OLVASTAD MÁR?
 
Elköltöztem...
Úgy tartják, olykor változtatni kell kicsit, foglalkozzék bármivel is az ember. A Színes Ötletek Blog életében most jött el a pillanat, azaz változás pillanata. Mostantól egy új felületen leszek elérhető, de minden más változatlan marad. Természetesen...
 
Letölthető mintaívek, sablonok húsvétra
A húsvéti készülődés közepette bizony jól jön néhány mintaív vagy sablon. Hogy nektek ne kelljen keresgélni, összeszedtem egy gazdag gyűjtemény az ünnepkörhöz kapcsolódó motívumokból, mintákból. Örömteli készülődést kívánok! >> a poszt folytatódik
 
Fonalgrafika - varázslatos alkotások 
A fonalgrafika nem más, mint az apró szögek, fonalak, cérnák és a kezek közös kis csodája. Gyönyörködjünk együtt ma ezekben a mesés alkotásokban.

Dekoráció szárazbabból

Nem is olyan régen mutattam nektek ötleteket kávébabbal díszített tárgyakhoz, azóta pedig többen is kértétek, hogy mutassak még hasonló ötleteket. Nos, az egyszerű szárazbab is remek dekorációs alapanyag, mutatom is mire használható.

Anyagok

  • Szárazbab többféle színben
  • Ceruza, akrilfesték
  • Ragasztó (ragasztópisztoly)
  • Cserép, váza, tál tetszés szerint

Elkészítés

A kiválasztott alapot (virágcserép, váza stb.) tisztítsátok meg. Az alap lehet sérült (törött, repedt, ragasztott) is, sőt, így adhatunk még egy esélyt egy szép formájú, ám alapesetben kidbásra szánt tárgyunknak.

A megálomdott mintát ceruzával rajzoljátok elő.

Ha az alap és a babszemek színe nagyon elüt egymástól, érdemes az alapot akrilfestékkel előfesteni. Így az esetlegesen kikandikáló részek nem lesznek feltűnők.

A festés után pedig már csak a ragasztgatás van hátra!

Forrás: icreativeideas

Hasonló ötletek a blogon:

Dekoráljunk kávébabbal!

Csináljunk kávéfát!

Ha tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad, kérlek, oszd meg az ismerőseiddel is!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek