Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ötletek, trükkök kerti tároláshoz

A szabadidőmben magam is nagyon szeretek kertészkedni, ez pedig időről-időre visszaköszön itt a blog felületén. Sokféle kertes ötletet mutattam már kreatív szemléletű megközelítésből, ma a tárolást, pakolást, rendszerezést vesszük górcső alá.

Kicsi sufnit, tárolót akár régi szekrényből is kialakíthatunk!

kert tavasz kertészkedés raklap tárolás

0
Tovább

Kreatív megoldások gyermekszobai tároláshoz

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal kissé rendhagyó posztot hoztunk nektek, ezúttal nem a gyermekeknek szállítunk megvalósításra váró kreatív ötletet, hanem inkább az anyukáknak, apukáknak szeretnénk kedveskedni.

pritt gyermekszoba tárolás rendszerezés

0
Tovább

Kreatív megoldások tároláshoz

Akár szükségből -hely vagy anyagi lehetőségek szűkében-, akár a szárnyaló kreativitástól vezérelve, de szükségünk lehet ötletes, egyedi és látványos megoldásokra a tárolás terén. Hiszen rend a lelke mindennek, és miért is ne legyen ez a rend az egyéniségünket tükröző, különleges kivitelezésű? Mutatom is az ötleteket!

tárolás csináld magad

0
Tovább

Kreatív ötletek plüssfigurák tárolásához

Gyermekeink szobájában idővel bizony áthevetik a hatalmat a plüssfigurák. Rengeteget mi is ajándékba kaptunk, de persze sok darabot a gyermek könyörgött ki, és egyre csak gyűlnek. Egy-egy szűk polcra, hálós tárolóba bezsúfolás helyett kreatív ötletkeben is gondolkodhatunk.

20+ Creative DIY Ways to Organize and Store Stuffed Animal Toys

0
Tovább

Dobozok újratöltve

Sok esetben elkerülhetetlen, hogy különböző méretű műanyag dobozok kerüljenek be a háztartásunkba. Mi igyekszünk kerülni a fölösleges műanyag csomagolást, de olykor nálunk is bekerül a kosárba valami nagyobb műanyag csomagolású termék (családi jégkrém, mosókapszula, tisztítószer, nagy kiszerelésű akármi). Nekem ilyenkor már a sorban állás közben azon jár az eszem, hogy mi mindenre lehet majd használni később, ha kiürül.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek