Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Játékok forró napokra: pancsoló teknősök

játék PET-palack újrahasznosítás pritt

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésünkben a forró nyári napok ihlette, saját kezűleg elkészíthető pancsolójátékot mutatunk be!

játék PET-palack újrahasznosítás pritt

0
Tovább

Szélforgó PET-palackból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Kellemes őszi délutánokon a napsugarak tancolni fognak egy ilyen vidám szélforgón.

windspirals_lead_jcurrie

0
Tovább

Malackás és sünis ültetőedények PET-palackból

Az újrahasznosítás, a kreatív újragondolás fontosságát sokszor hangsúlyozom, kiemelkedő szerepet kapnak itt a blogon. Ma ebben a szellemben hoztam két vidám kerti barátot, egy kukori farkú malackát és a tüskés sünit. Mindkettő PET-palack alapokon nyugszik.

0
Tovább

Fóliasátor PET-palackból

Talán nem vagyok vele egyedül, hogy a hétvégét a kertbe kimerészkedéssel, ágyások tervezgetéssel, és a vetőmagok beszerzésével töltöm. Ez azt ötletet mindenkinek ajánlom, aki konyhakertet tervez, elég sok variáció és lehetőség rejlik benne.

0
Tovább

Madáretetők PET-palackból

Közeleg a tél - s bár a szakemberek véleménye megoszlik a madáretetés helyességéről -, ilyenkor sokan várjuk finom csemegével kertünk/ablakunk/erkélyünk szárnyas látogatóit. Ha nem is szélsőségesen hideg az időjárás (ilyenkor lehet indokolt madáretetéssel beavatkozni a természet rendjébe), egy fontos szabályt mindenképpen tartsatok be: ha elkezditek, tavaszig etessétek is szorgalmasan a kis vendégeket! S persze mi kézügyesek a madáretetőt is magunk készítjük! Ezúttal PET-palackos ötleteket hoztam!

külön-díj-pet-678x1024.jpeg

0
Tovább

Lélegzetelállító ötletek PET-palack újrahasznosítására

Naponta gyűlik otthon, tapossuk, gyűjtjük, visszük a hulladékszigetre, ismerős ugye? Azért néhány darabot az otthoni újrahasznosítás jegyében is megtarthatunk, nézzük, mire megyünk vele saját kezűleg!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek