A gyermekeknek szóló kreatív, kézműves vonalat erősíti a Vágj! Ragassz! Varrj! című kiadvány, amelyet tekinthetünk akár a Színezd ki - vágd ki- ragaszd össze kötet folytatásának is.

 

 A könyv egyszerű játékok és tárgyak készítésén keresztül vezeti be a gyerekeket a varrás világába. 
Újdonság, hogy a feladatsorokhoz a sablonokat a kicsik a megadott minták szerint maguk rajzolják körül, vágják ki, amelyekből aztán néhány öltéssel egyedi darabok születnek.  A munka során már az óvodások is megtapasztalhatják, milyen jó dolog tűvel és cérnával vagy fonallal dolgozni. A legegyszerűbb öltések elsajátítása közben fejlődik a kézügyességük, az anyagok, színek kiválasztásával a szépérzékük, a leírások követése során pedig a szókincsük. A könyvet 5 évesnél idősebb gyermekeknek ajánljuk, és itt-ott szükség van szülői segítségre is. 


 Megrendelhető ITT 20% kedvezménnyel.

A már említett Színezd ki... kötetet is meg tudjátok UGYANITT rendelni, és erre is érvényes a 20% kedvezmény! A gyerekek a könyvből a modelleket kivágva, kiszínezve  és összeragasztva különböző tárgyakat, pl. táskát, pánztárcát vagy órát is készíthetnek. Az én kislányom annyira imádta ez a könyvet, hogy konkrétan két nap alatt az egészet elkészítette, hihetetlen, hogy mennyire lekötötte, hogy teljesen önállóan  boldogul minden feleadattal, és a keze alatt születnek meg a csupasz papírból a tarkabarka tárgyak. Szeretettel ajánlom nektek mindkét kötetet.