Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Madarak és Fák Napja Pályázat 2012.

Lehull a lepel, indul idén is a tavaly már nagy sikert aratott pályázatunk, erről suttogtam nektek már néhány napja.

Hazánkban minden év május 10-e a Madarak és Fák napja. Ez a nap immár 110 éve a természet és az élővilág védelmének napja Magyarországon. Környezetünk védelme mindannyiunk közös feladata, hiszen már kis lépéseken is sok múlhat, ezért fontos, hogy mindenki figyelmét felhívjuk e jeles napra, és a természetvédelem fontosságára. A Henkel Magyarország Kft. és a Cser Könyvkiadó közös szervezésében tavaly nagy sikert aratott Madarak és Fák Napja pályázat után idén is folytatjuk a hagyományt.

0
Tovább

Pritt pályázat - Ötletek préselt levelekből

Biztosan ti is szoktatok ősszel szép, színes faleveleket gyűjteni, hogy aztán lepréseljétek őket. Talán még most is akad néhány a fiók mélyén? Itt az ideje előkeresni, vagy most frissen gyűjteni néhányat, hiszem a pályázathoz leveleket is felhasználhattok!

0
Tovább

Pritt pályázat - Varjú koma

Néhány otthon is megtalálható maradék anyagból készült ez a jópofa varjú. Egy régi virágcserép, néhány megmaradt papírdarab és tempera kell csak hozzá. Kattints a képre, hogy megtudd, hogyan készül!

0
Tovább

Pritt pályázat - Szárnyasok a ház körül

Ma nézzünk szét kicsit a ház körül, hiszen sokféle szárnyassal találkozhatunk ott is. A baromfiólban kukorékol a kakas, mellette kotkodácsolnak a tyúkok és szaladgálnak a pelyhes csibék, de találunk ott hápogó kacsát és hófehér libát is. Simogattatok már pipit vagy kiskacsát?

Egy egyszerű technikával könnyen elkészíthetitek kedvenc ház körül élő szárnyasotokat! A példában vidám tyúkokat készítünk (kattints a képre).

0
Tovább

Pritt pályázat - Katicabogár

Ha minden bogarat nem is, a katicákat ti is biztosan szeretitek! Ilyenkor tavasszal a természetben sétálva már találkozhattatok is néhánnyal. Egy kis ötletességgel jópofa pályamunkát készíthettek, kattintsatok a képre!


0
Tovább

Pritt pályázat - Dzsungelmánia

Ma egy távoli földrészre, Afrikába utazunk képzeletben, hogy körülnézzünk, milyen ötleteket találunk a pályázathoz az őserdők és szavannák világában. Kattints a képre!

0
Tovább

Pritt pályázat - Táncoló pingvinek

Neked melyik a kedvenc állatod? Ha szereted a tengeri állatokat és élőlényeket, ne habozz, tengerre fel! Kedvcsinálónak nézd meg, hogy készül ez a kedves táncoló pingvinpár. Kattints a képre!

0
Tovább

Madarak és Fák Napja 2011 - a Henkel Magyarország és a Cser Kiadó pályázata

Egy remek pályázatra szeretném felhívni a figyelmet, melynek a blog és én magam is aktív részesei leszünk. Ragassz és nyerj, a részletekért kattints a képre!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek