Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

10 ingyenesen letölthető papírjáték

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mára csokorba kötöttünk 10 igazán szuper, ingyenesen letölthető mintaívet papírjátékok készítéséhez!

0
Tovább

Ötletek szünidőre: házikó spatulából

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A nyári melegben pillanatok alatt összegyűjthetünk tetemes menyiségű jégkrémes pálcikát, építsünk belőlük házikót!

0
Tovább

Játékok szünidőre: hinta-palinta egy cipősdobozban

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ez mai a projekt gyermekkorom egyik kedvelt meséjét juttatta eszembe (Iskola a faliszekrényben), amelyben a nagypapa a kisunokájának papírdarabokból, régi üvegcsékből, gyufásskatulyából és más holmikból apró iskolát épít a faliszekrényben. Borongósabb időben mi is készíthetünk csodajó játékokat akár egy egyszerű cipősdobozból is!

0
Tovább

Pöttömkert – Családi nap a Budapest Parkban!

Egy új programsorozatot indított a Budapest Park azzal a szándékkal, hogy egy új, szélesebb közönség felé nyisson. Színes, izgalmas, kreatív gyermekfoglalkozásokkal, a szülőket is bevonva szeretnénk érdekes és aktív pihenést biztosítani a családosok számára.

Immár második alkalommal nyitja meg kapuit a PÖTTÖMKERT a gyermekek és szüleik előtt július 6-án, vasárnap 10.00 és 17.00 között, amikor egy napra a Budapest Park a gyerekeké lesz.

0
Tovább

Repcsik ruhacsipeszből

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a repcsirajongóknak szeretnénk mutatni egy kedves ötletet, íme a szuper repülők ruhacsipeszből!

0
Tovább

Akvárium kartondobozból (letölthető mintaívvel)

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal már a szünidő felé kacsintgatunk, hiszen egy remek ötletet hoztunk a szabadidő kreatív elktöltéséhez!

0
Tovább

Zseniális papírdíszek papírkörökből

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma zseniális egyszerűen elkészítehető papírdíszekhez mutatunk ötleteket!

0
Tovább

Origamizzunk: kusudama virág hajtogatása

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy látványos, ugyanakkor könnyen elsajátítható technikát mutatunk be, a kusudama hajtogatást.

0
Tovább

A tojáshéjas mozaik és a szalvétatechnika találkozása

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy különleges és nagyon látványos ötletet mutatunk, amely két technika, a tojáshéjas mozaik és a dekupázsolás ötvözéséből született.

0
Tovább

Csináljunk szivárványt otthonra!

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a tavaszi ötletgyűjteményt bővítjük egy újabb taggal, hiszen melyik kisegyermek ne szeretné a szivárványt?

0
Tovább

Ötletek anyák napjára

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. MA már az anyák napi készülődés jegyében mutatunk ötleteket.

0
Tovább

Meglepetéstojások papírmaséból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a húsvéti készülődés jegyében egy házilag készíthető meglepetéstojást mutatunk be, amelybe apró húsvéti ajándékokat csempészhetünk csemetéinknek.

papier-mache easter eggs

0
Tovább

Húsvéti ötletek gyerekeknek letölthető mintaívekkel

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a húsvéti készülődés jegyében az apró kezecskéknek hoztunk ötleteket!

Funny collage for small kids

1
Tovább

Tojáshéjas mozaik gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy különleges technikát mutatunk be, a mozaikozást tojáshéjjal.

0
Tovább

Peóniacsokor krepp-papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy gyönyörű tavaszi virágcsokor készítésébe avatunk be titetek, fogadjátok szeretettel.

0
Tovább

Húsvéti kosárka lufival madzagból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy húsvéti kosárkát készítünk egy igazán különleges technika segítségével.

0
Tovább

Húsvéti nyuszik papírgurigából

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal elérkeztünk a húsvét témaköréhez, papírgurigából készíthető tapsifüleseket hoztunk!

0
Tovább

Tavaszcsalogató ablakdíszek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal gyerkekekkel is könnyen elkészíthető, tavaszcsalogató ablakdíszeket mutatunk be.

0
Tovább

Tavaszváró tulipánok

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal a tavaszvárás jegyében tulipánokat készítünk!

0
Tovább

Tavaszváró hóvirágok

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal a tavaszvárás jegyében hóvirágokat készítünk.

0
Tovább

Szívecskés koszorú papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal A Valentin-naphoz is kapcsolható, ám más alkalmakra (szülinap, gyerekzsúr) is elkészíthető vidám koszorút mutatunk. Ajtó- vagy ablakdísznek is látványos lehet.

192.jpg

0
Tovább

Csodavilág kartonpapírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy téli mesevilág elkészítését mutatjuk be, amely fillérekből kivitelezhető, s remek szórakozást ígér gyermekeinknek.

peg-doll-winter-cardboard-animals.jpg

0
Tovább

Farsangi jelmezek varrás nélkül

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Immár beköszöntött a farsangi időszak, így hétről hétre ehhez kapcsolódó témákkal készülünk. Ezen a héten még a farsang a slágertéma, így a jelmezkészítéshez szeretnénk ötleteket adni.

Hableány

Halloween-Costume-Little-Mermaid.jpg

0
Tovább

Papírálarcok farsangra letölthető sablonokkal

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Immár beköszöntött a farsangi időszak, így hétről hétre ehhez kapcsolódó témákkal készülünk. Ma gyermekekkel is könnyen elkészíthető papírálarcokat hoztunk!

simple-and-cute-diy-cardstock-paper-animal-masks-2-524x344.jpg

0
Tovább

Jelmezötletek kartondobozból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Immár beköszöntött a farsangi időszak, mi pedig igyekszünk jobbnál jobb jelmezötleteket szállítani nektek.

Airplane-Costume-2.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek