Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szív küldi szívnek: egyedi ajándékötletek Valentin napra

Az ajándékozás sok alkalommal okozhat fejtörést, nincs ez másképp Valentin napon sem. Akik ünneplik, természetes, hogy valami igazán különlegessel, megismételhetetlennel szeretnének kedveskedni szívük választottjának. Olyasvalamivel, amit évek múltán is szívünkben örömmel, boldog perceket felidézve veszünk elő.

ajánló valentin nap

0
Tovább

Kép szerelemmel feltöltve

Valentin-napi meglepinek is felérő, szerelmet hirdető, LOVE feliratos festős projektet hoztam nektek most egyenesen Orsitól, a BorsaBox portájáról, aminek elkészítése szó szerint gyerekjáték, hiszen nem is maga a bloggerina, hanem a két tüneményes kisgyermeke alkotta.

0
Tovább

Teásdobozból díszdobozka

A téli időszakban általában több teát fogyasztunk, és ezzel együtt gyorsabban ürülnek ki a teásdobozok is. Vannak nagyon jól záródó darabok is, ezeket ne dobjuk ki, inkább hasznosítsuk újra!

0
Tovább

Szívecskés koszorú papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal A Valentin-naphoz is kapcsolható, ám más alkalmakra (szülinap, gyerekzsúr) is elkészíthető vidám koszorút mutatunk. Ajtó- vagy ablakdísznek is látványos lehet.

192.jpg

0
Tovább

Ajándékötlet Valentin-napra: szívecske tojástartóból

Egyszerű, gyorsan elkészíthető 3D-s ajándékötlet Valentin-napra tojástartóból.

114.jpg

0
Tovább

Papírdíszek Valentin-napra

Egyszerű, mégis egyedi és viszonylag gyorsan elkészíthető dolgokat gyűjtögettem mára. A fő csapásirány persze még mindig a Valentin-nap.

Papírdekoráció a falra

426770_304007539721905_1106006154_n.jpg

0
Tovább

Finom és kézügyes falatok Valentin-napra

Természetemnél fogva is imádok a konyhában sertepertélni, és a különböző alkalmakkor gyakran és örömmel lepem meg családtagjaimat valami sk finomsággal. Ennek ellenére direkt Valentinre eddig még sohasem főztem/sütöttem semmit. De most annyi jópofa dolog jött szembe, hogy egyiket-másikat nagyon szívesen kipróbálnám. És nem csak Valentinkor. Tényleg helyesek, nézzétek csak!

Kezdjük az édességekkel!

Title Mouthwatering Mud Cake Recipe.jpg

0
Tovább

Valentin-nap: szerelmes üzenetek 365 napra

Tudom, hogy nagyon sokan fanyalognak a Valentin-nap hallatán, és sokszor hallom azt is: "az évnek ne csak ezen az egy napján szeressük egymást", meg hogy "én ugyan nem tartok semmilyen amcsiktól importált ünnepet". Én egyáltalán nem vagyok ellene, hogy megismerjem más nemzetek kultúráját és szokásait, és ettől még nem szorítom háttérbe a mi létező, saját hagyományainkat sem. Ez a bejegyzés fanyalgóknak is szól, talán pont ma enyhül meg a szívük.

0
Tovább

10 igazán eredeti Valentin-napi ajándékötlet 2/2.

A saját kezűleg készített ajándékokkal sokkal többet mondhatunk, mint amit egy doboz bonbonnal ki lehet fejezni. És ötletek vannak bőven, megvalósítani pedig semmivel sem nehezebb, mint leszaladni a szupermarketbe. Egy ilyen apró figyelmességbe tényleg belevarázsolhatjuk azt a fajta szeretetet és odafigyelést, amit a rohanó hétköznapokban elfelejtünk kimutatni. Vagy olyasmit mondhatunk el, amit szavakkal sokszor nehezebb kifejezni. Ezúttal a második ötletcsokor következik gasztro ötletekkel, az elsőt itt találjátok.

0
Tovább

10 igazán eredeti Valentin-napi ajándékötlet 2/1.

A saját kezűleg készített ajándékokkal sokkal többet mondhatunk, mint amit egy doboz bonbonnal ki lehet fejezni. És ötletek vannak bőven, megvalósítani pedig semmivel sem nehezebb, mint leszaladni a szupermarketbe. Egy ilyen apró figyelmességbe tényleg belevarázsolhatjuk azt a fajta szeretetet és odafigyelést, amit a rohanó hétköznapokban elfelejtünk kimutatni. Vagy olyasmit mondhatunk el, amit szavakkal sokszor nehezebb kifejezni.

0
Tovább

Szív küldi szívnek...

Nagyon giccses lett a cím? Nem tehetek róla, engem egyszerűen beszippantott a romantika, és nem tudok ellenállni az ilyen cuki ötleteknek...

0
Tovább

Valentin-nap behavazva

Ezt a mesés havas időjárást, a varázslatos fehérbe öltözött várost és a mindent beborító porcukortakarót nem tudom kilapátolni a gondoltaimból (csak a járdáról sikerült) .

Valentin-napi ötlet következik behavazott hangulatban!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek