Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti mintaívek 2016

Eljött az ideje a szokásos mintaív-gyűjteményes posztnak, célkeresztben pedig az egyre aktuálisabb tavaszvárás és a húsvéti ünnepkör.

húsvét tavasz mintaív sablon

0
Tovább

Letölthető sablonok papírálarcokhoz 2016

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Tavaly ilyenkor pont ugyebben a témában gyűjtöttem ötleteket, és ez ma sincs másképp. Beköszöntött a farsangi készülődés időszaka, ideje újratölteni az ötlettárat!

farsang álarc papírálarc sablon álarcsablon álarckészítés

0
Tovább

Karácsonyi mintaívek gyűjteménye

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mára egy szuper sablongyűjteményt készítetttünk nektek, így az ünnepek közeledtével nagy hasznát vehetitek az alkotótevékenységek során!

karácsony mintaív sablon karácsonyi sablon karácsonyi mintaív

0
Tovább

Tökfaragás gyerekmódra mintaívekkel

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A közelgő halloween kapcsán ma a fő témánk természetesen a tökfaragás lesz!

Страшни къщи от тикви

0
Tovább

Sablonok tökfaragáshoz

Az utóbbi napokban nagyon sokan kerestetek sablonokat tökfaragáshoz, íme elkészült a gyűjtemény. Szemezgessetek kedvetekre!

Scary Pumpkin Faces

1.számú gyűjtemény (klasszikus tökfejek, horror mozikarakterek)

2. számú gyűjtemény (elsősorban gyermektémák, mesehősök, több mint 700 minta)

3. számú gyűjtemény  (Disney karakterek)

0
Tovább

Egyszerű és tökéletes papírmasni - sablonnal

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal papírmasnit készítünk!

0
Tovább

Karácsonyfasablonok, karácsonyfaminták

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik.

Mára egy nagy csokornyi karácsonyfamintát gyűjtöttem össze. Használhatjátok asztali dekorációk készítéséhez, a kisebbek pedig egyszerűen csak színezésre. Készülhet kartonpapírból, filcanyagból, vagy akár falemezből is.

paper-christmas-decorations.jpg

0
Tovább

Mintaív- és sablongyűjtemény karácsonyra

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A múlt héten már gyűjtöttünk nektek egy csokornyi ünnepi foglalkoztatót, színezőt, most megérkezett a folytatás!

0
Tovább

Ingyenes mintaívek, foglalkoztatók gyermekeknek az ünnepi időszakra

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra összegyűjtöttünk egy csokornyi színezőt, mintaívet, amelyeknek nagy hasznát vehetitek az elkövetkezendő hetekben.

0
Tovább

Letölthető őszi minták, sablonok

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzésben remek őszi témájú sablonokat, mintákat gyűjtöttünk össze!

0
Tovább

Papírálarcok farsangra letölthető sablonokkal

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Immár beköszöntött a farsangi időszak, így hétről hétre ehhez kapcsolódó témákkal készülünk. Ma gyermekekkel is könnyen elkészíthető papírálarcokat hoztunk!

simple-and-cute-diy-cardstock-paper-animal-masks-2-524x344.jpg

0
Tovább

Sablongyűjtemény az ünnepi időszakra

A mai bejegyzésemben mindenféle ünnepi sablonokat gyűjtöttem össze. Hétvégén már meggyújtjuk az első adventi gyertyát, így bizonyára hasznát veszitek. De elő lehet venni őket egy héttel később Télapó érkezése kapcsán, de az egész ünnepi készülődés alatt jól fognak jönni. Kellemes csemegézést!

papai noel (12a) 2.JPG

0
Tovább

Ajándék letölthető karácsonyi mintaívek

Elérkezett az idő, hogy egy kis karácsonyi ajándékkal lepjelek meg titeket. Készítettem öt különböző karácsonyi mintaívet, amelyeket tetszés szerint felhasználhattok üvegfestéshez, papír ablakdíszek készítéséhez, üdvözlőkártyákhoz, vagy bármilyen kézügyeskedéshez. A mintákat ingyenesen letölthetitek PDF-formátumban a Színes Ötletek webáruház Mintaívek/Karácsony fülecskéje alatt. Vagy egyszerűen csak kattintsatok az alábbi képre.

PicMonkey Collage.jpg

Korábbi, ingyenesen letölthető mintaívek:

Halloween sablonok

Üvegfestő sablonok

Vidám ünnepi készülődést kívánok!

0
Tovább

Csináld magad: asztal sablonfestéssel, pácolással

Festősablon segítségével nagyon sokféle felületet dekorálhatunk (fal, bútor, agyagcserép, stb.), igazán egyedi új külsőt adva ezzel egy talán már unalmasabb tárgyunknak. Ez a helyzet ezzel a teljesen hétköznapi asztallal is. A gyönyörű Paisley-mintát egy mély tónusú dió árnyalatú páccal hangsúlyozta a készítő. Nézzük meg lépésenként, hogyan készült.

IMG_1733W.jpg

0
Tovább

Martha Stewart ajándékötletei anyák napjára

A nemzetközileg ismert és elismert televíziós személyiséget, Martha Stewartot senkinek sem kell bemutatnom. Amellett, hogy mindenhez ért (süt-főz, varr, lakberendez, kertészkedik), egy egész birodalmat épített fel. Könyvei, magazinjai és tévés műsorai szépen ívelő karrierjének ékes bizonyítékai, melyet még 2004-es börtönben töltött hónapjai sem igazán tudtak megtépázni. Engem ugyan kicsit zavar ez a mindenhez remekül értő házitündér-szerep, mert mintha kicsit túl tökéletes lenne, de kétségkívül ez a sikerének záloga. A szinkronhangját is lecserélték időközben, de erről legkevésbé ő tehet. Körülnéztem háza táján, dekorációs ötletekben tényleg tökéletes.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek