőleges méretben készítsétek el, ahogy jobban tetszik. Én még tavasszal, Laupheimben, webáruházunk anyacégénél, a Rayher Hobby főhadiszállásán tartott workshopon sajátítottam el ez az egyszerű a technikát. És ott ilyen óriási csillagokat hajtogattunk, de valóban pazar látványt nyújtott ekkora méretben. Karácsonyfára, ablakba függesztve, ajtódísznek is mutatós lesz!

Karácsonyfán így mutat:

DSCF5914.jpg

Közelebbről pedig:

p6.JPG

Háromféle papír (bordóspiros, arany és ezüst) közül választhattunk a workshopon, én az ezüstnél maradtam. Egyébként mindhárom csodaszép volt, felületük finom metálos árnyalatú, állandóan végig kellett simítanom az kezemet rajtuk, egyszerűen vonzottak. Nagy előnyük, hogy készletben kaphatók, és eleve méretre vannak vágva (tehát nincs egy deka felesleg sem!). Egy készletben három csillaghoz (1 db 40 cm-es és 2 db 28 cs-es csillaghoz) elegendő papírt találtok.

Örömhír, hogy a napokban megérkezett az első szállítmány is webáruházunkba, a képre kattintva közelebbről is megleshetitek:

PicMonkey Collage.jpg

Szóval kedvet kaptatok a csillagkészítéshez? Nagyon egyszerű lesz! Kattintsatok IDE, és olvassátok el a részletes elkészítési útmutatómat!

Tovább a részletes útmutatóhoz!

(X)

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek