Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Programajánló: workshopok a Kacskaringó Fonalfesztiválon

2016. október 8-9-e között újra megrendezésre kerül a Kacskaringó Fonalfesztivál, amelynek keretében sokféle izgalmas workshopon is részt vehettek.

programajánló workshop

Íme a részletes menetrend:

programajánló workshop

További részleteket az esemény oldalán ITT találtok. 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, én is ott leszek ám, ha ráértek, gyertek, fessetek velem kavicsokat!

programajánló workshop

programajánló workshop

programajánló workshop

0
Tovább

Megelevenedő mesevilág a júliusi Pöttömkertben

Július 3-án Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park az esti koncertek mellett ismét a csöppségek birodalmává változik. A Pöttömkert újfent számos, az apróságok és a szülők számára egyaránt szórakoztató játékkal és bemutatóval várja a látogatókat, a havonta megújuló programban ezúttal például lovaglást, gipszszobrászkodást, csillámtetoválást, Eszter-lánc mesezenekart és vizes népi játékokat is találhatunk - mindezt ingyen.

programajánló

0
Tovább

Hangszerkavalkád a júniusi Mizo-Pöttömkerten

Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye ismét koncertek sorát kínálja a nyár folyamán, azonban nem csak a felnőttek, de az apróságok számára is nyújt szórakozást. Június 5-én, idén második alkalommal lesz Mizo-Pöttömkert a Parkban, ahol a kreatív kézműves foglalkozásoktól, a gyerekjógán át a gipszszobrászkodásig számtalan program várja a csöppségeket.

programajánló

0
Tovább

Programajánló: OTTHONDesign kiállítás

Az OTTHONDesign kiállítás évek óta stabil része a hazai legnagyobb otthonteremtési kiállítási csokornak. A CONSTRUMA, RENEO és CONSTRUMAKert alkotta csokor, az OTTHONDesign-nal együtt széles kínálattal várja a látogatókat április 6-10. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban: a lakásvásárlástól az építkezésen át a kerttervezésig mindent megtalál az érdeklődő.

construma otthondesign programajánló

0
Tovább

Világbajnok mesterszakácsok segítenek a Varázskemence napján 

Eldőlt, kik segítenek a fogyatékkal élő gyermekeknek a Varázskemence napján 2015. május 16-án a fővárosi Vakok Iskolájában. Összesorsolták a támogatókat és az intézmények csapatait. A fiatalokat olimpiai, világ-, valamint Európa-bajnok mesterszakácsok, ismert gasztrobloggerek, gasztronómiai szervezetek és vendéglátóipari iskolák képviselői segítik. Az év legnagyobb jótékonysági gasztronómiai eseményén az iskolások fatüzelésű kemencében sütnek majd kenyeret.

0
Tovább

Konyhatrend találkozó a 6. Konyhakiállításon

Létezik szerelem első látásra? A Konyhakiállításon biztosan, hiszen itt mindenki megtalálhatja azt, ami számára a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye.

0
Tovább

Pöttömkert - Milyen programok lesznek vasárnap?

Most vasárnap, június elsején debütál a Budapest Park családi rendezvénye, a Pöttömkert. Kreatív foglalkozások, meseolvasás, játszóház, gyerekjóga és más izgalmas programok várják a látogatókat délelőtt 10 órától. A Pöttömkert 18 éven aluliak számára ingyenes, felnőtteknek 500,-Ft. A felnőttbelépőkből befolyt összeg egyben jótékonysági adomány a Bátor Tábor részére. A következőkben néhány Pöttömkertes programot ajánlunk figyelmetekbe.

0
Tovább

Pöttömkert – Családi nap a Budapest Parkban

Egy új programsorozatot indít a Budapest Park azzal a szándékkal, hogy egy új, szélesebb közönség felé nyissa ki kapuit. Színes, izgalmas, kreatív gyermekfoglalkozásokkal, a szülőket is bevonva szeretnénk érdekes és aktív pihenést biztosítani a családosok számára.

0
Tovább

Kreativitást fejlesztő kurzus a Moebius Rajziskolában

Mindenkinek, akit érdekel a benne rejlő kreativitás, de nem tudja egyedül a felszínre hozni, aki kicsit több önismeretet akar kapni, aki a vizuális önkifejeződést választja, aki figyelemhiányban szenved, vagy koncentrálókészsége fejlesztést igényel, és aki kiváncsi és szeret közösségi akcióban részt venni - annak ajánljuk figyelmébe fejlesztő WORKSHOP-unkat!

0
Tovább

Újra Kreatív Alkotóműhely és Börze

Tavaly sikerrel indult útjára a budaörsi Kreatív Alkotóműhely és Börze, amelynek folytatásaként rendezik meg idén március 29-30-án a második Kreatív Alkotóműhely és Börzét, tavaszköszöntő, húsvétváró témakörben.

0
Tovább

A konyha már a spájzban van! – Konyhakiállítás 2014, programajánló és nyereményjáték

Pár nap és megtudhatjuk, milyen konyhai trendeket tartogat a 2014-es év. A Las Vegas-i és kölni nemzetközi szakkiállítások januári világpremierei után számos konyhabútor- és konyhagép újdonsággal most találkozhat először a hazai közönség. És hogy hol? Természetesen az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Konyhakiállításon, február 28 - március 2. között a Budapest Sportarénában, ahol az idei év színe, a "ragyogó orchidea" is megjelenik a konyhában.

0
Tovább

Programajánló: Csupa Nő – Vásár és figyelem csak neked!

A múlt héten már említettem nektek a Csupa Nő Kiállítást, amely számos izgalmas témával várja az érdeklődőket. Ma egy picit részletesebben is bemutatok pár érdekesek ígérkező programot!

CSUPA NO programfüzet-2.jpg

0
Tovább

Izgalmas otthonteremtés a Csupa Nő kiállításon (X)

Bútorátalakítás, praktikus lakberendezési tanácsok, bonszaikészítés, fűszernövény praktikák és még számos program, személyes tanácsadás várja az érdeklődőket a Csupa Nő kiállításon, az első nőknek szóló rendezvényen!

tunderlany.jpg

0
Tovább

Programajánló: Construma 2013

construma1.jpg

Új koncepció mentén felépített építőipari, épületgépészeti, otthonteremtési kiállításcsokor várja a látogatókat 2013. április 10-14. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban: a CONSTRUMA (építőipar), HUNGAROTHERM (épületgépészet), RENEO (megújuló energiák) és az OTTHONDesign (lakberendezés, design) együtt. A ház alapjainak lerakásától annak berendezéséig, a kerttervezésig mindent megtalálnak egy helyen a felújításra, építkezésre készülők.

0
Tovább

Programajánló: PandArte workshop

Hideg van... jó lenne bekuckózni valahova egy kedves kis társasággal, közben pedig még alkotni is valami hasznosat, melengetőt. Méghozzá közösen! Hogy miket? Mindent, ami felmelegít minket ebben a cudar időben.
flyer_caffe_torino_thumb4.jpg
Lesznek pulcsik, sálak, kesztyűk, sapkák...persze ezeket nem nektek kell megkötni! Csak hozzátok el magatokkal, hogy feltuningoljátok, átvariáljátok, és újjá varázsoljátok a régieket. Egy kicsit készülünk a Valentin napra is, és azt is megmutatjuk, hogyan lehet kötött karkötőket készíteni.
 
 
775002_433029096769558_553510490_o_t.jpg
il_570xN.395265004_kwu8_thumb[5].jpg
57608_454767_1000x700_thumb.jpg
Tematikák:
  • Pulcsik újjá varázsolása
  • Gallér nyakláncok
  • Kötött karkötők
  • Kesztyűtuning
  • Romantikus mécsestartók Valentin napra
Részletes információkat a foglalkozásokról PandArte felhívásában olvashattok!
0
Tovább

Programajánló: Karácsonyi Nyüzsi Vásár

A PandArte blog írója, Bánhidi Dóra, arra szeretné buzdítani olvasóit, hogy fedezzék fel magukban azt a szunnyadó kreativitást, aminek eddig esetleg nem mertek teret adni. Blogján rengeteg alkotóról, innovatív ötletről, helyről és designról ír, mert ezzel szeretné inspirálni az embereket arra, hogy megtalálják önmaguk "ajándékát", vagyis azt, hogy ők miben a legtehetségesebbek.

Hogy ezek az alkotók ne csak online felületen jelenjenek meg, hanem személyesen is bemutatkozhassanak, erősítsék egymást és közösséget alkossanak, Dóri szervezett nekik egy kézműves és design vásárt a kedvenc kávézója teraszára. A Tranzit Art Café már kétszer biztosította a helyszínt, és mivel a visszajelzések azt igazolták, hogy nagyon szimpatikus volt a vásár családias hangulata és barátságos légköre, december 8-án ismét nyüzsgés lesz a teraszon!

pandarte_hirlevel_20121119.jpg

0
Tovább

Programajánló: Kötés-horgolás Kiállítás

Egy olyan programra szeretném felhívni a figyelmeteket, amely nem csupán egy kiállítás, hanem egy pályázat is egyben. Ugyanis a kiállítás minden egyes darabja a pályázat résztvevőinek keze munkáját dicséri. Természetesen bárki indulhat, ebben semmilyen megkötés nincs, feltéve persze, hogy a munka kötéssel vagy horgolással készüljön. Remek kezdeményezésnek tartom, mert itt tényleg bárki megmutathatja a tehetségét, így ha kedvet éreztek hozzá, ne hagyjátok ki! A legjobb pályamunkák készítőit díjazni fogják (úgyhogy van tétje is a dolognak!), emellett számos program is várja az érdeklődőket.

Névtelen-1.jpg

0
Tovább

Programajánló: Nyüzsi vásár

A PandArte blog írója, Bánhidi Dóra már évekkel ezelőtt a fejébe vette, hogy minden olyan dolgot megismertet a nagyközönséggel, ami egy kreatív ötletből született meg. Hogy ezek az alkotások és alkotóik ne csak online felületen jelenjenek meg, hanem személyesen is bemutatkozhassanak, Dóri szervezett nekik egy kézműves és design vásárt a kedvenc kávézója teraszára. A Tranzit Art Café nyár elején egyszer már biztosította a helyszínt, és mivel a visszajelzések azt igazolták, hogy nagyon szimpatikus volt a vásár családias hangulata, így szeptember 22-én ismét nyüzsgés lesz a teraszon!

image001.jpg

0
Tovább

Programajánló: Szappan- és kozmetikumkészítés természetes alapanyagokból

Böngészés közben egy olyan különleges oldalra bukkantam, ahol többek között natúrszappanok és -kozmetikumok készítését, keverését tanulhatjátok meg. Aki ismer, már jól tudja, hogy az újrahasznosítás és a környezetvédelem szívügyem, ezért is ajánlom nektek ezeket a foglalkozásokat. Az eredmények roppant csábítók, nézzétek csak a képet:

0
Tovább

Programajánló: Kézműves és kreatív vásár a Pecsában

 Ezen a hétvégén rendezik a Pecsában a szokásos tavaszi kézműves és kreatív vásárt. 

Időpont: 2012. március 3-4. (10-18 óráig)

Egy ízelítő a programokból:

  • Közel száz kézműves részvételével (a hagyományos népművészet és a modern kézműves technika képviselői egyaránt)
  • bemutatók, foglalkozások egész nap
  • a rendezvény alatt ingyenes játszóház
  • Novák-Sárai Orsi üvegfestő kiállítása

394060_176702972434670_168891366549164_251916_1718000282_n.jpg

0
Tovább

Programajánló:The Human Body kiállítás

Újra nálunk a nagy port kavaró, de méltán világhírű The Human Body című kiállítás, amely testünk csodáit mutatja be - plasztikus formában. A kiállítás 2012. február 24-én nyílik a belváros szívében a Váci 1 Üzletházban (Váci utca - Vörösmarty tér sarok) a volt Budapesti Értéktőzsde épületében.

Ez a kiállítás a hírével ellentétben nem elborzasztani akar, vagy szenzációt kelteni. Sokkal inkább az embert akarja bemutatni, magának az embernek, megdöntve számos tévhitet, hangsúlyozva több fontos tudnivalót. Egyszer úgy istenigazából, nézzünk magunkba!

0
Tovább

Programajánló: Könyvbemutató és vásár

Portrérajzolás Koroknai Zsolttal

Időpont: 2011. október 25., kedd, este 6 és 10 között

Helyszín: NoMade Galéria, 1061 Budapest, Anker köz 2-4.

A foglalkozáson a részvétel ingyenes, a szervezők alapanyagot is biztosítanak!

0
Tovább

Programajánló: Mesterségek Ünnepe

A Mesterségek Ünnepe, a népművészek hagyományos találkozója immáron huszonötödik alkalommal kerül megrendezésre. A Budai Vár történelmi környezetében négy napon keresztül kézműves mesterek működő műhelyekben mutatják be a tradicionális népi mesterségek fortélyait, a közönséget is bevonva az alkotás folyamatába. A mesterség-bemutatók mellett a kézművesek népművészeti kirakodóvásáron kínálják portékáikat. A színpadokon hagyományőrző magyar és külföldi táncosok és zenekarok lépnek fel, valamint lesz viselet-bemutató is. Egész nap vásári komédia, utcaszínház, bábszínház, gyermekprogramok, esténként pedig táncház szórakoztatja a közönséget. Idén a Mesterségek Ünnepe a 20 éves Borfesztivállal ünnepli együtt születésnapját és ennek apropójából számos program fog kapcsolódni a borkultúra népszerűsítéséhez is.
A 2011-es program díszvendégei a Balti Államok lesznek, Észtország, Litvánia, és Lettország kézművesei mutatják meg mesterségeik titkait. 

Emellett mi is ott leszünk, azaz én pont nem, de a Cser Kiadós lányok igen, és rengeteg programmal készülnek: könyvbemutatók, dedikálások, kvízjátékok, nyereménysorsolások, remélem, nem hagytam ki semmit!


 

További részletek: Mesterségek Ünnepe 2011.

 

0
Tovább

Programajánló: Könyvbemutató és dedikálás

Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a 2011. június 27-én 19.00 órakor Koroknai Zsolt: Portrérajzolás című könyvének bemutatójára és dedikálására.

 

Részletek a képre kattintva!

0
Tovább

Programajánló - Akciók a Kreatív Centrumban

 Péntekre egy jópofa akciót eszeltek ki a rayheres lányok, ahogy látom, nekik sem kedvencük a leltározás. Már a szó leírásától is komoly sebek szakadnak fel a lelkemben, pedig én egy jóval kisebb üzletben szenvedtem el a kötelező leltározás gyötrelmes velejáróit, egyszóval teljesen megértem őket.

A lényeg, pénteken érdemes benézni hozzájuk, nemcsak ők, ti is jól jártok!

 

0
Tovább
«
12

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek