Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kézzel varrott gyönyörű szívek

Otthonunk díszeként (ablakba, fogantyúkra függesztve) vagy bájos, egyedi ajándékként is igazi különlegességek ezek a míves szívek, egy-egy hosszú, szürke, hideg januári hétvégét érdemes hát varrogatással tölteni. S nem csupán egy szeretettel töltött kis csecsebecsével leszünk gazdagabbak, hiszen lelkünk is feltöltődik csupa jóval egy ilyen szívbéli alkotótevékenység közepette.

0
Tovább

A legtündéribb karácsonyi manók

Én első pillantásra beleszerettem ezekbe a tüneményes kis manócskákba. Nézzük is gyorsan, hogyan készíthetjük el!

karácsony karácsonyi manó

0
Tovább

Készítsünk fogtündért!

Akinek van óvodáskorú gyermeke, az előbb-utóbb szembesül a fogváltás nehézségeivel és örömeivel. Egy igazi, személyes fogtündér viszont biztosan megszépíteni majd az első fogacskák elvesztésének bánatát.

filcanyag fogtündér kabala szabás_varrás

0
Tovább

Süni szabásmintával

Egy imádnivaló, tüneményes sünbarátnak ki tud ellenállni? És még csak nem szúrós fajta. Nézzük meg, hogyan készül!

szabás varrás plüssfigura sün

1
Tovább

A legtündéribb filcfigurák - szabásmintával

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai összeállításunkkal a varrni szerető anyukák kedvében szeretnénk járni!

szabás varrás filcanyag kabala filcfigura

0
Tovább

Sárkánybébi zokniból

Különböző zokniból, kesztyűből készíthető helyes kis kabalákat időről időre mutatok nektek, hiszen ti is szeretitek, és én sem tudok ellenállni nekik. Ez a sárkánybébi is ilyen!

0
Tovább

Csináld magad: kánikularuhák (szabásmintával)

Ez a kis ruhácska idális strandoláshoz, kánikulában mászkáláshoz vagy egyszerű otthoni rohangálós viseletnek is. 

A forrásoldalon találtok részletesebb, portugál nyelvű leírást is a készítéshez, de csak a szabásminta alapján is elkészíthető. Elég sokféle anyagból kiszabható, de a szűkebb vállrész miatt a felső rész anyagához érdemes enyhén elasztikus, rugalmas anyagot választani. Az alsó rész szinte bármilyen típusú anyagból megalósítható.

Forrás: Moldes moda

Itt egy másik, még egyszerűbb megoldás a szellős, kényelmes, mégis csinos ruhadarabok kedvelőinek. A szegésen és a két pánt felvarrásán kívül más dolgunk nincs is, kivéve persze, ha megbolondítanánk némi fodorral.

Forrás: Pattern review

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.


0
Tovább

Könnyű nyári táskák szabásmintával

A hirtelen jött nyár örömére egy táskaszabásmintát hoztam, anyagtól és vállhossztól függően készülhet bevásárlószatyor vagy akár válltáska is belőle, kinek hogy praktikusabb. Az alapmintát kicsit variálhatjátok igény szerint, kerülhet rá zsebecske, patent, gomb vagy egy díszítő masni/virág is.

Forrás: usefulDIY

Webáruházunkban széles választékban talál fa és bambusz táskafüleket!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.


0
Tovább

Kreatív díszpárnák

Díszpárnák otthon fellelhető anyagokból is készíthetők, ráadásul maradék textilekkel, gombokkal, flitterekkel stb. nagyszűren tuningolhatók. Rengeteg variáció megvalósítható, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. Ma egy nagy csokornyi, különböző stílusú ötletet hoztam nektek, csemegézzetek.

0
Tovább

Picurka cica varrása lépésről lépésre szabásmintával

Rajongok az ilyen egyszerűen megvarrható apró kis figurákért, hisz az elkészítéséhez elegendő az én sekélyes varrótudásom is. Ajándékba, magunknak, kicsiben vagy nagyobb méretben, mindegy is, tüneményes. Borongós, zimankós délutánokra hasznos időtöltés, ha van kedvetek, készítsétek el.

little-kitten-fb.jpg

0
Tovább

Rácsvédő és babajáték kiságyba

Első pillantásra magával ragadott eme a csodálatos rácsvédő minden kis részlete, a gyönyörű élénk színei, vidám, formás mintái és láthatóan pihe-puha anyaga.

1098145_597667930256580_963413457_n.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek