Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legszebb húsvéti asztaldíszek és terítékek

A húsvéti ünnepkör egyik központi része az ünnepi asztal. A készülődés, várakozás időszakára is készíthetünk dekoratív asztaldíszeket, tavaszi kompozíciókat, húsvét hétvégén pedig megkoronázhatjuk mindezt egy gyönyörű ünnepi terítékkel. A mai alkalommal ezen témákhoz gyűjtöttem jobbnál jobb ötleteket.

húsvét teríték asztaldísz

A húsvét és a tavasz közeledte rengeteg ihletet ad az asztaldíszek kreatív megkomponáláshoz. Sokféle alapanyagból, gazdag, élénk színvilággal dolgozhatunk, legyen szó akár egy apró, jelképes dekorációról vagy akár egy húsvéti koszorúról vagy élőnövényes vidám díszről. A dekorációk szerves részét képezhetik a különféle formájú és méretű tortatálak és kínálók is, amelyekre nem csupán ehető finomságok kerülhetnek, hanem bizony ünnepi dekorációk is. Fantasztikusan látványos lesz a végeredmény, ha friss virágokkal, búja zöldekkel vagy bármilyen natúr stílusú elemmel egészítjük ki a kompozíciót. Színek tekintetében legyünk bátrak, a húsvét kitűnő alkalom, hogy merészebb színösszeállításokkal is dolgozzunk, de persze a klasszikus arany, fehér és szürke is mindig jó választás, pláne ha egy kis fáradt türkizzel párosulnak.

A mai posztom folytatását a IDE KATTINTVA A DECOLADY oldalán olvashatjátok el!

0
Tovább

Dekorációs tippek karácsonyi terítékekhez

A karácsonyi ünnepkör egyik nagyon fontos eleme maga az ünnepi menü (megtervezése, hogy az elkészítéséről már ne is beszéljünk) és ezzel együtt a hozzá tartozó teríték és asztaldekoráció megkomponálása. A mai posztommal egy kis inspiráló segítséget szeretnék nyújtani, legyen szó puritán vagy éppen egészen elegáns asztalról.

karácsony teríték

1
Tovább

Kreatív receptek és tálalási ötletek húsvétra

Húsvét alkalmával -pláne ha kisgyermek is van a családban- bátran kísérletezhetünk valami igazán különleges megoldással, már ami a terítéket és az új receptek kipróbálását illeti. A sonkán és főtt tojáson kívül ezerféle vidám, kreatív és nagyon finom, ínycsiklandozó recept vár megvalósításra! Nézzétek csak!

0
Tovább

Karácsonyi terítékek

Közeledik a szenteste, gondolom, lassan összeáll a fejekben a menüsor, íródnak a végtelen hosszú bevásárlólisták is. Az ünnepi falatok pedig a gyönyörűen megterített asztalon foglalják majd el méltó helyüket. Ehhez hoztam ma nektek egy kis segítséget, némi inspirációt.

3.jpg

0
Tovább

Esküvői szezon: terítéken a romantika

Költségkímélő, ugyanakkor őrülten látványos megoldás esküvői/ünnepi terítékhez, amelyben a romantika kapja a főszerepet. A két uralkodó szín (hófehér és sötét pink) varázslatos látványt nyújt, harmonikusan keveredik, és bár nem az a kifejezetten szolid dekoráció, mégis finom ízlésről árulkodik.

PicMonkey Collage.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek