Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mikulásváró ötletek

Már csak néhány nap, és kopogtat a nagyszakállú! Néhány igazán mókás ötletet hoztam erre az alkalomra!

karácsony mikulás télapó

0
Tovább

Mikulásos papírdíszek sablonokkal

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Hamarosan kopogtat az ajtókon a Mikulás, néhány remekbe szabott dísz elkészítésével hangolódhatunk az ünnepre, aztán várhatjuk közös izgalommal a nagyszakállút.


karácsony mikulás télapó DIY papír papírdísz

0
Tovább

Mikulássapkás mobiltok

Akár okos, akár nem, ha egy használati tárgy annyira szerves része az életünknek, mint a mobiltelefon, akkor megérdemli, hogy ünneplőruhát kapjon. Segédletünkkel készítsd el te is ezt a vidám mikimobiltokot Barka Malom fonalunkból, garantáltan mosolyt csalsz vele mindenki arcára az ünnepek alatt.

0
Tovább

Készítsünk Télapót!

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mostantól a bejegyzéseinkben is az ünnepi készülődésé lesz a főszerep, első alkalommal muris Télapókat készítünk. E kedves figurákat használhatjuk ajtó- vagy ablakdíszként, pár héttel később pedig akaszthatjuk a karácsonyfára, sőt a belsejükbe apró ajándékot is rejthetünk.

1425352_691919504151588_654577232_o.jpg

0
Tovább

Expressz Mikulás

Hivatalosan holnap jön a Mikulás, de legtöbbünknél már ma este telepakolja a kiscipőket. Mutatok egy hipergyorsan elkészíthető gyöngymikulás mintát, ebből estig akár egy teljes karácsonyfadísz-kollekciót is össze lehet dobni. Hab a tortán, hogy gyerekek is könnyen boldogulnak vele, remek közös program, és garantált siker!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek