Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gombaházikók süthető gyurmából

Süthető gyurmákkal már foglalkoztunk itt a blogon, készíthetünk belőle ékszereket, kulcstartókat, fityegőket, díszfigurákat, állatkákat is. Ma egy egészen új megközelítést mutatok nektek, ezek a bámulatosan helyes gombaházikók ajándékozási céllal készítve is csodásak, hiszen mindenki arcára mosolyt csalnak.

fimo süthető gyurma

0
Tovább

Receptgyűjtemény: házilag készíthető csodagyurmák

Rengeteg különféle -elsősorban angol nyelvű - gyurmarecept kering az interneten, az egyik porcelánfehérséget ígér, egy másik főzhető, színes változatra példa, a harmadik pillanatok alatt elkészíthető és levegőn szárad. Tehát elég nagy a felhozatal, de ezáltal a zűrzavar is, hogy melyiket válasszuk. Itt az ideje, hogy rendet tegyek, ma bemutatom a legismertebb és legjobb recepteket, és sorra veszem azt is, hogy melyiket mire használhatjuk.

gyurma házigyurma gyurma recept főzött gyurma süthető gyurma levegőn száradó gyurma

14
Tovább

Karácsonyfadíszek süthető gyurmából (X)

Süthető gyurmából nagyon sokféle dolgot készíthetünk, erre már sok jó példát láthattatok itt a blogon. Karácsony közeledtével sem érdemes elpakolni, hiszen karácsonyfadíszek készítéséhez is kiváló alapanyag.

1.jpg

0
Tovább

Szuper ajándékötlet: gyertya gombaházikó ruhába bújtatva

Egy szívhez szóló ajándékötletet hoztam nektek mára, amely gyakorlatilag bármilyen alkalomra megállja a helyét.

sveča goba 20.jpg

2
Tovább

Csigaminta egyszerűen, süthető gyurmából

A süthető gyurmával alkotni nem annyira bonyolult, mint azt elsőre gondolná az ember, csak ismerni kell a fogásait, trükkjeit. Így a kevésbé kézügyesek is remekműveket gyúrhatnak pillanatok alatt.

249598004319373468_D50vmEVr_f.jpg

0
Tovább

2000 rajongó - nyereményjáték

Eljött végre a játék ideje, és tudom, hogy már egy kis ideje ígérgetem, de van mentségem a pár nap csúszásra. Tehát, eredetileg "havas" játékot szerettem volna, mert a múlt héten még térdig gázoltunk benne. Aztán ahogy elértünk a 2000 rajongót egyik napról a másikra tavasz lett. Szóval emiatt át kellett gondolnom az egészet, így gyorsan gyártottam még egy nyereményt.

0
Tovább

Fánkmánia

Mióta belekóstoltam a gyurmaékszerek készítésébe, szerelmese lettem a sütimotívumoknak. A fánkok különösen közel állnak a szívemhez, ez betudható talán annak is, hogy gyerekkorunkban a végardói strandon az összes zsebpénzünket erre a csemegére költöttük. Az országhatár közelsége miatt a mai napig tudom a büfésor kínálatát szlovákul is, s bár a szókincsem azóta sem bővült, lekváros fánkot azt tudok kérni. Sajnos sütni nem igazán sikerül (pláne olyan igazi ardói zsírban tocsogó, túlcukrozott verziót), de mennyi módja van még annak, hogy fánkokkal vegyem körbe magam... És egyáltalán nem hizlal!

0
Tovább

Inspiráló oldalak süthető gyurmához

Még mindig nem kattantam le erről a témáról, sőt! Annyi szép oldalt találtam mostanában, hogy gondoltam, összegyűjtöm nektek a legkedvesebbeket.

Iris Mishly

0
Tovább

Pomádé stílusban

Sikerült elkészítenem egy újabb totálisan fölösleges holmit. De annyira tetszik... Csini kis ruha, ilyesmit viselt Sandy Olsson a Grease-ben. Kérdés, mit kezdjek vele? Kommentbe jöhetnek az ötletek!

0
Tovább

Ennivaló ékszerek: Marcipános szedertorta és cukormázas fánk

Mostanában mindenhol gyurmaékszerekbe botlok. Szebbnél szebb oldalakat találok a témában (kapásból szerelmes is lettem a gyurmasütikbe), és vesztemre az egyik kreatív üzletben akciós gyurmákra bukkantam! Ezt sütöttem ki belőle...

0
Tovább

Dekoratív medálok ékszergyurmából

A süthető gyurmát én már párszor "leírtam", nekem sosem tetszett igazán. Először az ékszergyurma is hidegen hagyott, gondoltam, attól hogy másképp hívják, még nem fog jobban tetszeni, de tévedtem.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek