Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szikrázó és különleges: Swarovski ékszergyurma (X)

Az egyedi csiszolású, ragyogó fényű Swarovski gyöngyöket, kristályokat senkinek sem kell bemutatnom. Én is nagy rajongójuk vagyok, hiszen a hobbi szintű ékszerkészítéshez is hatalmas választékban hozzáférhető. A címben említett különleges Swarovski Elements Ceralun ékszergyurmáról azonban most hallottam először. S mivel Swarovski kristályokkal kapcsolatos, rögtön utána is néztem, mi ez a csodakellék.

anillo cuadrado ceralun.jpg

0
Tovább

Játék: Pezsgőszín és türkiz gyűrűk Swarovski©-gyöngyből

Tudom, hogy már nagyon várjátok a játékot, régóta ígérgettem, szégyellem is magam, úgyhogy vágjunk is bele. Cserébe viszont, ha már ennyit késtem, megduplázom a tétet, így rögtön két nyereményért lehet játszani. Két, Swarovski©-gyöngyökből készített gyűrűért.

0
Tovább

Nyereményjáték: Swarovski gyöngyökből készült nyaklánc keresi gazdáját!

Ahogy már pár napja beharangoztam, egy kis játékra invitálok most mindenkit! Sokat törtem a fejem, mi legyen a díj, és ezért kérdeztelek titeket Facebookon keresztül is, hogy minek örülnétek leginkább. Ott is és a szívemben is a gyöngyékszer győzött, végül pedig a fánkminta mellett döntöttem, hisz a visszajelzéseitek alapján a már korábban bemutatott türkiz színű nektek is nagyon tetszett. Ezt a lila változatot tegnap este készítettem el, úgyhogy még friss, ropogós, ma délelőtt pedig gyorsan le is fotóztam.

Íme:

0
Tovább

Kereszt alakú gyöngymedál

Természetesen gyöngyfűzéses bejegyzéssel indítom az évet, hiszen az év első napjaiban is ez a téma élvez nálam elsőbbséget!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek