Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bűbájos nyuszika zokniból

Szeretjük a zokni-, ill. kesztyűátalakítós projekteket, ez nem vitás. Ma is egy ilyet hoztam, hiszen annyira ellenállhatatlan.

1
Tovább

Stílusos kötött és horgolt lábmelegítők, szobacsizmák - ingyenes minták

A hideg téli estéken, délutánokon bizony az ember szívesen bevackol egy kényelmes fotelbe, puha pléddel a vállán, forró teát vagy kakaót kortyolgatva, ilyenkor pedig egy kellemes olvasmány társasága is nélkülözhetetlen. A fázós lábakra pedig vastag zoknit, szobacsizmát húzunk a tökéletes komfortérzhez más nem is szükséges, ugye? Ha van kedvetek és időtök, egy-egy ilyen lábmelegítőt magatok is elkészíthettek, garantáltan egyedi darab lesz!

0
Tovább

Bea Zoknitanodája

Ha már kacérkodtál a zoknikötés gondolatával, de túl bonyolultnak érezted, elriasztott a sok szám és a sok új technika, akkor feltétlen olvass tovább, mert Bea zokniját Te is meg fogod tudni kötni. Ha eszedbe sem jutott soha zoknit kötni, akkor meg azért kukkants be Bea zoknitanodájába, hidd el, neked is kedvet csinál.

0
Tovább

Sárkánybébi zokniból

Különböző zokniból, kesztyűből készíthető helyes kis kabalákat időről időre mutatok nektek, hiszen ti is szeretitek, és én sem tudok ellenállni nekik. Ez a sárkánybébi is ilyen!

0
Tovább

Félpár barátok zokniból: krokodil

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálunk az éj leple alatt mindig munkálkodik a zoknifaló szörny, eltűntet, kilyukaszt ezt-azt, olyan darabokat is, amelyeket biztosan nem használtunk már 2-3 hónapja. Szóval, ha mostanában nálatok is járt a szörnyi, akkor mutatom, mit kezdhettek a megmaradt félpár zoknikkal.

0
Tovább

Tüneményes majmocska árva zoknikból

Ahogy hűvösebbre fordul az idő, lassan előszedjük a zoknikat (később a kesztyűket is) a fiók mélyéről. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálunk a nyár leple alatt mindig munkálkodik a zoknifaló szörny, eltűntet, kilyukaszt ezt-azt, olyan darabokat is, amelyeket biztosan nem használtunk már 2-3 hónapja. Szóval, ha mostanában nálatok is járt a szörnyi, akkor mutatom, mit kezdhettek a megmaradt félpár zoknikkal.

DIY-Sock-Monkey-Terry1.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek