Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Adventi pályázat - eredményhirdetés

Elérkezett a várva várt pillanat, megszülettek az eredmények a pályázaton.

Ma összeültem zsűrizni a Cser Kiadó szerkesztőivel, és kiválasztottuk a mi kedvencünket. Hát, nem könnyítettétek meg a dolgunkat. Tényleg nem is számítottunk ekkora sikerre, hiszen rengeteg szebbnél szebb pályamunka érkezett. Ember legyen a talpán, aki tudna ilyen pazar választékból egyet választani, bár mi igyekeztünk több szempontot figyelembe venni, mégis nagyon nehéz volt. Végül persze -ha nehezen is- sikerült döntenünk, a választásunk pedig Jokán Kata fehér-ezüst koszorújára esett!

A zsűri kedvence: Jokán Kata alkotása

0
Tovább

Karácsonyfadíszek só-liszt gyurmából

A só-liszt gyurmázás sokkal több lehetőséget rejt, mint amire óvodáskorunkból emlékezhetünk. Ajánlom nektek is, mert egyrészt pillanatok alatt össze lehet dobni házilag, másrészt egészen komoly, "felnőttes" dolgokat is ki lehet belőle hozni, én egyre jobban szeretem! Eljött az ideje, hogy megdézsmáljuk a gyerkőcök készletét!

0
Tovább

Adventi naptár - fiókos házikó tele ajándékkal

Ti készítettek idén adventi naptárt? Az én idei kedvencem ez a kis fiókos házikó ajándékkal megpakolva, egyszerűen imádom!

0
Tovább

Újrahasznosítás: régi, karcos CD-k, DVD-k

Mostanában egyre többször kapnak szárnyra olyan hírek, amelyek a fizikai adathordozók feleslegessé válásáról szólnak. És bár talán korai még temetni a CD-ket, a mai délutánt mi is egy alapos selejtezésre szántuk. Gondolom, nem vagyok egyedül a problémával, hiszen más számítógép-felhasználó vagy zenerajongó is rengeteg régi CD-t tárol ok nélkül. Ezen felbuzdulva összegyűjtöttem 10 kreatív ötletet az újrahasznosítás jegyében.

0
Tovább

Adventi koszorú sálba burkolva

A mai bejegyzésben ismét egy rendhagyó adventi koszorút tartogatok, ezúttal pihe-puha sálba bugyolálva.

0
Tovább

Hangulatos gyertyák a szecesszió jegyében

A gyertyaöntés korántsem olyan bonyolult, mint azt elsőre gondolnánk. A mai bejegyzésben részletesen megismerkedhettek a fortélyokkal, de a kevésbé vállalkozó kedvűek a kész gyertyák díszítését is elsajátíthatják.

0
Tovább

Egyedi ékszerek, kézműves foglalkozások és más csodák a belvárosban

Úgy alakult, hogy Mikulka Ferinek, a blog vendégszerzőjének és nekem pont egyszerre jelent meg új könyvünk, és a tiszteletpéldányokért menet egymásba botlottunk a kiadóban. Egy rögtönzött kis traccsparti keretében azonnal sztorizgatni kezdtünk, és örültem, hogy csupa jó hírt hallok.

0
Tovább

DIY pályázat értékes nyereményekért

Közös pályázatot indítottunk a Színes Ötletek webáruházzal! Mutasd meg a saját készítésű adventi koszorúdat, és nyerj értékes nyereményeket!

 

Minden tudnivalót a fenti plakáton olvashattok, alkotásra fel!

Beküldési határidő 2011. november 30.

A pályázatokat tehát a szinesotletekblog@gmail.com címre várjuk, és mindenki dupla eséllyel szállhat versenybe, hiszen a közönség és a zsűri kedvencét is külön jutalmazzunk!

 

0
Tovább

Adventi koszorút a konyhából

Egy nem mindennapi, de ugyanakkor zseniális ötlet, ami gyakorlatilag nulla forintból összehozható, ráadásul rendkívül mutatós!

0
Tovább

Tökbuli

Bebizonyosodott, amit úgyis sejtettem tegnap. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a tökök beszerzését. Nem lehetetlen, de nem is túl kellemes. Fél napos bicajozás a városban (felváltva az emberemmel), és hurrá, van is három használható példány a konyhaasztalon.

Akkor vágjunk is bele!

0
Tovább

Különleges dekorációk tökből

Kitaláltátok már, milyen dekorációval készültök Halloweenra? Nekem már szépen körvonalazódik a tervem, csak még tököt nem volt időm beszerezni. Úgyhogy drukkoljatok, hogy holnap még sikerüljön kifognom egy last minute akciót a szupermarketben, és legyen készleten legalább kettő nem túlságosan elrohadt tököcske (ma a zöldségesnél már csak ilyen példányokkal találkoztam). Addig is, gyűjtöttem pár ötletes, vidám variációt inspirációképpen. Nektek melyik jön be leginkább?

0
Tovább

Villámgyors őszi koszorú

Ha nincs túl sok időd az őszi dekorációval bíbelődni, de azért legbelül ott motoszkál a gondolat, hogy mégis összedobnál valamit, ráadásul a szemednek is jól esne egy az évszakhoz illő hangulatos kis dísz, akkor ezt a csecse koszorút neked találták ki.

0
Tovább

Programajánló: Könyvbemutató és vásár

Portrérajzolás Koroknai Zsolttal

Időpont: 2011. október 25., kedd, este 6 és 10 között

Helyszín: NoMade Galéria, 1061 Budapest, Anker köz 2-4.

A foglalkozáson a részvétel ingyenes, a szervezők alapanyagot is biztosítanak!

0
Tovább

Türkiz hullámok: DIY nyaklánc szalagból és pár szem gyöngyből

Kétségtelenül beköszöntött az nagybetűs ősz, de nálam a türkiz minden évszakban sláger. Egyszerűen nem tudom megunni. És bár az első gondolatom nekem is egy ősziesebb árnyalatú nyakék volt, de végül meggyőztem magam: nem csak én szeretem a türkizt, talán ti is fogjátok.

0
Tovább

Vágj bele: Tökdísz régi könyvekből

Filléres őszi dekoráció tökrajongóknak, illetve nem csak nekik. Szerintem, egyszerűen zseniális, ha akad otthon néhány könyv, amit nem sajnáltok feláldozni a cél érdekében, feltétlenül érdemes belevágni (szó szerint).

bookpumpkin9.jpg

0
Tovább

Sünicsalád flitterekből

A flitterek közkedvelt díszítőelemek. Széles színskálában kaphatók, csillogók, és könnyű velük dolgozni. Általában ruhaneműk, táskák, kalapok stb. díszítéséhez használják. Sokoldalú felhasználhatóságukat az is tükrözi, hogy akár kedves figurákat is készíthettek belőlük egy egészen egyszerű technika segítségével.

0
Tovább

Őszi hangulatok: fodros koszorú

Ti kreatívkodtok valamit a hétvégén? Van már az évszakhoz illő ajtódíszetek? Ehhez a dekoratív koszorúhoz egy kevés zsákvászon anyagra, hungarocellalapra, madzagra és ragasztópisztolyra van csupán szükség. Díszíthetitek még organza- és textilvirágokkal vagy madártollal.
Hagyományos, de mégis modern. Nagyon tetszik.

 

 

Forrás és tutorial: JDC

0
Tovább

Őszi hangulatok: Pulóveres vázák

Mi mindenre lehet jó egy megunt kötött pulcsi? Vissza lehet fejteni a fonalat -ahogy én is tettem gyermekként-, és körmöcskén több méter kukacot szőni belőle. A praktikusabbak portörlésre használják, én pedig arra, hogy a kutya fekhelyét komfortosabbá tegyem. Pedig készülhet belőle egy kényelmes és divatos garbó is valamelyik vázátoknak. Vagy mindegyiknek.

0
Tovább

Őszi hangulatok: Ajtódísz termésekből

A hosszúra nyúló vénasszonyok nyara ellenére én azért már kezdek átállni az őszre. Főleg, miután sikerült a teljes családommal együtt megbetegednem (ez az oka eddigi hallgatásomnak is), úgyhogy őszi hangulatok következnek.

Minden évben készítek ajtódíszt, ha nem is minden nagyobb alkalomra, de őszre biztosan. Az évszak színei, alapanyagai mindig megihletnek, egyszerűen nem tudom kihagyni. Idén már tudom, hogy nem ilyen lesz (ugyanis már készül), de ez az ötlet nagyon megtetszett. Hungarocellgömb, makk (vagy más apróbb termés), egy szép szalag és ragasztópisztoly, semmi több nem kell hozzá.

Nektek hogy tetszik?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás

 

0
Tovább

Próbababaállvány lámpából

Régóta adósotok vagyok már ezzel a poszttal, de valahogy mindig beelőzte egy másik. Pedig nagyon jó hangulatban készült, és remek segítőim akadtak!

0
Tovább

Heti kedvenc: Gyönyörű füzetdekorációk

Erre a hétvégére ezeket a tényleg gyönyörű és roppant egyszerűen elkészíthető füzetdíszítéseket ajánlom nektek. Megint az van, hogy a legegyszerűbb dolgok a legjobbak. Nagy kár, hogy a gimiben nem jutott eszembe szalagot csomózni a füzetek spiráljára, mert bombajól néz ki.

0
Tovább

Vedd fel a parfümöd!

Biztos ti is őrizgettek néhány igazán szép formájú, szíveteknek kedves, réges-rég kiürült parfümös üveget a polcon. Sokszor a parfümmintákat is a nagyok miniatűr változatába töltik, én ezektől is nehéz szívvel válok meg. De miért is tenném, amikor ékszert is csinálhatok belőlük?

0
Tovább

Heti kedvenc: Párna varrás nélkül

Imádom az olyan ötleteket, amelyekkel meg lehet kerülni a varrógép előszedését és beüzemelését, ez ez most pont olyan! Pihe-puha, bújós párnák, varrás nélkül, ráadásul mennyire helyesek...

via

0
Tovább

Kerti asztal felújítása 2.

Örömmel jelentem, hogy végre elkészültem az asztallal, bár rögös út vezetett idáig. Persze az a rögös út egy kis vakációval is ki volt kövezve, de sikerült kevesebb mozaikot is vásárolnom, aztán a fuga is kevésnek bizonyult, menet közben pedig a mintát is újraterveztem, de a végeredmény pontosan olyan lett, amilyet elképzeltem!

0
Tovább

Goldenblog végeredmény

 Végre megszülettek a végeredmények az idei Goldenblog versenyen. Izgultam, hiszen új blog lévén először mérettettem meg, és borzasztóan kíváncsi voltam, mi lesz a vége. Vajon bejutok az első százba? Kapok egyáltalán szavazatot? Rengeteg kérdés kavargott bennem, és bár az Életmód kategória egy elég széles területet fedett le, mégis vártam az eredményt, hogy nagyjából elhelyezhessem magam a hasonló blogok térképén. Lehetne azon is vitatkozni, mennyire mérvadó az egész szavazás, de nekem tetszik a kezdeményezés, ezért is neveztem be. A végeredmény aztán alaposan meglepett, ha a szívemre teszem a kezem, hát nagyjából a középmezőny végére vártam magam. Ehhez képest a 176 nevezett blog közül a 34. helyen végeztem, és rettentően boldog vagyok! Álmomban sem reméltem volna...

Ezúton is szeretném nektek megköszönni a szavazatokat, nagyon igyekszem továbbra is érdekes, ötletes, tartalmas maradni!

 

A teljes listát ide kattintva tudjátok megnézni!

 

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek