A Facebookon már a napokban megosztottam az olvasókkal az én kis titkomat, most pedig itt a blogon is részletesen elmesélem, hogy miről van szó. Hosszú hónapok erőfeszítésének és gyöngyfűzéssel átvirrasztott éjszakáinak a végére tettünk nemrég pontot. A napokban megvalósult Martos Csillával (a társszerzőmmel) közös álmunk, ugyanis megjelent a Csodálatos gyöngyékszerek című könyvünk. Szóval most végtelenül boldogok vagyunk.

A könyvünkről részletesebb paramétereket a képre kattintva olvashattok:

gyongyekszerek banner.jpg

És tettem egy másik ígéretet is a Facebookon, így most bepillantást nyerhettek egy kicsit a könyvbe. Először is megmutatok néhány fotót a könyvben szereplő kedvenc ékszereimről.

DSCF4291.jpgVénusz világa

282726_1447975856250_4894512_n.jpgTündöklő harmatcsepp

És itt az utolsó ékszer, a Datolyavirág, amelynek az elkészítését is megosztom veletek. Ez egy különleges, térbeli alakzat, amely elsőre talán őrületesen bonyolultnak tűnhet, a valóságban azonban több, háromszöges peyote fűzéssel készült kis háromszögből áll, és egyáltalán nem nehéz elkészíteni. Remélem, élvezni fogjátok az elkészítést, vágjatok bátran bele. Adhatjátok ajándékba is, de a magatok örömére is megfűzhetitek. A teljes leírás megtekintéséhez kattintsatok a képre! 

DSCF4296 2 másolata.jpg